Görümcemle face de abisiymişim gibi yazıştım:)

yaptığınız çok büyük ayıp..aslında olaya bakıp herkesin kendine göre beklentilerinin olduğunu ve kimsenin tam anlamıyla memnun olmayacağını,o yüzden insanlardan sürekli beklenti

halinde olmanın yanlış olduğunu anlamanız gerekirken daha da üste çıkmaya çalışmışsınız.yetişkin birinsana yakıştıramadım bu davranışı.

yerinizde olsam eşime en azından kardeşiyle bir iki kelam ettiğimi anlatır,detaya girmezdim.

evet bunları beklerken abi kendi sorunlarını anlatmaya devam edip, derdin ne diye sormadı bile, şimdi bu iki kardeşin arasını soğutmadımı bu konuşma

valla çok akıllıca ama tehlikeli bir hareket
eşine de ki
aşkım senin face de oyun oynuyodum
kardeşin laf attı bende havadan sudan konuşim dedim senin adına fazlada uzamadan kapatcaktım de..sonra böle böle dedi de bende sinirlendim bişeler yazdım de haberin olsun tamam aşkım de..

evet bunları beklerken abi kendi sorunlarını anlatmaya devam edip, derdin ne diye sormadı bile, şimdi bu iki kardeşin arasını soğutmadımı bu konuşma

Eşimden izin alması gereken bir personel mesaj atmış.
Yarın sabah bir saatlik işim var ,geç gelebilir miyim demiş?
Eşim de müsait değildi sen cevap yazar mısın dedi yazdım ,ama ben hmm biraz sert yazmışım.
Tamam olur ,geçmiş olsun,iyi geceler falan gibi.
Aralarındaki izin verme sıcaklığını yansıtamamışım.
Adam tekrar cevap yazdı özür dilerim rahatsız etmek istemezdim,ben iş çıkışı halletmeye çalışayım sıkıntı yaratmak istemem falan demiş.
Alınmış üzülmüş herney işte adam bozuldu.
Yani ben ortalığı karıştırdım tek bir mesajla..
Bunlar kardeş ya,insan yaptığını bu kadar övünerek anlatır mı?
Pess diyorum.

canım yapma Allah aşkına ya..hem kadını kandırıp abisiymiş gibi konuşsun hemde eşini inandırmak için yalan mı söylesin? görümcenin onları demesinin sebebi zaten konu sahibi.

arkadaş bi yanlış yapmış bunu yanlışla kapatmasını tembilemeyin ya.abi-kardeşin arası açılacak bu küçük oyunlar yüzünden.

en önemlisi huzur kadesa cım.. keyfımızı yerındemı cok şükür banane evlerınden parasından ben eşimle mutluyum.. bı 30 sene daha kirada otururum

çok ama çok tehlikeli ve ayıp bir davranış
iki kardesin arasına girmeye hakkınız yok

Son düzenleme:
Onun faceden girip okey falan oynadığımı biliyor,çok kızmazda öyle görümcem garip geldi doğrusu gerçi tam güvenmiyordum da hiç birine canım cicim der ilk fırsatda da abisine kötülermiş meğer

Nasil yani? Siz simdi esiniz bile olsa baska birinin hesabindan, sizin gercekte kim oldugunuzu bilmeyen bir insani tuzaga düsürürken güvenilir mi oluyorsunuz? X ve y'nin de hakkinda kötü konusuyorsunuz, bir nevi dedikodu yapiyorsunuz. Esinize söyleyecekseniz görümcenize de söylemeniz gerek. Sen abinle konusuyorsun sandin ama o bendim diye. Görümceniz kötü ve agir yazmamis, yazmis olsa bile okurken sizin de rahatsizlik yasamaniz lazimdi. Etik, dürüst ve adil olmayan bir sey yaptiginiz. Mesela bosanmak istemesiyle ilgili düsüncesini belki kimsenin bilmesini istemiyordu ama abisine dert yandigini zannederek sirrini ifsa etti. Ben görümce olsam cok kizardim ve sebebim de cok gecerli olurdu.

sen kardesın bole bole dusunuo dedı desen sanada kızar sen nıe bole bısı yaptın dıe bence yaptıgın gereksızz geldı bana.sen solemesen bıle bıgun gorumcen dese konustuk ya dıe falan yok dıcek ozaman ortaya cıkcak zaten.bence solee

bence çok yanlış ve çocukça birşey yapmışsınız. herşeyi geç bn olsam bu durum öğrenildiğinde nasıl bi konumda olurdum u düşünrdm düşünsenize kv görümcelerinz hepsi sizin böyle birşey yaptığınızı duyuyor hadi kndnzi geçin eşinzi bile nasıl bir duruma sokmuşsnz. ey kardeşim bk bak karının yaptığına evlendiğn kadına bak bize karşı savunduğun kadına bk. demezler mi?
bi olay olduğunda imalı imalı bakmazlar mı?
bu durum insanı çok kçk düşürr gerçekten o yüzden bn önce kndmi snra eşimi düşünr asla böyle birşey yapmazdm. yani eşimin gururunu da ezmiş oluyorum snuçta eşler brbrlerni temsil ederler.
düşünün ki eşinz sizn kardeşinzle böyle knuşsa
bnce hemen eşinze söyleyin ve asla belli etmesn bunu bşka kmse duymasın.

