- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Ona kırılmayınBenim de canım büyük görümcem düşük yaptı ardından ben hamile kaldım ve üzülür diye ne foto ne bir şey atmadım ona çocuğu hatırlatacak bir şey bile söylemiyordum. O öğrenmiş kuru bir mesajla kutladı, cinsiyet belli oldu aramadı. BU hafta öğrendim ki yeniden hamileymiş sadece faceden hayırlı olsun dedim o kadar.
Onu anlayabilecek yapıda değillerÜzüldüm suanda dusunmuyoruz demeyı anlamayacak bır aılemı
Hanı bu kadar kıt bır yapıyla beraber olmamalıymıssınız gıbı geldı bana
Sizin mesleğiniz var mı ?Onu anlayabilecek yapıda değiller
O zaman neden evlendin derler
Evlilik ve kadın yalnızca çocuk için
Ha şunuda söyleyeyim ben hamile olsam
Görümcem kıskançlıktan ölür hamile olduğu halde o yapıda biri
Bende o kadar sorguluyorum ki kendi mi
Ben ne yaptım diye
İnşaallah birgün daha fazla canım yanmadan sizin gibi olabilirimBırak ya ne derlerse desinler.
Senin yüzüne söylerlerse de "aahahahahayyyy o yoğunluğun içinde fotoğraflarına cevap yazmak aklıma bile gelmedi cicim malum benim toplantılarım bitmiyor... Ayyy bir başım ağrıyor ki dur bir aspirin bulayım dolaptan" deyip kalk karşısından...
evetSizin mesleğiniz var mı ?
aynı şey işteevet okumuştum
konunuzu Allah yardımcınız olsun
Şaşırdım nıye bılmıyorum ama ben batılıyım esımde trakyalı gayet rahat ınsanlarınız ne bılım dogulularla evlenmek bızım kızlar ıcın cok mumkun degıl o kadar sıkıya gelebılecegımızı dusunmuyorum.evet
ben asistanım
Merhaba bayanlar...
Günaydın
Bilmeyenler için şöyle kısa bir özet geçeyim durumumu
Ben 1,5 yıllık evliyim. En önemlisi sağlık problemlemimden dolayı hamile kalmam yasak.
Ayrıyeten oturmayan bir evliliğim olduğu için hasta olmasam dahi çocuk sahibi olmak için biraz daha zamanı var. Her ne kadar duygusal olarak bebeğimin olmasını istesemde, mantıksal olarak buna cevabım hayır.
Asıl konuma gelecek olursak
Etrafımızda ki çoğu insan yani eşimin ailesi huzursuzluklardan bihaber oldukları için
Benim hastalığımdan dolayı çocuk sahibi olmadığımızı biliyorlar.
Görümcem benden 7 ay sonra evlendi
Ve gittiği hafta hamile kaldı
Hamile kaldığından beri sürekli kv olsun bu olsun
Yok şurası şöyle ağrıdı, yok bebeği hareket etti felan filan
Görümcemin slm bile yazmadan watsaptan attığı bebek kıyafetleri, kendi fotograları çok tuhafıma gidiyor
Ben bunu kıskanmıyorum asla
Fakat bazen üzülüyorum benim yapmayacağım şeyler bunlar
Hemde asla.
İllaki sevinçlerini paylaşıyorlar fakat yinede içten içe üzülüyorum ben
Birşeyde söylemiyorum ben kıskandığımı felan düşünürler diye
Ama bazen üzülüyorum işte....
yok bir grup değilbir gurup icindesiniz sanirim ve o fotolar oraya atiliyor galiba..
insan hevesleniyor benim de watsapp gurubum var yeni anne ve hamile kuzenler var .1 kisiyi o guruba eklemedim neden? 5 yildir bebegi olmuyor bu konuda cok hassas cok kirilgan ben onun gönlünü kirmakgan korktum bana nispet demesin uzulmesin diye eklemedim.. gecen hafta ayri olarak bana yazdi hayirli olsun yeni duydum diye teşekkur ettim ve durumu izah ettim .iletidini degistirdi. "Allahim gerizekalilari benden uzak tut sinirliyim biliyorsun " bende hayirdir dedim.sana degil genel yazdım ama beni ekleyebilirdin cocugum yok diye kem gozlu degilim asil korkunuz buysa dedi...
kiz size nispet yapmiyordur sadice sizi cikarsa kirilirsiniz diye o gurupta devam etmistir.
Çok teşekkür ederim...İnşaallah birgün daha fazla canım yanmadan sizin gibi olabilirim
Tebrik ederim sizi
Çoğu konuda yorumlarınızı beğeniyorum
İnşallah hayatımda uygulamayada geçiririm
Bizde de yoktur aslında çok batılı olmasaktaŞaşırdım nıye bılmıyorum ama ben batılıyım esımde trakyalı gayet rahat ınsanlarınız ne bılım dogulularla evlenmek bızım kızlar ıcın cok mumkun degıl o kadar sıkıya gelebılecegımızı dusunmuyorum.
Umarım hersey ıyı olur duzelır bebegınızın suanda olmaması sızın tercıhınız saglık olsada olmasada yapmayacaktınız suanda dert etmeyın
aynı benim görümcemaynı şey işte
Allah sizin de yardımcınız olsun
Ben kendisi ile açık açık konustum , sıkılıyorum boğuluyorum artık dedim,
hala yolluyor
dün de balkona camasır asmış,camasırlıgın fotosunu atıyor bana,
hep minik minik asıyorum cocuklarımın kıyafeti diye:))))))))))))))))
Allah yaşadığınız acıların karşılığını mutluluk, huzur olarak versin inşaallahÇok teşekkür ederim...
İnsan maalesef çok büyük acılar yaşayınca umursamaz oluyor bir yerden olsa.
ben bebegımızın olmadıgını soylemedım yoksa bna üzülür acıraynı benim görümcem
siz açık açık konuştuğunuz halde anlamamış
ben öyle konuşsam öyle çirkefler ki baş edemem
Amin hepimize önce sağlık sonra huzur versin inşallah...Allah yaşadığınız acıların karşılığını mutluluk, huzur olarak versin inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?