Görüntülü Konuşma Merakı

Ay aynı biz yani nefret ediyoruz birbirmizden eltimlen ana kaynvldm ısrarla ortayı bulmayı çalışıyor..ya bi bırakın arada siz kötü oluyonuz dimi ama
Evet gerçekten öyle oluyormuş... Ben çok hata yapmışım... Sürekli yaranmaya çalışmışım... Şimdi dönüp geçmişe bakıyorum da.

Ben arama mesafe sokarak rahata erdim.
Yoksa bunların dertleri bitmiyor.
Herkes istiyor vizyonlu kişilerle muhattap olmak ama maalesef olmuyor.
Artık bu saatten sonra öyle olacak belli ki... Ama görün bakın şimdi de onlar yakınlık göstermeye çalışır ben kendimi geri çektikçe

Sebepsiz de gorusmek istemeye bılır.
Ayrıca esinize buyuk haksızlık yapmışlardı, sız neden o haksızlığa ragmen gorusmekte ısrar edersiniz?
Evet eşime yaptıklarını unutamam ama insan en azından pişman olur. Kadir kıymet bilir... Ne bileyim. Belki düşüncem size saçma gelecek ama göstermelik de olsa bi nezaket beklerdim ben...
Böyle uzak ve soğuk durmasındansa yalancıktan iyi görünmesini tercih ederdim...

Ben yorum yapmıyorum sende çıkıp ay yoook aslında iyi insanlar ben nankörüm galiba dersin diye korkuyorum burda birine böyle kendi tarafında olduğumuz yorumlar yazdık da yemediğimiz laf kalmadı

Pısman degıller ve sizinle gorusmek istemiyorlar, yapacak bisey yok kabullenin bence.
Kadının fıtratında yok demek yapmacıklık.
Bence pes edin.

Pısman degıller ve sizinle gorusmek istemiyorlar, yapacak bisey yok kabullenin bence.
Kadının fıtratında yok demek yapmacıklık.
Bence pes edin.
Valla Pesss dedim bugün zaten... Soğuk nevale... Buzdolabı... Dur kızzz rahatlıyorum galiba... Ayyy kızlar valla sevmiyorum ben o kadını yaaa galiba ohhh be

Artık bu saatten sonra öyle olacak belli ki... Ama görün bakın şimdi de onlar yakınlık göstermeye çalışır ben kendimi geri çektikçe
Evet çok doğru bı tespit.
Benim tecrübeyle sabit tespitin, bı sure sonra bırakıyor yakınlığı.
Benim kv yok.
Diğer aile bireyleri bı tecrübe ettim.

Valla Pesss dedim bugün zaten... Soğuk nevale... Buzdolabı... Dur kızzz rahatlıyorum galiba... Ayyy kızlar valla sevmiyorum ben o kadını yaaa galiba ohhh be
O da sizi sevmiyor oyuzden sikinti yok.
Ama kaynanan onu daha cok seviyor, farkındaysan haksızlığa ugrayan sızken habıre sızın adım atmanızı istiyor kaynanan... Kaynanan adım atmanızı saglamaya calısırken, kadın yukarı çıkıyorum diyor kaynanan teli senın Yuzune kapıyor ona kızmıyor terbiyesizlıgı yapan oyken

Aynen öyle... Arama niyeti olan kişi o esnada bile bile Anne ben yukarı çıkıyorum der mi...

Aslında sevgi noktasında çok emin değilim ama kaynanam ondan aşırı derecede çekiniyor korkuyor... Çünkü kaynım sürekli olarak '' Anne benim karıma laf etme. Annesi kızıyor ''
Kızlar yanlış anlamayın da bazen diyorum ki Ahhh bu kız anneleri...
Sürekli kaynımı fiştekliyor onlar çirft maaş sen tek maaşsın ayy aman eve bir şey alınacaksa sen alma o alsın bilmem ne... Kaynım pervane oluyor onların etrafında... Kendi anasına babasına o kadar hürmet etmiyor

Keske senin kocanda kaynına benzese, ozaman sana böyle davranamaz dı kimse

Mesela düğün zamanı şöyle bir olay olmuştu... Annelik Hakkı diye bir şey var bizim oralarda. Kızın annesine altın veya başka bir şey verilir gelin evden çıkarken ya da düğünde işte her neyse... Eltimin düğününde bu annelik hakkı çok konuşuldu aman ne verelim ne edelim X in annesi beğenir mi beğenmez mi aman kendimize laf gelmesin falan dedi kaynanam... Ve eltimle kaynım aynı köyden. Uzaktan akraba.
Ben başka bir köydenim. Benim düğün zamanı ne hikmetse bu annelik hakkı unutuldu aradan 2 ay geçti kaynanamlar Annemlere gidip Analık hakkı vermişler garip anam da şaşırmış sevmiyor zaten öyle şeyleri.
Eşim çok kızdı Analık hakkı düğünde verilir neden 2 ay sonra gittiniz X in anası olsa hemen gidip verirdiniz falan dedi...
Kaynanam da Eee oğlum haklısın ben X in anasından korkuyorum onu görünce basiretim bağlanıyor sanki. Karalahana06 nın anası öyle değil. O kadın öyle şeyleri dert etmiyor ne güzel. Dedi
Benim çok zoruma gitmişti. Hala da söylerim. Benim annemin ağzı var dili6yok diye mi bunlar oluyor.
Kaynanam bi laf bellemiş.. Eeee ben x ten korkuyorum anasından korkuyorum

Hatta benim büyük kaynım da sözlendi. Sözlenmeden önce kaynanam dedi ki '' Kızım Abin bir kız bulmuş ama X e söyleme onun ağzı gevşek şimdi gider annesine falan söyler annesinin gözünden çekiniyorum ben nazar eder '' dedi...
Ben de dedim ki '' Anne X e de söylemem kendi anneme de söylemem ''
Bu sefer kv dedi ki '' oyyy gızım sen kendi anana söyleyebilir misin kadının ağzı var dili yok o öyle dedikodu etmez artniyetli değil''dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…