- 16 Şubat 2018
- 898
- 519
- 53
- Konu Sahibi karalahana06
-
Evet gerçekten öyle oluyormuş... Ben çok hata yapmışım... Sürekli yaranmaya çalışmışım... Şimdi dönüp geçmişe bakıyorum da.Ay aynı biz yani nefret ediyoruz birbirmizden eltimlen ana kaynvldm ısrarla ortayı bulmayı çalışıyor..ya bi bırakın arada siz kötü oluyonuz dimi ama
Bir insan neden kardeşi ve eşiyle görüşmek istemez ki...Nedir bu elti ve kaynının sizden cektıgı, ta en basından beri sizinle gorusmek istemiyorlar.
Neyse ki Kocanız, sıze uymamıs ve aramamıs.
Sebepsiz de gorusmek istemeye bılır.Bir insan neden kardeşi ve eşiyle görüşmek istemez ki...
Artık bu saatten sonra öyle olacak belli ki... Ama görün bakın şimdi de onlar yakınlık göstermeye çalışır ben kendimi geri çektikçeBen arama mesafe sokarak rahata erdim.
Yoksa bunların dertleri bitmiyor.
Herkes istiyor vizyonlu kişilerle muhattap olmak ama maalesef olmuyor.
Evet eşime yaptıklarını unutamam ama insan en azından pişman olur. Kadir kıymet bilir... Ne bileyim. Belki düşüncem size saçma gelecek ama göstermelik de olsa bi nezaket beklerdim ben...Sebepsiz de gorusmek istemeye bılır.
Ayrıca esinize buyuk haksızlık yapmışlardı, sız neden o haksızlığa ragmen gorusmekte ısrar edersiniz?
Ben yorum yapmıyorum sende çıkıp ay yoook aslında iyi insanlar ben nankörüm galiba dersin diye korkuyorum burda birine böyle kendi tarafında olduğumuz yorumlar yazdık da yemediğimiz laf kalmadıİyi geceler arkadaşlar.. Eltim ve kaynım memlekete gitmişler bugün de kayınvalidem aradı bizi. Telefonu ben açtım.
kayınvalidem : '' Kızım hazır abinler buradayken Abini veya yengeni görüntülü arasanıza hem yeğeninizi görürsünüz hem de ben de sizi görmüş olurum '' dedi.
Kayınvalidem bunu söyler söylemez eltimin sesi geldi arkadan '' Anne ben yukarı çıkıyorum '' dedi(demek ki bizle konuşmak istemiyor ve kv arkadan iş çeviriyor)
((Bu arada biz yeğenimizi görmeye gitmiştik bunu önceki konularda yazmıştım.))
Bense o esnada temizlik yapıyordum ve eşim de uyuyordu. Dedim ki '' Olur Anne ama X şimdi uyuyor istersen akşam arayalım '' dedim.
Kayınvalidem de biraz trip atar gibi oldu sonra telefonu kapattık. Hatta sözümü bitirmeden kapattı diyebilirim.
Yaklaşık 2 saat sonra eşim uyandı ona durumu anlattım eşim de kayınvalidemi aradı ve dedi ki
" Anne ben bugüne kadar Karalahana06'yı bile görüntülü aramadım. Abimi görüntülü aramak da nereden çıktı. Ayrıca bunu neden Abimin kendisi söylemiyor da sen söylüyorsun '' şeklinde cevap verdi...
Kayınvalidem şok tabii beklemiyor öyle bir cevap...
Yani gerçekten aramak isteyen insan araya aracı koyar mı? Ne bileyim... Ya da eltimin o şekilde söylemde bulunması. Kayınvalidemin birden telefonu kapatması...
Biraz canım sıkıldı açıkçası...
Pısman degıller ve sizinle gorusmek istemiyorlar, yapacak bisey yok kabullenin bence.Evet eşime yaptıklarını unutamam ama insan en azından pişman olur. Kadir kıymet bilir... Ne bileyim. Belki düşüncem size saçma gelecek ama göstermelik de olsa bi nezaket beklerdim ben...
