- Konu Sahibi seranserda01
Sil gitsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görmezden gel, eşim sana baskı yapıyor mu ablamı sev diye?Nefret ediyorum ben kendisinden , eltim var mesela seviyorum onu ama bunu sevmiyorum , birde sözde ablası olucak eşimin, tepkise veremiyorum, silsem rahatlıcam gibi ama daha çok gerginlikten korkuyorum
Sev demiyor ama o benimle mesela aylarca konuşmadı asla aramadı zor zamanımda diyelim, ararsa açmazsam yada o canı istediğinde aradı beni, konuşmazsam sorun çıkarır eşim, tamam da onun keyfi istedi diye ben konusucakmıyım, yaptıkları yanına mı kalıcakGörmezden gel, eşim sana baskı yapıyor mu ablamı sev diye?
Evet bende kendime kızıyorum neden düşünüyorsun bu kadar diyeBu kadar kötü huzurumu kaçıran biriyse kimseye hesap sormadan,hesap vermeden silerim her yerden.Çok da düşünecek birşey yok.
O zaman eşin de hatalı, ablamla neden konuşmuyorsun diye hesap soramaz.Sev demiyor ama o benimle mesela aylarca konuşmadı asla aramadı zor zamanımda diyelim, ararsa açmazsam yada o canı istediğinde aradı beni, konuşmazsam sorun çıkarır eşim, tamam da onun keyfi istedi diye ben konusucakmıyım, yaptıkları yanına mı kalıcak
Cok sinirinizi bozuyorsa silin gitsin. Ha ben silmeden de gormezden gelebiliyorum ama siz yok sayamiyorsunuz belli ki, o yuzden silin. Esiniz sorarsa da canim istedi sildim dersinizAnlaşamadıgınız, herşeye küsen ve sorunlu bir görümcem var , yaptığı bazı şeyler o kadar ağrıma gitti ki anlatamam, şimdi sorum sizlere şu, sesimi çıkarmıyorum bu kişiye konuşmuyorum sadece asla, konusmuyacagım da, ama bu kişiyi rehberimden silsem mi karar veremedim, geriliyorum da silince ama tepkisiz kalmak ta canımı sıkıyor yada sosyal medyadan da sileyim mi öyle kalsın mı? Siz olsanız
İşte ailede gerilim yaratıyor, sorunlu birisi görümcem, çünkü ben sorunlu olsaydın kaynanamla ve eltimle de geçinemezdimO zaman eşin de hatalı, ablamla neden konuşmuyorsun diye hesap soramaz.
Silmek aslında vermek isteyip veremediğim bir tepki, gidip dövesim var ama yapamıyorum meselaCok sinirinizi bozuyorsa silin gitsin. Ha ben silmeden de gormezden gelebiliyorum ama siz yok sayamiyorsunuz belli ki, o yuzden silin. Esiniz sorarsa da canim istedi sildim dersiniz
Dovmeyin kimseyi, silmek ayni rahatlamayi saglayacaksa silin tabiSilmek aslında vermek isteyip veremediğim bir tepki, gidip dövesim var ama yapamıyorum mesela
Sebebi önemli. Siz abartıyor da olabilirsiniz çünkü.Ne olduğunu bilip ne yapcan, canımı yakmış işte demekki olay bu
Her ailenin var bir delisi işteİşte ailede gerilim yaratıyor, sorunlu birisi görümcem, çünkü ben sorunlu olsaydın kaynanamla ve eltimle de geçinemezdim
Valla abartsam şimdiye silmiştim halen gerginlik çıkmasından korkuyorumSebebi önemli. Siz abartıyor da olabilirsiniz çünkü.
Asla öyle bir bahane söylemem , ben eşimle aramda gerginlik çıkmasın diye ondan çekindiğimden degilBir yerlerden silmek çözüm değil çocukça bence. Hicbir sey yapamadiginiz icin silip rahatlamak istiyorsunuz ama belli ki sorun cikacak ve esiniz arkanizda degil. Ben konuşmak istemediğim kişileri silmem arar da yanlışlıkla açarım diye.
Ama illa silecekseniz de arkasinda durun. Sonra yok telefonum bozulmuştu, çocuk silmiş gibi bahane bulacaksınız hiç uğraşmayın.
Silmek biraz saçma ama. “Al sana hain düşman” der gibi. Çocuk gibi. Derdiniz neyse konuşmayı deneyin. Acil durumlarda lazım olabilir o numara. Ya da görümceniz arar, açmak istemeyebilirsiniz. Kayıtlı olursa görürsünüz en azından o olduğunu.Valla abartsam şimdiye silmiştim halen gerginlik çıkmasından korkuyorum
Evet işte o konuda çok haklısın, ben tepki verip rahatlamak istiyorum herhalde yoksa arasa en azından numaranı görürüm açmam, ama konuşulacak bir insan değil yıllardır böyle ondan ümidimi kestim kendim huzurlu olayım yeterSilmek biraz saçma ama. “Al sana hain düşman” der gibi. Çocuk gibi. Derdiniz neyse konuşmayı deneyin. Acil durumlarda lazım olabilir o numara. Ya da görümceniz arar, açmak istemeyebilirsiniz. Kayıtlı olursa görürsünüz en azından o olduğunu.
Silip silipBizim gelinde abimle kavga ettikce beni silip silip ekliyor.
En son abiminde hatrı kalmayacak engelleyip atacağım yani demek istediğim silsenizde çok umursayacağını sanmıyorum.
Sen umursamayabilirsin herkes aynı degil( ben zaten kendi iç huzurum için yapmayı düşündüm oturup aglasın dıye değilBizim gelinde abimle kavga ettikce beni silip silip ekliyor.
En son abiminde hatrı kalmayacak engelleyip atacağım yani demek istediğim silsenizde çok umursayacağını sanmıyorum.