Görümcemle face de abisiymişim gibi yazıştım:)

hepsini okumadan yazmak istedim
senin yerinde olsaydim o an
ben abin degilim derdim ama oda benim gibi dusundugu icin yazdim derdim esime anlatirdim ki
ben direk karsina cikip soylemeyi tercih ederdim veya tlf acardim kusardim icimdekileri
bence bu konusma bir sekilde esinizine ulasacaktir

ben kocan olsam seni boşardım

Bu kk de psikolojisi bozuk sorunlu o kadar insan var ki..... Bir an once gidip bi psikologa gorunun bence. Cok ciddiyim su yukarda yaptiginiz bide arkasina yazidigniz seyler akli basinda insanin kafaya takacagi ve yapacagi seyler degil. Yukarda yorum yapan birinin dedigi gibi tam ergen tavri. kendi kendinize daha onceden bu kiz ikili oynuyor zaten diye damgayi vurmussunuz, ne yapmaya calisiyorsunuz Allah icin. Ben sizin kocanizin yerinde olmak istemezdim. Gorumcenizde keske ogrense sizin boyle boyle bisey yaptiginizida sizin iki yuzlulugunu gormus olsa :) iki yuzlulukten bahsettinizya yukarda bu sizin yaptiginiz ne peki. O kadar sinirleniyorum ki boyle seylere. sonrada bosaninca niye bosanma oranlari artyor diyorlar. Boyle sacmaliklar yuzunden iste.....

Senin yaptigin dogru degil, asil sen iki yüzlülük yapmissin, baskasindan dürüstlük bekliyorsun, ki sen konuyu acmisin oda icindekini söylemis, ne kötülemis ne birsey.
Ne güzelde demis herkes kendi bakis acisindan hakli, kadin kötü birsey söylememis, simdi hakli cikmak icin kadini daha cok kötüleyerekmi kocana anlatacaksin?
Bence nasil olsa ortaya cikacak diye korkundan simdiden aciklamak istiyorsun, bunada gene görümceni alet ederekden yapmayi planliyorsun hic hos degil, sanirim yasin daha baya kücük.

ya senin bu kayin validen cok sevimli:104:

yorumların hepsini okumadım ama konuyu okuyunca pess doğrusu dedim
ne gelinler var hayret doğrusu şu facebook insana neler yaptırıyor
hep kayınvalideler görümceler kötü anlatılıyor böyle geline ne demeli:26:
çok ayıp yaptığınız asıl siz iki yüzlü davranmışsınız cahilce davranışlar bunlar...
ayrıca kendinizi acındırarak mı yardım bekliyorsunuz eşinizin ailesinden... yardım etmek isteyen zaten kendiliğinden yapar ayrıca kimse mecbur değil yardım etmeye...
yaptığınızı eşinize söyleyin hiç olmazsa eşinize dürüst olun

Son düzenleme:
konu sahibinin diğer konularına da baktım da... takmışsınız bence görümcelere.. kimbilir onlara sorsak neler anlatırlar..

bence bu kadar kafa yormayın yazık ruh halinize. eski konulara göre de pek bi sorun göremedim bence siz kendi kendinizi doldurup duruyorsunuz.

bu konuşma ortaya çıkınca eşinle kavgan için yeni bi konu açmak zorunda kalmazsın inşallah. tehlikeli hareketler bunlar.

görümceninde seni kötüleyen bi konuşması olmamış abin saydırmış (tabi sen saydırmışsın) kadında kendini ve alesini korumuş. oda bizi aramıyo bizde onu demiş.

Son düzenleme:
Sacma sapan bir is yapmissin, adina da eglenmek demissin. Simdi de anlatsam mi diyorsun. Bu kk'da gun gecmiyor ki agzim acik birsey okumayayim. Uzmana gorun bence. Bir arkadasin da dedigi gibi kk'da inanilmaz hastalikli insanlar gordum, gormeye de devam ediyorum. yine 1 yasima daha girdim.

Esinin kardesine esinin agzindan cok cirkin seyler yazmissin. Elalemden para beklemissin, istemissin, bilmemne. Benim gozumde esini rezil etmissin, gururunu ayaklar altina almissin. Adama acidim ya. Bu kadar olmaz. Biri bana boyle birsey yapsa kiyamet kopardi. Allahim karsilastirmasin kimseyi boyle takintili insanlarla. Cok sinirlendim, esine karsi empati kurdum da... kusura bakma da gram mantik yok yaptigin seyde.

