görümcemin anlam veremediğim fotoğrafları

Pink_Women

Hoppalaaa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
3.973
3.452
83
36
Merhaba bayanlar...
Günaydın
Bilmeyenler için şöyle kısa bir özet geçeyim durumumu
Ben 1,5 yıllık evliyim. En önemlisi sağlık problemlemimden dolayı hamile kalmam yasak.
Ayrıyeten oturmayan bir evliliğim olduğu için hasta olmasam dahi çocuk sahibi olmak için biraz daha zamanı var. Her ne kadar duygusal olarak bebeğimin olmasını istesemde, mantıksal olarak buna cevabım hayır.
Asıl konuma gelecek olursak
Etrafımızda ki çoğu insan yani eşimin ailesi huzursuzluklardan bihaber oldukları için
Benim hastalığımdan dolayı çocuk sahibi olmadığımızı biliyorlar.
Görümcem benden 7 ay sonra evlendi
Ve gittiği hafta hamile kaldı
Hamile kaldığından beri sürekli kv olsun bu olsun
Yok şurası şöyle ağrıdı, yok bebeği hareket etti felan filan
Görümcemin slm bile yazmadan watsaptan attığı bebek kıyafetleri, kendi fotograları çok tuhafıma gidiyor
Ben bunu kıskanmıyorum asla
Fakat bazen üzülüyorum benim yapmayacağım şeyler bunlar
Hemde asla.
İllaki sevinçlerini paylaşıyorlar fakat yinede içten içe üzülüyorum ben
Birşeyde söylemiyorum ben kıskandığımı felan düşünürler diye
Ama bazen üzülüyorum işte....

üzülmen çok normal..karşı tarafı tanımadığım için söylüyorum..onlarında ilk hevesi..seninle mutluluklarını paylaşmaları çok normal..
benim en yakın arkadaşım var ikimizde aynı zamanlarda bebek denemeye başladık o 3. ayda hamile kaldı..geldi bana söyledi ve ben kendim hamile olmuş gibi sevindim..bebeğine hediye aldım falan..doğduktan sonra bebeğinin fotoğraflarını atar bana..yani bunlar güzel duygular..tabiki benimde olsa diyosun..

Bende duyduğumda çok mutlu oldum
Tabikide onlarında mutluluğunu paylaştıklarına inanıyorum
Ama insanoğlu işte bazen birşey hissetmiyor
Bazende öyle bir anına geliyor ki kalbi param parça oluyor
normalde görümcem beni bayramda bile aramayan bir insandır
ama hamile kaldıktan sonra ki bu tavrı çok tuhaf
ben yinede o sonsuz sabrımla bütün iyi dileklerimi iletiyorum ona

bence hiç takılma sağlık sebeplerinizi geçicimi?yoksada evlatlık alırsınız illa bebek sahibi olmak istiyorsanız ,ama sorunlu giden bir evlilik varsa mantık olarak çocuk çok fazla gelir

Bence üzülmeyin ,belki düşünememiş atmıştır.
Ama önemli olan sağlık problemlerin şimdi ona yönlenin inşallah biran evvel sağılığınıza kavuşur evliliğiniz de rayına oturduktan sonra sağlıklı çocuklar dünyaya getirirsiniz....

bence hiç takılma sağlık sebeplerinizi geçicimi?yoksada evlatlık alırsınız illa bebek sahibi olmak istiyorsanız ,ama sorunlu giden bir evlilik varsa mantık olarak çocuk çok fazla gelir
sağlık sıkıntım geçici çok şükür
evlilikte ki sorunların geçici olup olmayacağını bilmiyorum
Yaşayarak görecek ve öğreneceğim
teşekkür ederim

Oncelikle gecmis olsun dilerim.

Kayinvalide gorumce vs. sizin durumunuzdan haberdar olmasina ragmen gerekli gereksiz herseyi size anlatiyosa hatta durmadan bebek kiyafeti flan atiyosa kimse kusura bakmasin ama ben bunda iyi niyet goremem. Siz keyfine istemeyip de cocuk yapmasaniz hadi derim heveslendirmek icindir ama hastalik bu yahu, insanlarin genelinde ne zaman azicik dusunceli olma huyu olacak cok merak ediyorum

Benim kuzenimle ilgi
B nim kuzenimle ilgili olan konumu oku:)

amin
teşekkür ederim
öyle malesef
bende mana veremiyorum, tuhaf geliyor bana
ben yaparmıydım sorusuna cevabım hayır olduğu için zoruma gidiyor belkide

Ben eminim ki kv bu olayın tam tersi olsaydı
Asla kızına bana yaptığını yapmazdı
Onlara karşı çok soğudum bilmiyorum iyiyi düşünmek istiyorum ama
bir zaman sonra düşüncelerimden bile yoruluyorum

Sağlık sorununuzdan neden haberdarlar

İyi niyetli veya değil, atmaması lazım foto moto.
Telefonda hafıza dolu de attığın fotolar yüklenmiyo canım boşuna atma de.

niyetlerini bilemem ama ben olsam yapmazdım böyle bişey. on kişiden dokuzu da sağlık sorunları nedeniyle hamile kalamayan bi kadına tutup da bebek kıyafet fotosu filan atmazdı. umarım kötü niyetli değillerdir. canınızı sıkmayın.

bence düşüncesizlik.. evet siz keyfi çocuk yapmasanız belki gaza gelin istiyordur mutluluğunu paylaşıyordur derdim ama siz rahatsızsınız ve bunu düşünüp hassas olmaları gerekir. yapacak bir şey yokk alıştırın duruma kendinizi derim bu böyle gidecek gibi

Diger iyi niyetli arkadaslara katilmiyorum, saglik durumunuzdan haberdar olduk lari halde böyle davranmalari hic hos degil.

Hic umursama ve üzülme

Allahım evliliğinize de sağlığınıza da iyilik versin inşallah...
Nedenini anlayamadığım bebe fotoğrafı /ilişki günlüğü akışı var.
Hani gerçekten merak da etmiyorum ki... O an toplantıda oluyorum,apalakasız bir şekilde telefonumun ışığı yanıp sönmeye başlayınca anlıyorum paylaşım başladığını.
Sıkmayın güzel canınızı.
Benim gibi yapın,saatler sonra maşallah yazıp geçin.

Üzerine pek durmadım bu zamana kadar
Ama eminim ki kv de ben değilde kendi kızı olsaydı bu durumda çok farklı olur du
Ben buna üzülüyorum
İnsan olan bir tek kendileri değil yaa

yani samimi davransa suç tüm mutluluğunu senden gizlese gene suç olcak malesef..
benim kuzenimin bebeği olmuyor sorunları yok sebepsiz inferlite, görümcesi hamileyken söylemedi diye yedi bitirdi kendini bende ilk ona haber verdim hamileliğimi ama yinede oğlum altı aylık ağzımın payını aldım..iki türlüde yaranamayacakmışız zaten..ortası varsa bilen beri gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…