- 10 Mart 2016
- 482
- 498
- 18
- 34
- Konu Sahibi Pink_Women
-
bende anlam veremiyorumAllahım evliliğinize de sağlığınıza da iyilik versin inşallah...
Nedenini anlayamadığım bebe fotoğrafı /ilişki günlüğü akışı var.
Hani gerçekten merak da etmiyorum ki... O an toplantıda oluyorum,apalakasız bir şekilde telefonumun ışığı yanıp sönmeye başlayınca anlıyorum paylaşım başladığını.
Sıkmayın güzel canınızı.
Benim gibi yapın,saatler sonra maşallah yazıp geçin.
sizde bayağı evhamlıymışsınızÇok normal şeyler hissediyorsun. Bende polikistik hastalığı var. Doktor Dedi evlendikten sonra tedavini ona göre çizecez. Hamile kalmak için Zaman gerekebilir Dedi. Bende başladı korku. Ya hamile kalamazsam diyeeşim (nikahlıyız düğün olmadı ) diyorki neden korkuyorsun daha ortada denenmiş bişey yok. Yanı çocuk olacak mı olmayacak mı bilinmiyor. Daha deneyemediğimiz için ama aklımda bin düşünce. Yani seni çok iyi anlıyorum. Onun adına seviniyorsun ama kendi adına üzülüyorsun. Benim iki arkadaşım evlendikleri ay hamile kaldı. Millet kolay yoldan kalıyor. Allah bilir ben neler yaşicam
Üzerine pek durmadım bu zamana kadar
Ama eminim ki kv de ben değilde kendi kızı olsaydı bu durumda çok farklı olur du
Ben buna üzülüyorum
İnsan olan bir tek kendileri değil yaa
Çocuğu olsun, belki sonra benimde olurtam kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum.
ama düşüncesizlik ediyorlar elbette.
anneler gününde ben de bunu düşündüm.
bazı sevinçlerimizi çok aşırı yaşıyoruz, ama ona sahip olmayan insanların neler hissettiğini umursamıyoruz, çok kırıcı oluyoruz bazen bilmeden.
keşke bir 3. kişi onları uyarsa, siz uyarsanız dediğiniz gibi kıskanıyor yorumu yapılabilir.
Ben bazen cevap bile vermiyorum inan ki...bende anlam veremiyorum
Ben neden birşeyleri insanlara sürekli yollayayım ki
Yada ne bileyim karşıda ki seni merak etse zaten foto ister
Öyle yapıyorum zaten
Maşallah, Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin felan filan
hemen cevap yazmıyorum zatenfotoğraf attıklarında vs cevap yazmayın siz de. görüldü işareti çıksın, yazmayın. bi süre sonra arkası kesilir. çünkü siz şimdi dur demezseniz ilk kakası bilmemnesi şusu busu... kadın sizi yıllarca fotoğrafa boğar.
Ben cevap vermesemBen bazen cevap bile vermiyorum inan ki...
Gerçekten o an canım bir şeye sıkılmış oluyor,o telefonun ışığının yanıp sönmesi beni daha da sinirlendiriyor.
Bencillik bence yapılan.
Biyopsi felan oldumSağlık sorununuzdan neden haberdarlar
İyi fikir aslındaİyi niyetli veya değil, atmaması lazım foto moto.
Telefonda hafıza dolu de attığın fotolar yüklenmiyo canım boşuna atma de.
Bırak ya ne derlerse desinler.Ben cevap vermesem
Adımı hemen bak kıskanıyor görüyorda cevap dahi vermiyora çıkartacaklarını
Yoruldum bu insanların düşüncesizliklerinden
Bencillik, düşüncesizlik ve kendi canından, kanından olmadığı için umursamamazlık
Başka hiçbirşey değil
benimde üzüldüğüm nokta bu zatenbence düşüncesizlik.. evet siz keyfi çocuk yapmasanız belki gaza gelin istiyordur mutluluğunu paylaşıyordur derdim ama siz rahatsızsınız ve bunu düşünüp hassas olmaları gerekir. yapacak bir şey yokk alıştırın duruma kendinizi derim bu böyle gidecek gibi
Canım sen bu konuda hassas olduğun için üzülüyorsun. Sevincini paylaşıyor olabilir. Ama senin tedavi olduğunu bile bile bunu söylüyorsa yazık.. Rabbim inşallah en kısa zaman da evindeki sorunlara ve sağlık problemlerine çözüm versin ve hayırlı bir evlat..Merhaba bayanlar...
Günaydın
Bilmeyenler için şöyle kısa bir özet geçeyim durumumu
Ben 1,5 yıllık evliyim. En önemlisi sağlık problemlemimden dolayı hamile kalmam yasak.
Ayrıyeten oturmayan bir evliliğim olduğu için hasta olmasam dahi çocuk sahibi olmak için biraz daha zamanı var. Her ne kadar duygusal olarak bebeğimin olmasını istesemde, mantıksal olarak buna cevabım hayır.
Asıl konuma gelecek olursak
Etrafımızda ki çoğu insan yani eşimin ailesi huzursuzluklardan bihaber oldukları için
Benim hastalığımdan dolayı çocuk sahibi olmadığımızı biliyorlar.
Görümcem benden 7 ay sonra evlendi
Ve gittiği hafta hamile kaldı
Hamile kaldığından beri sürekli kv olsun bu olsun
Yok şurası şöyle ağrıdı, yok bebeği hareket etti felan filan
Görümcemin slm bile yazmadan watsaptan attığı bebek kıyafetleri, kendi fotograları çok tuhafıma gidiyor
Ben bunu kıskanmıyorum asla
Fakat bazen üzülüyorum benim yapmayacağım şeyler bunlar
Hemde asla.
İllaki sevinçlerini paylaşıyorlar fakat yinede içten içe üzülüyorum ben
Birşeyde söylemiyorum ben kıskandığımı felan düşünürler diye
Ama bazen üzülüyorum işte....
Yalnızca güldüm yazdığınız mesajaSana göre kimse hayatını yönlendiremez. O zaman kimse hiç bir yerde çocuk resmi paylaşmasın çocuğu olanlar üzülebilir; sokağa çocuklarıyla çıkmasınlar çocuğu olmayanlar görüp üzülebilir???? Anneler günü kutlanmasın annesi olmayanlar üzülebilir...Böyle bir mantık yok yani. Boşuna da üzme kendini.
aminnCanım sen bu konuda hassas olduğun için üzülüyorsun. Sevincini paylaşıyor olabilir. Ama senin tedavi olduğunu bile bile bunu söylüyorsa yazık.. Rabbim inşallah en kısa zaman da evindeki sorunlara ve sağlık problemlerine çözüm versin ve hayırlı bir evlat..
Üzüldüm suanda dusunmuyoruz demeyı anlamayacak bır aılemıBiyopsi felan oldum
Birde evliliğimizin ilk zamanlarıydı
Bilemedim söyleyip söylememeyi
Bide eşim doğulu benim
Onlar için kadın ölsede olur yeter ki çocuk doğursun
Bu derece önemli
Bunu dediğim halde kısır muamelesi yapıldı
Demesem çok daha ağırlarını yaşardım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?