görümcemin anlam veremediğim fotoğrafları

Çok normal şeyler hissediyorsun. Bende polikistik hastalığı var. Doktor Dedi evlendikten sonra tedavini ona göre çizecez. Hamile kalmak için Zaman gerekebilir Dedi. Bende başladı korku. Ya hamile kalamazsam diye eşim (nikahlıyız düğün olmadı ) diyorki neden korkuyorsun daha ortada denenmiş bişey yok. Yanı çocuk olacak mı olmayacak mı bilinmiyor. Daha deneyemediğimiz için ama aklımda bin düşünce. Yani seni çok iyi anlıyorum. Onun adına seviniyorsun ama kendi adına üzülüyorsun. Benim iki arkadaşım evlendikleri ay hamile kaldı. Millet kolay yoldan kalıyor. Allah bilir ben neler yaşicam

tam kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum.
ama düşüncesizlik ediyorlar elbette.

anneler gününde ben de bunu düşündüm.
bazı sevinçlerimizi çok aşırı yaşıyoruz, ama ona sahip olmayan insanların neler hissettiğini umursamıyoruz, çok kırıcı oluyoruz bazen bilmeden.

keşke bir 3. kişi onları uyarsa, siz uyarsanız dediğiniz gibi kıskanıyor yorumu yapılabilir.

bende anlam veremiyorum
Ben neden birşeyleri insanlara sürekli yollayayım ki
Yada ne bileyim karşıda ki seni merak etse zaten foto ister
Öyle yapıyorum zaten
Maşallah, Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin felan filan

sizde bayağı evhamlıymışsınız
bence bu kadar sıkıntı etmeyin
Allah herşeyin hayırlısını versin
Elbet vardır bunda da bir hayır

Üzerine pek durmadım bu zamana kadar
Ama eminim ki kv de ben değilde kendi kızı olsaydı bu durumda çok farklı olur du
Ben buna üzülüyorum
İnsan olan bir tek kendileri değil yaa

fotoğraf attıklarında vs cevap yazmayın siz de. görüldü işareti çıksın, yazmayın. bi süre sonra arkası kesilir. çünkü siz şimdi dur demezseniz ilk kakası bilmemnesi şusu busu... kadın sizi yıllarca fotoğrafa boğar.

Çok saçma davranışları. Sana değil kimseye yapmamalı. Hatta 10 çocuğu olan birisine bile yapılmaz bence. Görgüsüzlük.

Çocuğu olsun, belki sonra benimde olur
O zaman kendine değil ama kv deme ona bu konuda çok kırıldığımı söyleyeceğim
Ben uyaramam direkmen diyecekleri şey budur
Kıskanıyor ama ben Allah biliyor ki asla kıskanmıyorum

Ben bazen cevap bile vermiyorum inan ki...
Gerçekten o an canım bir şeye sıkılmış oluyor,o telefonun ışığının yanıp sönmesi beni daha da sinirlendiriyor.
Bencillik bence yapılan.

hemen cevap yazmıyorum zaten
yazdığımda da bir beğeni işareti veya maşaallah
kısa ve öz cevaplar veriyorum
ama yoruluyorum

Ben bazen cevap bile vermiyorum inan ki...
Gerçekten o an canım bir şeye sıkılmış oluyor,o telefonun ışığının yanıp sönmesi beni daha da sinirlendiriyor.
Bencillik bence yapılan.
Ben cevap vermesem
Adımı hemen bak kıskanıyor görüyorda cevap dahi vermiyora çıkartacaklarını
Yoruldum bu insanların düşüncesizliklerinden
Bencillik, düşüncesizlik ve kendi canından, kanından olmadığı için umursamamazlık
Başka hiçbirşey değil

Sağlık sorununuzdan neden haberdarlar
Biyopsi felan oldum
Birde evliliğimizin ilk zamanlarıydı
Bilemedim söyleyip söylememeyi
Bide eşim doğulu benim
Onlar için kadın ölsede olur yeter ki çocuk doğursun
Bu derece önemli
Bunu dediğim halde kısır muamelesi yapıldı
Demesem çok daha ağırlarını yaşardım galiba

Bırak ya ne derlerse desinler.
Senin yüzüne söylerlerse de "aahahahahayyyy o yoğunluğun içinde fotoğraflarına cevap yazmak aklıma bile gelmedi cicim malum benim toplantılarım bitmiyor... Ayyy bir başım ağrıyor ki dur bir aspirin bulayım dolaptan" deyip kalk karşısından...

benimde üzüldüğüm nokta bu zaten
onlar hastalık kısmını bile bile neden bunu yapıyorlar
anlam veremiyorum

Sana göre kimse hayatını yönlendiremez. O zaman kimse hiç bir yerde çocuk resmi paylaşmasın çocuğu olanlar üzülebilir; sokağa çocuklarıyla çıkmasınlar çocuğu olmayanlar görüp üzülebilir???? Anneler günü kutlanmasın annesi olmayanlar üzülebilir...Böyle bir mantık yok yani. Boşuna da üzme kendini.

Canım sen bu konuda hassas olduğun için üzülüyorsun. Sevincini paylaşıyor olabilir. Ama senin tedavi olduğunu bile bile bunu söylüyorsa yazık.. Rabbim inşallah en kısa zaman da evindeki sorunlara ve sağlık problemlerine çözüm versin ve hayırlı bir evlat..

Yalnızca güldüm yazdığınız mesaja
Böyle bir mantık çok nadir görülür
Ben kendi şahsıma ait kısmına üzüldüm
Gerisinden banane
Benimde yeğenim var, canımdan bir parçam yanımdan ayırmam
Ama bu onunda olmaması manasına gelmez

aminn
teşekkür ederim
Rabbim herkese huzur ve sağlık nasip etsin

Benim de canım büyük görümcem düşük yaptı ardından ben hamile kaldım ve üzülür diye ne foto ne bir şey atmadım ona çocuğu hatırlatacak bir şey bile söylemiyordum. O öğrenmiş kuru bir mesajla kutladı, cinsiyet belli oldu aramadı. BU hafta öğrendim ki yeniden hamileymiş sadece faceden hayırlı olsun dedim o kadar.

Üzüldüm suanda dusunmuyoruz demeyı anlamayacak bır aılemı
Hanı bu kadar kıt bır yapıyla beraber olmamalıymıssınız gıbı geldı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…