Hani zaten cok büyük bir yanlis yapmissiniz, üzerine de takildiginiz nokta " beni abisine kötüledi direk" .
Bence sizi abisine kötüledigi falan yok. Cünkü zaten siz söylemlerinizle kiskirtmissiniz. O da kendince ama senin esin de sunu sunu yapti ya da yapmadi gibisinden savunmaya gecmis sadece. Bu da cok normal bir durum bence.

Ortaya cikarsa kötü olur, karar sizin.

Yaptiginizi hic mi hic dogru bulmadim. Eglendiniz mi bilmiyorum, konu basliginda gulucuk te var. gorumceniz kotu bir sey dememis zaten.
Bir de ciddi bir sey olduysa kusura bakmayin, yazdiginiz kadarini bilip yorum yaziyorum ama oglunuz yataktan dustu diye kimse aramadi demissiniz, niye arasinlar ki? Benim bebegim de dustu ama anneme soyledim, baska kimseye soylemedim bile. Bir de surekli kendinizi ovmussunuz.
Neyse asil sorunuz esinize anlatip anlatmamak. Anlatin. Bir gun konusurlarsa esiniz ve gorumceniz, yalanlariniz ortaya cikar, daha kotu olur.

muhtemelen konuyu kendini haklı çıkarmak vicdanını rahatlatmak için açtın hani görümce ya mevzuu karşısındaki de mağdur gelin...
malesef burada üzüldüüğüm kandırdığın kadın ve eşin oldu.
herkes evlendiği zaman mesuliyet kendine ait oluyor borçsa borç,mutluluksa mutluluk nasıl hayatımıza üçüncü şahısları dahil etmeyi sevmiyorsak
maddi konularda da dahil etmemek gerekir istisnalar hariç .
o yüzden özellikle evli olan görümcene bunu yüklemen ve abisi gibi konuşman hiç hoş değil.
diğer arkadaşların dediği gibi kızcağız da zor günler yaşıyormuş ama hiç destek yok manevi anlamda da olsa hem de abisinden bile...

Hayatta en çok nefret ettiğim şey,
birilerinin yüzüne söyleyemeyecegi şeyi dolaylı yoldan, küçük oyunlara başvurarak,
faceyi kullanarak söylemesidir...

Sizin ki de bu hesap.
Derdiniz ne ise alın karşınıza konuşun.

Eşinizi neden töhmet altında bırakıyorsunuz?

Bence eşinize hiç söylemeyin, zira verecegi tepki inanın hoşunuza gitmeyecektir.
Ayrıca görümcenizin söylediği cümlelerden bile hala bir anlam çıkarıp eşinizi doldurma çabası da ayrı bir olay...

Ayrıca görümceninizin bir zamanlar boşanmayı düşündüğünü söylemesi de
sanki hoşunuza gitmiş.

Onun mutsuzlugundan, mutluluk payı çıkarmaya çalışmışsınız kendinize...

Kocaniz ailesine guvenerek mi evlendi? Ailesi dogurun cocugu biz bakariz mi dediler? Once ailenin size yardim etme zorunda oldugu dusncesini kafanizdan atin.

Gorumce ben bir zamanlar bosanacaktim demis, siz abisinin agziyla neden kardesim dediniz mi ki cocugum dustu aramadilar diyorsunuz?

Dunyanin merkezinde siz kocaniz ve cocugunuz yok, siz aksini dusunuyor olabilirsiniz ama baskasi sizi merkeze koymuyor diye bozulmaniz kendinizi yipratmaktan baska birsey degil.

O gorumcenin ikili oynadigini soyleyip sogumussunuz, bence gorumceniz icin hayirli olmus, kendisini salak yerine koyan bir yenge sogusa ne olur sogumasa ne olur

bence söyleme yaptıgın yeterınce kötü birsey..

Yalan yanlış işin sonu iyi değildir.size göre basit ve eğlenceli bir durum olabilir ama burada tek suçlu sizsiniz, oyuna getirilen görümceniz değil...

ergen çocuklar gibi, türlü yöntemlerle başkasının ağzından,senin hakkında ne düşündüğüne dair laf alman ayıp bence....
koskoca insanlarız al karşına konuş...
yarın bi gün görümcen eşine abi o gün facede konuştuk ya, şöyle şöyle demiştin dediği zaman,
eşin sana hem kızar,hem kırılır haklı olarak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…