Böyle uzak ve soğuk durmasındansa yalancıktan iyi görünmesini tercih ederdim...
Yok yaa EstağfurullahBen yorum yapmıyorum sende çıkıp ay yoook aslında iyi insanlar ben nankörüm galiba dersin diye korkuyorum burda birine böyle kendi tarafında olduğumuz yorumlar yazdık da yemediğimiz laf kalmadı
Valla Pesss dedim bugün zaten... Soğuk nevale... Buzdolabı... Dur kızzz rahatlıyorum galiba... Ayyy kızlar valla sevmiyorum ben o kadını yaaa galiba ohhh bePısman degıller ve sizinle gorusmek istemiyorlar, yapacak bisey yok kabullenin bence.
Kadının fıtratında yok demek yapmacıklık.
Bence pes edin.
Evet çok doğru bı tespit.Artık bu saatten sonra öyle olacak belli ki... Ama görün bakın şimdi de onlar yakınlık göstermeye çalışır ben kendimi geri çektikçe
Ve sanırım o da beni sevmiyor... Hala bunca şeye rağmen '' sanırım '' dememValla Pesss dedim bugün zaten... Soğuk nevale... Buzdolabı... Dur kızzz rahatlıyorum galiba... Ayyy kızlar valla sevmiyorum ben o kadını yaaa galiba ohhh be
Ama sen haklısın yani senin tarafındayım bunu bil yeterliYok yaa Estağfurullah
O da sizi sevmiyor oyuzden sikinti yok.Valla Pesss dedim bugün zaten... Soğuk nevale... Buzdolabı... Dur kızzz rahatlıyorum galiba... Ayyy kızlar valla sevmiyorum ben o kadını yaaa galiba ohhh be
Sağol gülümAma sen haklısın yani senin tarafındayım bunu bil yeterli
Aynen öyle... Arama niyeti olan kişi o esnada bile bile Anne ben yukarı çıkıyorum der mi...O da sizi sevmiyor oyuzden sikinti yok.
Ama kaynanan onu daha cok seviyor, farkındaysan haksızlığa ugrayan sızken habıre sızın adım atmanızı istiyor kaynanan... Kaynanan adım atmanızı saglamaya calısırken, kadın yukarı çıkıyorum diyor kaynanan teli senın Yuzune kapıyor ona kızmıyor terbiyesizlıgı yapan oyken
Aslında sevgi noktasında çok emin değilim ama kaynanam ondan aşırı derecede çekiniyor korkuyor... Çünkü kaynım sürekli olarak '' Anne benim karıma laf etme. Annesi kızıyor ''O da sizi sevmiyor oyuzden sikinti yok.
Ama kaynanan onu daha cok seviyor, farkındaysan haksızlığa ugrayan sızken habıre sızın adım atmanızı istiyor kaynanan... Kaynanan adım atmanızı saglamaya calısırken, kadın yukarı çıkıyorum diyor kaynanan teli senın Yuzune kapıyor ona kızmıyor terbiyesizlıgı yapan oyken
Keske senin kocanda kaynına benzese, ozaman sana böyle davranamaz dı kimseAslında sevgi noktasında çok emin değilim ama kaynanam ondan aşırı derecede çekiniyor korkuyor... Çünkü kaynım sürekli olarak '' Anne benim karıma laf etme. Annesi kızıyor ''
Kızlar yanlış anlamayın da bazen diyorum ki Ahhh bu kız anneleri...
Sürekli kaynımı fiştekliyor onlar çirft maaş sen tek maaşsın ayy aman eve bir şey alınacaksa sen alma o alsın bilmem ne... Kaynım pervane oluyor onların etrafında... Kendi anasına babasına o kadar hürmet etmiyor
Kocam Şükürler olsun ki lafı gediğine koyuyor... Ve en büyük destek büyük kaynım ve kayınpeder sağolsunlar. Sezar ın hakkını sezar a veriyorlarKeske senin kocanda kaynına benzese, ozaman sana böyle davranamaz dı kimse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?