GÖrümcemin verdiği sır

Gorumcenizin yerine kendimi koydum bir an, ilerde yegenlerini seversin cumlesi yerine, tip cok ilerledi uzulme abla insallah seninde bebegin olacaktir gibi bisi duymak isterdim...

Art niyet goremedim, sizinle paylasmis sıkıntisini.
16 yıllık evliymiş ama. Kaç yaşında evlendiğini de bilmiyoruz. Belki yaşı baya ileridir.

Size alınmış olabilir bence . Siz tabi iyi niyetinizden oyle demissinizdir bence. Ama belli olmaz. Ayrıca bu bir sır değil bence 16 sene olmuş dilekolay. Herkes biliyordur illaki.

Valla ben en son Görümceyi abla kardeş gibi görünce boyumun ölçüsünü aldım arkadaşa tavsiye m yine de temkinli olsun

Senin surekli aslinda konu bile olmayacak konulari burda gelip acman hic saglikli değil.
Nisanlandin nisanlanali nisanlinin ailesinin agzindan her cikani konu açıyorsun . actigin konular da cidden sacma sapan.
Seninle dertlesmis ne var bunda. Bunda art niyet aramak niye? Ya eltiden kil kaparsin ya gorumceden. Anladik ki sen evlenince burayi asindirican. Sana bir sir vermiş sen niye gelip burda binlerce kisiye bunu verdin??

İlerde yeğenini seversinmişş laflara bak!! Senin çocuğun olacağının garantisi var çünkü.o kadar eminsin yani çocuğun olacağından.sinirim zıpladı ya
Kendisi de yeğenini sevecek belki,tövbe yarabbi ya,sanki elinde senet sepet var,nasip herşey.

Bence, Sırdan mada kadın dertlesmıs, konu sahıbı bakın ben asırı guvenılirimi göstermek ıcın sır diyor. Muhtemelen pek muhatap olmuyolardı kendisiyle, sevinmiş.

Neden konu sahibine bu kadar yüklendiniz ki? İleride yeğenini seversin demiş. O an belki teselli etmek için başka bir şey bulamadı, bunu söyledi. Kötü bir laf değil ki bu?

Kimse kusura bakmasın da ben diğer yorumcular gibi minnoş olamayacağım.
Ne yiyip ne içiyor ne yaşıyorsunuzda 16 yıldır çocuk özlemi çeken bir kadına yiğenini seversin diyecek kadar vicdansız oluyorsunuz gerçekten anlamıyorum!
Sanki kendi çocuğu olacak garantisi var..
Üstüne birde kadının niyetini sorguluyor... Asıl sen, seni samimi bulup sana böylesi bir dert yanan bir insanı sorgulayacak kadar art niyetlisin. Art niyetli olan sensin.

Bide lütfen şu yazdıklarınıza bir bakın, biraz dikkat edin. Tamam Türkçe'nin içine ettiniz ondan geçtik mecburen, ama "alla alla" nedir? Bari Yüce Allah'ın ismini doğru yazmaya çalışın.

Valla ben en son Görümceyi abla kardeş gibi görünce boyumun ölçüsünü aldım arkadaşa tavsiye m yine de temkinli olsun
Yani en azından bu gibi durumlarda o ayrıcalığı gütmesin gelin/görümce mesafesini kaldırsın Derdini anlatan kendisi (gelin) olmadıktan sonra temkinli olmaması onu her hangi bir zarara sokmaz neticede dert dinleyen konumunda.Anlatan değil. Ayrıca mesafeyi kaldırmayıp temkinli yaklaştığı müddetçe karşısındakini teselli edemez aksine üzer ve varlığıyla yokluğu eşit duruma düşer . Değersizleşir. Görümcenin kötü bi niyeti olduğunu sanmıyorum Dert ortağı aramış içini ise Aileye yeni katılan birine dökmüş.Farkındaysanız çocuğunun olmama mevzusunun üzerinde aile hiç durmamış tıp bu kadar ilerlemişken kimse destek olup yol göstermemiş (görümce) (nişanlısının kardeşi) gerçekten yalnız ..

eski konularını biliyorum da arkadasin, ona atifta bulundum
Siz her yerden içinizdeki art niyetinizle ciki
Bu konu ayrı. Hassas bir durum elbette teselli verilebilir ama onun dışında sık sık gelip gitmeler güvenip de sır vermeler onun aleyhine olabilir. Sütten ağzı yanan biri olarak naçizane tavsiyemdir.

Kimsenin bilmediğini nerden biliyorsunuz ki. Kayınvalideniz galip de kızımın kocasının çocuğu olmuyor demez, ayıptır. O an duygulanmış size de anlatmış. Altında birşey olduğunu sanmam.

Çok yaşlı bir akrabamızın çocuğu yok, belli olmadığı, kimse de bilmez kimden, neyden kaynaklı olmadı. Sormazda kimse

İnsan sevmek icin mi cocuk dogurur da,siz bu teselliyi verdiniz.Cocuk sevmek istese bir suru alternatif var bunun icin...cocuk esirgeme kurumu,kresler,anaokullari vs.Anne olma istegi bambaska birsey..Lutfen daha dikkatli konusun ona karsi cok hassas bir konu ....uzuldum kadin adina...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…