görümcemin hesabı bize kitlemesi.

davet sahibinin hesabı davet ettiklerine ödetmesi ne büyük görgüsüzlük.
haklısın elbette.
tutar da yüksek ayrıca.
önceden konuşulsa hadi neyse.

Yemeğe davet edilenin hesabı ödememesi gerekiyor tabiki ama benim de bu saflığı oldukça fazla kez yapmışlığım var

Gerçi ben gizliden gidip ödedim hesabı , ödetmezler diye düşünüp ama sizinkiler baya size bırakmış. Boşverin ödenmiş zaten uzatmaya değmez artık olan olmuş giden gitmiş..

haklısın görümcen seni salak yerine koymuş . ayrıca eşin de yani niye atlıyor ki hemen kolay mı kazanılıyor para ay çok kızdım. canım sen tavrını koy ince ince dokundun. ayıp birşey

Bir memur için 500tl yüksek bi meblağ
Eşin bunu hoş karşılayacak kadar aileci
Ne yapsan boş

Yukarıdaki yoruma katılıyorum eşiniz gayet doğal karşılamış ha ben ödemişim ha onlar ne farkeder diye işte esas sıkıntı orada.O yüzden inşallah eşiniz yaptıklarının yanlış olduğunu kendisi görerek anlar kafasına dank eder yoksa ne söylerseniz söyleyin onları savunacak,siz kötü olacaksınız.

Valla oldugu zaman 1000 tl bile verilir ama olmadigi zaman pide ekmek hesabi cok gelir. Boyle toplu yemeklerde de herkes kendi odemeli. Herkes kendi ailesini ceksin madem. Yani 40 kisi olsa hesabi yine mi odeyecekti.

Hesap fazla gelince geri cekildiler bence.Kimse odemeseydi o anda esiniz de sessiz kalsaydi

ben burdan sinir oldum ne kötü bi durum ya oh ne ala yediler içtiler hesabı patlatıp gittiler ohh miss

Şimdi şöyle bir durum var eşiniz sizin ailenizle bir yere gidildiğindede elini cebine atıyor mu ? Eşim için kim olduğu farketmez mesela benim arkadaşım bile varsa yanımda hemen gider hesabı öder geri durmaz hatta ısrar eder. Şimdi de eşim ailesinin olduğu bir ortamda hesap öderse ben ona hiç bir şey diyemem. haklısınız 480 tl çok fazla ama eşinize kızmayın bence olay tamamen görümcenizin ve oradaki diğer insanların düşüncesizliği. Eşiniz sessizlikten rahatsız oldu demekki diğerleri gibi yüzsüz davranamadı diye düşünüyorum. Bonkör olmak iyidir ama tabi sizin onu arada frenleminiz şartıyla

Eşin hesap önüne gelince mecbur öyle demiş olabilir ama onların müdahale etmesi gerekirdi.Resmen açıkgözlülük.Sonuçta davet eden onlar.Bir daha böyle bişey olursa gitmeyin bence.

Uff tam esimin yapacagi turden bi hareket.
Hayir para gitti ona mi yanarsin onlar homini girtlak yerken onlari dusunup az yedigine mi?
Allahtan gorumcem ve kocasi boyle tipler degil.

Bu arada bi gun israrla abimi yengemi ve yengemin kardesini kahve icmeye davet ettim. Yanimda da oglumla bi arkadasim vardi.
Daveti ben yaptigim icin rahat rahat yedim ictim. Abimler de birer kahve ictiler.
Hesabi istedim abim kesinlikle odetmedi. Cok uzuldum cok israr ettim artik tartismaya baslayinca biraktim.
Maddi durumlari da pek iyi degildi. Yengem kesin kizmistir bana icinden

Bende olsam sinirlernirdim o heaabi da odemezdim.kendi parabizi odeseydiniz keske herkeste bir kurnazlik adam kullanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…