- 25 Nisan 2014
- 1.799
- 4.784
- 208
- Konu Sahibi willedwoman
-
Yok yok cikmaz mekanlar belli
Cikarsada neden zevk alindigi onemli kimi her hafta avmde yer ona restaurant cok gelir kimi ayda bir mezemden tatlima hizmetim olsun der.
Kardeşi kazaniyorda ona mı kazanıyor. Onunda evi barkı var. Ne demek kardeşimin kazancı be. Kardeşinin parası benim param de sende. Allah korusun eşine birşey olsa herseyde senin ve çocuklarının hakkı var. Sor bakalım devlet ona zırnık koklatirmi diye. Kanunen de dinende eve gelen parada senin de eşinin de hakkıdır. Aslında onlar karisamaz. Madem öyle kardeşine kariligi kendi yapsın, onlar artık dış kapının dış mandali. Dört duvar arasında ikiniz varsınız. O parada senin de hakkın var. Ay lafa bak dengesiz, şuursuz, açıkgöz.evlendiğimizde ben çalışmıyordum. görümcemin ağzında hep kardeşimin kazancı kardeşimin evi kardeşimin arabası böyle konuşurdu. bize misafirliğe geldiklerinde sofradan kalkarken bana eline sağlık demezdi eşime sağol kardeşim kazancın bol olsun derdi. deli olurdum. sanırım bu olaydada kardeşimin kazancı ne olacak diye düşündü ama bende çalışıyorum. ben çalışmasam eşim bir akşam yemeğine 480 tl yi zor verirdi
Keyifle yenilen icilen herseyde hesabi goze alirim.Iste o uzumlu yerler kabartiyor hesabiHaklisin şu an tam da onu düşünüyordum. Biz yeni hasat mı olsun yaş üzüm mü olsun derken hesaplar alıp gidiyor tabi. Aman bidaha mi gelicez konuyu da sapote ettik ne biçim:/
bu arada suzi komşu kızı hakkında gelişme var mıyok görümce beni aradı davet etti bende eşime ablan aradı yemeğe davet ediyorlar ne yapalım dedim oda gidelim değişiklik olur dedi
Sonuna kadar haklısın kusura bakma eşinde enayilik etmiş hem yemeğe davet et hemde hesabı başkası ödesin öyle saçmalık olmazgünaydın arkadaşlar,
dün görümcem aradı büyük kızı atanmış annemlerde gelecek dışarıda yemek yicez sizde gelin dedi. bende tamam abla gelmeye çalışırız dedim. eşimle ben kızı atandığı için galiba kayınvaldemlerle bizi yemeğe davet ediyorlar diye düşündük neyse kabul ettik. 4 kişi biz 5 kişi görümcemler birde kv 10 kişi bir balık lokantasına gittik. neyse yenildi içildi arkasından tatlıları falanı filanı derken hesap istedik. 480 tl hesap geldi. baktım ses yok kimseden eşim cüzdanına sarıldı kredi kartını çıkardı ben dedim herhalde herkez kendi ücretini ödeyecek.
eşim hepsini burdan çek dedi. hiçkimsenin sesi çıkmadı. ya kızlar hesap ödeme sorun değil ama bizi davet eden onlar hesabı onların ödemesi yada herkezin kendi hesabını ödemesi gerekmezmiydi. kendimi enayi gibi hissettim. eve gelince eşime çattım onlar bizi hesabı ödetmek içinmi davet ettiler dedim. oda ha onlar vermiş ha biz vermişiz ne farkeder diyor. elbette farkeder benim kızım atandığı için ben çağırmadım onları onlar bizi davet etti. geçen sene ben atandığımda hepsini yemeğe davet ettim dışarda onda ben davet ettiğim için hesabımı yaparak gittim kimseden hesap ödemesini beklemedim.benim evimde yemeğimde vardı dışarda yemek hiç yoktu aklımızda eşimlede tartışdım. ben haksızmıyım kızlar.
Parası yoksa bir zahmet kimseyi dışarı yemege davet etmesin. Çok kutlamak istiyorsa evinde birşeyler hazırlar sizi de davet ederdi. Söz konusu para dahi olmasa saygısızlık, yada bilemiyorum milyarder olmadıgım için mi öyle hissettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?