Yaptigini esine ve gorumcene anlat bence. Sebebini de bize soyledigin gibi soyle, bakalim ne olacak. O zaman gorursun yaptigin sey nasil bir davranismis.

yaptığınız şey hiç dogru değil .ortalıgı karıstırmaktan ,eşinizin sülalesını eşinize

karşı düşman etmekten başka bır hayırınız olmamıs .oturmussunuz eşinizin agzından

eşinizin akrabalarını kötülemıssınız .ne gerek vardı buna ? bu nasıl fesatlıktır

sasırdım dogrusu .neden dıger ınsanların esınıze dusman olmasını ıstıyorsunuz ?

amacınız dusmanlık olmasa bile ,şu davranısınız bu anlama gelır .

hadı oldu da dıyelım kı ,gorumcenız bır ortamda yanlıslıkla bu muhabbetı o kotuledıgınız

kısılere anlattı ,o kısıler esınıze dusman kesılmeyecek mı ? kesılecek tabıkı .

davranısın hıc hos degıl .cok fesatca yapılan bırsey bu .gorumcenızınde sızı kotuledıgı

fılan yok .gorumcenızın yerınde olsaydım sızınle bır daha asla konusmazdım .

resmen ınsanları bırbırıne dusurmek ıstemıssınız .yetıskın bır bayana hıc ama hıc

yakısmıyor .

Son düzenleme:
Benim eşim olsa çok kızar..
Ve ben asla! böyle bişe yapmam ben x abin işte der kaparım sohbeti yaptığınız çok yanlış..

eşine ne anlatıcaktın senin hesabına girip konuşmayı bi noktaya getirdim kardeşinde bunları bunları yazdı mı?
sana kızmıcak mı ne münasebet hesabıma nasıl girersin diye, ayrıca sen eşinin ailesinden maddi destek bekliyosun bulamıyosunda bu yüzden mi duyarsız oldu bu aile, aile artık ev bark açmış koca oğullarına yardım etmek zorunda değil evlenmeyi bilen geçinmeyide bilir eğer takıldığın buysa

Şöyleki ibüyük abisine ikinci ev alacak gibi bir destekde bulunurken eşim bana yardımcı olun evime haciz gelicek demesine rağmen annesinin napayım deyip teli kapatması oo bir sürü olay var hangisini anlatayım ki

benim anlamadığım şey şu, maddi yardımı senin ailende yapabilir değilmi, erkek aileleri para versin ama sık aramasın, çocuğuma baksın ama hiçbi şeye karışmasın, kardeşim ya ne şamın şekeri ne arabın yüzü diceksin (benim gibi) ya da yardım bekliyosan suyuna gideceksin, dünya böyle bi yer, para beklediğin kişiye bide atar yapamazsın, kocana değilde abisine yardım yapılıyosa bu kocanla ailesi arasında bi sorun senlik bişey yok, yarın senin ailende sana değil ablana kardeşine yardım yaparsa sen o durumda gönül koyarsın, ki ben aslında ona da karşıyım şimdi babam bana değilde kardeşime bişeyler bıraksa düşüneceğim şey şu olur: kazanırken yanında ben mi vardım istediğine bıraksın, sadece kendine güvenerek yola çıkarsan sorun yaşamazsın, ayrıca hiç mağdur gelin havası yok sende, görümcende hiçbi şey dememiş kardeşlerini savunmuş oda körü körüne bi savunma değil siz kendinize göre haklısınız onlar kendilerine göre haklı demiş o kadar, konuyu o noktaya getirende sensin üstelik

Biz ne dersek diyelim sen sürekli bir devinim halindesin. ya eşine yakınıyosun, ya beklenti içine giriyorsun, ya facebookta abisiymişsin gibi konuşuyorsun.

Anlatıp anlatıp gidiyorsuni tek adım ilerleme yok hayatında.

canım bak sen abisinin dilindende olsa diğer görümcene nasıl kötüler gibi konuştu isen ve bunu normal görüyorsan sonuçta bunlar senin cümlelerin
görümceninde beni aramadı vs demesi gayet normal
etkiye tepki meselesidir bu

yani snein yaptığının aynısını o kendi ağzından yapmış oldu
onun için bence sen işine bişi dme

sen bence eşine anlat.görümcen we eşin bi araya gelip bu saçmalığı öğrenmeden iyi cesaretliymişsin görümcelerini burada sana karşı ikiyüzlü olmakla we sana karşı kötü dawranmalarınla suçluyosun nedenini kendine sordunmu?sen bu yazışmayı göze alıyosan eminimki onlardan daha tehlikelisin.bence ewlılığın yıkılmasına neden olan bi saçmalık yapmışsın umarım bidada yapmazsın...

ben ne amaçla bunu yaptığınızı anlayamadım açıkcası.yaptığınız zaten hiçhoş bişey değil.eşinize anlatıpda kendınızı düşürmeyin bana kalırsa.sizin hakkınızda da kötü birşey söylememiş bana kalırsa.siz kendınıze bıraz oyun mu arıyorsunuz?

konu sahibi daha önce de bir konu açmıştı.eşi anne ve kardeşinin yanında benim ailem karımdır siz dış kapının mandalısınız,akraba gibisiniz gibi birşey demişti.

e tamam işte,eşin egemenliğini ele almış hala oyunlar yaparak görümcelerden ne istiyor acaba onrasını çözemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…