- 19 Ekim 2012
- 1.509
- 2.458
- 133
- Konu Sahibi willedwoman
-
Yuuh rahatligin bu kadarina pesss esindede suc var hesabi isteyen oder demekki esin istemis ne gerek vardi davet eden istemiyosa otursaydi o da sen cok haklisin ben olsam bende sinir olurdumgünaydın arkadaşlar,
dün görümcem aradı büyük kızı atanmış annemlerde gelecek dışarıda yemek yicez sizde gelin dedi. bende tamam abla gelmeye çalışırız dedim. eşimle ben kızı atandığı için galiba kayınvaldemlerle bizi yemeğe davet ediyorlar diye düşündük neyse kabul ettik. 4 kişi biz 5 kişi görümcemler birde kv 10 kişi bir balık lokantasına gittik. neyse yenildi içildi arkasından tatlıları falanı filanı derken hesap istedik. 480 tl hesap geldi. baktım ses yok kimseden eşim cüzdanına sarıldı kredi kartını çıkardı ben dedim herhalde herkez kendi ücretini ödeyecek.
eşim hepsini burdan çek dedi. hiçkimsenin sesi çıkmadı. ya kızlar hesap ödeme sorun değil ama bizi davet eden onlar hesabı onların ödemesi yada herkezin kendi hesabını ödemesi gerekmezmiydi. kendimi enayi gibi hissettim. eve gelince eşime çattım onlar bizi hesabı ödetmek içinmi davet ettiler dedim. oda ha onlar vermiş ha biz vermişiz ne farkeder diyor. elbette farkeder benim kızım atandığı için ben çağırmadım onları onlar bizi davet etti. geçen sene ben atandığımda hepsini yemeğe davet ettim dışarda onda ben davet ettiğim için hesabımı yaparak gittim kimseden hesap ödemesini beklemedim.benim evimde yemeğimde vardı dışarda yemek hiç yoktu aklımızda eşimlede tartışdım. ben haksızmıyım kızlar.
dayisi yemek verdi atanmasi icin annesi babasi sizde bir davet duzenlersiniz ben su restauranti begeniyorum gitsekmi ne dersiniz diye laf soyleyebilirsiniz.
eşim hemen ödemeye geçmedi 1-2 dakika bekledik kimseden ses çıkmayınca oda dayanamadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?