GÖrümcemin verdiği sır

Annesının kardesının bılmedıgı bırseyı oyle agzından kacırmaz dıye umuyorum senı yakın gordugu ıcın anlatmıs dertlesmıs. Ve bunu asla bırıne soylemeyın + kapı acmıs sana samımı olalım dıye boylesıne gızlı bırseyı ortada senı denemek ıcın mevzu bahıs etmezdı dıye dusunuyorum.

Bu, bana bir yeğen veremedikler lafıda ne gereksizdir ne anlamsız bir laf. İnsanlarda kardeşlerine yeğen vermek için çocuk sahibi oluyorlardı zaten.
Aaaaa,tabi öyle,erkekleri baba ve dayı yapmak en önemli vazifemiz,bunu görmezsen gelemezsin

Artik tüm kk kadinlari gorumcenizin cocugunun olmadigini ve bunun da eşinden kaynakli oldugunu biliyor. Umarim kadin kk-ya girmiyordur.
Art niyet aramaniza sasirdim. Ne guzel sizi yakin bilip derdini sizinle paylasmis, siz de teselli yerine baltalamişsiniz.

Kusura bakma da çok densiz bir laf olmuş kadına öyle mi denir? Kendi söylediğin şeyi düşüneceğine hala o niye bana sırrını verdi diye art niyet arıyorsun

Diğerlerinin bilmedigine emin misin? eğer öyleyse senı kendıne yakın görmüş anlasılan.. kimseye anlatmayacagına inanmış . Sende sana olan ınancını bosa cıkartma..

yeğenini seversin ne demek.. çok abes olmuş..
sizin de belki olmayacak, nereden biliyorsunuz..

Bence Allah bizleri sizin gibi üyelerden korusun. Durmadan ona buna laf atma peşindesiniz hayret hala nasıl ban yememişsiniz bu sivri dilinizle. Ha bu arada Allah size gelin gelecek ilan şahsi sizden korusun bence

İyiki sır vermiş haa sende geldin burda söledin

Iyide zaten 16 yillik evli bi cift cocuksuzsa yuzde 90 cocgnun olmadigi tahmn edilir bizim toplumuzda. Ayrica soylenenlere katiliyorum yegenini seversn lafi olmamis bu arada sadece ilk sayfayi okuyup yazdim yorumumu

İlerde yeğenini seversin ne demek yahu.
Yeğen ayrı, kendi çocuğun ayrıdır.
Çok acımasız, asla teselli etmeye yetmeyecek bir cümle..

ben de şaşırıyorum biliyo musunuz? insanlar bazen kendi dertlerini değil de başkasının sırrını yazıyolar. şuna benzetiyorum, içi dolmuş taşmış o lafı mutlaka başkalarına söyleyecek o kişi, ama çevresinden birine anlatsa tehlikeli kendisine sır veren kişinin kulağına gidebilir, ama karnında da tutamıyor mutlaka söylemesi lazım,mutlaka. o yüzden buraya yazıyor. böyle yapacak sırdaşlardan uzak tutsun Allah. küçükken herşeyimi herkese söylüyordum bir 5 yıl olmuştur insanlar mümkünse bilmesinler illa ki bileceklerse herşeyi yüzeysel bilsinler diye uğraşıyorum.
hiç sır verdiğim yok 15 yıllık dostlarım haricindekilere.
çünkü bende arkadaşlarımdan herhangi birinin bin tane sırrı vardır aklıma bile söylemek gelmez, Allah biliyor, ama benim bir önemsiz küçük sırrımı içinde tutamayana denk geldim ama.

Bu nasıl sır? İnsanlar daha 2 aylık nişanlı birine en yakınlarının durumunu anlatmayacaklarına göre bilmiyoruz demişlerdir. Ben de bunu yapardım. Esas konunun öznesi bir şey anlatmıyorsa aileye katılıp katılmayacağı belli olmayan yeni tanıdığım birine hiç birşeyini anlatmazdım. Konu sahibi de kimse bilmiyor, bana sır verdi diye kendini yüceltsin.
Kadın size içini açmış hala niyeti ne anlamadım diyorsunuz? Ne olabilir niyeti?
Ben görümcenin yerinde olsam kesinlikle bana mı vereceksin çocuğunu evlatlık olarak derdim. Teselli olarak kurulan cümleye bak.
Ayrıca arkadaşlar sayfalarca yazılmış, kamu spotu olarak şunu belirtmek istiyorum. Evlatlık alma prosedürlerinden, bekleme zamanından korkan aileler koruyucu aile olabilirler. 14bin çocuk koruyucu aile bekliyor. Lütfen burada bu konuyu dillendirelim.

Bence dua edin de görümceniz kk da olmasın. Zira verdiği sırrı annesi bile bilmiyorken tüm dünya duymuş oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…