Gorumcemin yaptigi terbiyesizlik

Anlayisiniz icin tesekkur ederim. Ben de esime her turlu kefilim, gorumce olsun, anne-babasi olsun asla esimden yana tereddut yasamam, o ol derse gerisini sormam.

Canım benim çok sevdiğim hukukçu bir büyüğüm derki mahkemeler birbirine güvenen insanlarla doludur.
Bence borçtu alacaktı verecekti kefaletti gibi konularda sen de çok güvenme.
En kötüyü düşün iyi çıkarsa sevin.

Bosanmak icin evlenilmiyor ki simdiden ya bosanirsalar kismini ben dusunmem acikcasi. Yengeme zaten abime guvendigim icin kefil olurum. Benim abim beni zor durumda birakmayacagina göre kefil olmamak gibi bi dusuncem olmaz benim. Benim abim benim herseyim
Hadi hayirli gunler

Ya inanin birisi ortaya 570 lafi atti hic donup de arkasini arastiran yok. Yok oyle birsey tovbe estagfurullah ya.

çünkü sen 1000 sayfadır bu konuda miktar belirtmediğin için şehir efsanesine döndü olay.

oldu,araştıralım.

hep başkalarından bekliyorsun

Canimsin Dunya hep senin gibi iyi niyetliler ile dolsun tassin. Ya bosanirlarsa diye dusunecek kadar korelmis kalplerimiz demek ki, Allah basiret versin ne diyeyim.

çünkü sen 1000 sayfadır bu konuda miktar belirtmediğin için şehir efsanesine döndü olay.

oldu,araştıralım.

hep başkalarından bekliyorsun

İşiniz ne araştırın tabi.
Araştırmadan yorum mu yapılır biraz emek sarfediverseniz nolur.
kadın derdine çare bulamaz sonra.

akademik personel. org sitesinden alıntıdır.

B) Ülkelere Göre Kefalet Miktarları

1. Amerika Birleşik Devletleri için:
• Yüksek Lisans (Kurum öğrencileri için): $ 65.000 (Altmış beş bin Amerikan Doları)
• Doktora (MEB ve üniversite öğrencileri için): $ 100.000 (Yüz bin Amerikan Doları)
• Yüksek Lisans ve Doktora (MEB ve üniversite öğrencileri için): $ 165.000 (Yüz altmış beş bin Amerikan Doları)

yuh artik gercekten iyice abarttiniz. olayi bu kadar komplex hale getirdiniz neler neler dusunuyorsunuz.
Ne oldu aynısını yapmaya gözün yemedi dimi ama millet sana 500 milyar kefil olsun ne güzel. Madem güvensin istiyorsun önce sen kendine güvendir. Maddi durumun da iyimiş git görümcene 500 milyarlık arsa al da sözlerinin sallama olmadığına inanalım ve niyetinin ciddi olduğu belli olsun. Ama bana kefil olmuyor terbiyesiz demen seni haklı yapmaz canıms

İşiniz ne araştırın tabi.
Araştırmadan yorum mu yapılır biraz emek sarfediverseniz nolur.
kadın derdine çare bulamaz sonra.

kötü niyetli de olduğumuza göre bu konunun sonu insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş e doğru gidiyor

terbiyesiz görümce 165 bin dolara kefalet olmamış . yazık olsun görümceye.

görümcene kadar akraban yok mu onlara söyle diye bi kaç kez mesaj yazdım ama görmedi.
ilk kefil babası , sağ olsun baba olmuş kefil

ikinci kefil de yine kendi ailesinden olmalı . diyelim kabul etmediler, o zaman amca hala ya da teyzeye de terbiyesiz denir mi ki. onu merak ediyorum

haydaa şimdi de körelmiş kalp mi olduk rosa? senin açtığın 10 konunun 9 tanesine boşan yazdık herhalde senin evliliğin o kadar sorunlu.. bunu biz biliyorsak görümcen haydi haydi biliyordur dedik..
Ya bakin gercekten karakterimde oyle kavgacilik, laf sokmacilik yok benim, ya sanaldan ya da yuz yuze farketmez, ama ilk defa bu konumda bu kadar cok uzerime gelindi, yani konu cok fazla sapti, ben kapatmaya calistikca da sapiyor. Kimseye de ozel olarak laf soylemiyorum ama birsey isterken 'ya bosanirlirsa' ya kadar dusunuyorsak ve de borcun uzerimize kalacagindan korkuyorsak gercekten bu kadari fazla kotumser bir bakis acisi olur. Yani acikcasi ben hic boyle bir ihtimal dusunmedim, dusunenlerin coklugunu da gorunce sasirdim.

Siz cok kirici bir uslup ile yaziyorsunuz. Tanimadiginiz, bilmediginiz insanlara sanaldan da olsa bu kadar yuklenmeyin.

Canimsin Dunya hep senin gibi iyi niyetliler ile dolsun tassin. Ya bosanirlarsa diye dusunecek kadar korelmis kalplerimiz demek ki, Allah basiret versin ne diyeyim.

Kocan seni dovuyor gerisini de yazmiyim. Evet bizim kalbimiz koreldi haklisin.

Canim 10 kisiye sorsan bunu 8 i bosanmayi dusunur zaten . Sen fazla iyi niyetlisin o zaman . Ben de acikca yazayim ben de hayatta kefil olmazdim anlattigin konuda

Estagfurullah ne demek gozum yemedi mi? Ben sadece bu kadar ayrintiya inecek kadar dusunme sekline sasirdim dogrusu.

Kocan seni dovuyor gerisini de yazmiyim. Evet bizim kalbimiz koreldi haklisin.
Illa kavga edebilmek icin samimiyetle paylastigim eski mesajlarimi karistirip dokecek bir insansin ve de gelmis evet kalbimiz koreldi diyorsun ne denir ki. Yaptigin hos bir davranis mi?

Yahu eşinizin size vurduğundan tutun da asla anlaşamadığınızı kadar bir sürü konunuz var. Ben olsam görümcenizin yerinde ben de gelecek görmem bu olayda. Kaldı ki insan babasına bile kefil olmak zorunda degil. Olaylara biraz da yukarıdan bakın.

Evliliginizin kotu gittigini bilmiyordum canim, bu benimde fikrimi degistirdi acikcasi.. Gorumcen galiba guvenememis evliliginize..
Abimlerin evliligi kotu gitse sahsen bende yengem icin kefil olmazdim sanirim. Cunku ya yengem abime inat odemezse ve bizi zorda birakirsa diye dusunurum. Sen oyle yaparsin demiyorum yanlis anlama..

Illa kavga edebilmek icin samimiyetle paylastigim eski mesajlarimi karistirip dokecek bir insansin ve de gelmis evet kalbimiz koreldi diyorsun ne denir ki. Yaptigin hos bir davranis mi?
Mesajlarini bana ozel yazmadin ki dokeyim? Isteyen herkes bakabilir. Burada gorumcenin kefilligine karsi evliligin biter mi acaba sorularina karsilik kalbiniz korelmis diyorsun. Halbuki esinle tamamen zit oldugunu, anlasamadigini, cok konusup kafani sisirdigini, acaba baskasiyla evlensen mutlu olur musunu, kocanin sana siddetini yazmissin. Ne diyelim? Pis gorumce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…