- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Bende duyduğumda çok mutlu oldumüzülmen çok normal..karşı tarafı tanımadığım için söylüyorum..onlarında ilk hevesi..seninle mutluluklarını paylaşmaları çok normal..
benim en yakın arkadaşım var ikimizde aynı zamanlarda bebek denemeye başladık o 3. ayda hamile kaldı..geldi bana söyledi ve ben kendim hamile olmuş gibi sevindim..bebeğine hediye aldım falan..doğduktan sonra bebeğinin fotoğraflarını atar bana..yani bunlar güzel duygular..tabiki benimde olsa diyosun..
sağlık sıkıntım geçici çok şükürbence hiç takılma sağlık sebeplerinizi geçicimi?yoksada evlatlık alırsınız illa bebek sahibi olmak istiyorsanız ,ama sorunlu giden bir evlilik varsa mantık olarak çocuk çok fazla gelir
B nim kuzenimle ilgili olan konumu oku:)Merhaba bayanlar...
Günaydın
Bilmeyenler için şöyle kısa bir özet geçeyim durumumu
Ben 1,5 yıllık evliyim. En önemlisi sağlık problemlemimden dolayı hamile kalmam yasak.
Ayrıyeten oturmayan bir evliliğim olduğu için hasta olmasam dahi çocuk sahibi olmak için biraz daha zamanı var. Her ne kadar duygusal olarak bebeğimin olmasını istesemde, mantıksal olarak buna cevabım hayır.
Asıl konuma gelecek olursak
Etrafımızda ki çoğu insan yani eşimin ailesi huzursuzluklardan bihaber oldukları için
Benim hastalığımdan dolayı çocuk sahibi olmadığımızı biliyorlar.
Görümcem benden 7 ay sonra evlendi
Ve gittiği hafta hamile kaldı
Hamile kaldığından beri sürekli kv olsun bu olsun
Yok şurası şöyle ağrıdı, yok bebeği hareket etti felan filan
Görümcemin slm bile yazmadan watsaptan attığı bebek kıyafetleri, kendi fotograları çok tuhafıma gidiyor
Ben bunu kıskanmıyorum asla
Fakat bazen üzülüyorum benim yapmayacağım şeyler bunlar
Hemde asla.
İllaki sevinçlerini paylaşıyorlar fakat yinede içten içe üzülüyorum ben
Birşeyde söylemiyorum ben kıskandığımı felan düşünürler diye
Ama bazen üzülüyorum işte....
aminDüşüncesiz insan yiginlariyla dolu dört bir yanımız maalesef.
Zaten ben hiç anlayamıyorum , istenmeden atılan çocuk fotolarını, çift aranjmanlarini.
Insaallah yakın zamanda şifa bulur hem bedeniniz , hem evliliginiz.
Ben eminim ki kv bu olayın tam tersi olsaydıOncelikle gecmis olsun dilerim.
Kayinvalide gorumce vs. sizin durumunuzdan haberdar olmasina ragmen gerekli gereksiz herseyi size anlatiyosa hatta durmadan bebek kiyafeti flan atiyosa kimse kusura bakmasin ama ben bunda iyi niyet goremem. Siz keyfine istemeyip de cocuk yapmasaniz hadi derim heveslendirmek icindir ama hastalik bu yahu, insanlarin genelinde ne zaman azicik dusunceli olma huyu olacak cok merak ediyorum
evet okumuştumBenim kuzenimle ilgi
B nim kuzenimle ilgili olan konumu oku:)
Üzerine pek durmadım bu zamana kadarniyetlerini bilemem ama ben olsam yapmazdım böyle bişey. on kişiden dokuzu da sağlık sorunları nedeniyle hamile kalamayan bi kadına tutup da bebek kıyafet fotosu filan atmazdı. umarım kötü niyetli değillerdir. canınızı sıkmayın.
yani samimi davransa suç tüm mutluluğunu senden gizlese gene suç olcak malesef..Merhaba bayanlar...
Günaydın
Bilmeyenler için şöyle kısa bir özet geçeyim durumumu
Ben 1,5 yıllık evliyim. En önemlisi sağlık problemlemimden dolayı hamile kalmam yasak.
Ayrıyeten oturmayan bir evliliğim olduğu için hasta olmasam dahi çocuk sahibi olmak için biraz daha zamanı var. Her ne kadar duygusal olarak bebeğimin olmasını istesemde, mantıksal olarak buna cevabım hayır.
Asıl konuma gelecek olursak
Etrafımızda ki çoğu insan yani eşimin ailesi huzursuzluklardan bihaber oldukları için
Benim hastalığımdan dolayı çocuk sahibi olmadığımızı biliyorlar.
Görümcem benden 7 ay sonra evlendi
Ve gittiği hafta hamile kaldı
Hamile kaldığından beri sürekli kv olsun bu olsun
Yok şurası şöyle ağrıdı, yok bebeği hareket etti felan filan
Görümcemin slm bile yazmadan watsaptan attığı bebek kıyafetleri, kendi fotograları çok tuhafıma gidiyor
Ben bunu kıskanmıyorum asla
Fakat bazen üzülüyorum benim yapmayacağım şeyler bunlar
Hemde asla.
İllaki sevinçlerini paylaşıyorlar fakat yinede içten içe üzülüyorum ben
Birşeyde söylemiyorum ben kıskandığımı felan düşünürler diye
Ama bazen üzülüyorum işte....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?