- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi karalahana06
-
Hatta benim büyük kaynım da sözlendi. Sözlenmeden önce kaynanam dedi ki '' Kızım Abin bir kız bulmuş ama X e söyleme onun ağzı gevşek şimdi gider annesine falan söyler annesinin gözünden çekiniyorum ben nazar eder '' dedi...
Ben de dedim ki '' Anne X e de söylemem kendi anneme de söylemem ''
Bu sefer kv dedi ki '' oyyy gızım sen kendi anana söyleyebilir misin kadının ağzı var dili yok o öyle dedikodu etmez artniyetli değil''dedi
Hatta benim büyük kaynım da sözlendi. Sözlenmeden önce kaynanam dedi ki '' Kızım Abin bir kız bulmuş ama X e söyleme onun ağzı gevşek şimdi gider annesine falan söyler annesinin gözünden çekiniyorum ben nazar eder '' dedi...
Ben de dedim ki '' Anne X e de söylemem kendi anneme de söylemem ''
Bu sefer kv dedi ki '' oyyy gızım sen kendi anana söyleyebilir misin kadının ağzı var dili yok o öyle dedikodu etmez artniyetli değil''dedi
Eee sonuçta vermişler mi vermişler eş geçmemişler ,sorun olan ne?Mesela düğün zamanı şöyle bir olay olmuştu... Annelik Hakkı diye bir şey var bizim oralarda. Kızın annesine altın veya başka bir şey verilir gelin evden çıkarken ya da düğünde işte her neyse... Eltimin düğününde bu annelik hakkı çok konuşuldu aman ne verelim ne edelim X in annesi beğenir mi beğenmez mi aman kendimize laf gelmesin falan dedi kaynanam... Ve eltimle kaynım aynı köyden. Uzaktan akraba.
Ben başka bir köydenim. Benim düğün zamanı ne hikmetse bu annelik hakkı unutuldu aradan 2 ay geçti kaynanamlar Annemlere gidip Analık hakkı vermişler garip anam da şaşırmış sevmiyor zaten öyle şeyleri.
Eşim çok kızdı Analık hakkı düğünde verilir neden 2 ay sonra gittiniz X in anası olsa hemen gidip verirdiniz falan dedi...
Kaynanam da Eee oğlum haklısın ben X in anasından korkuyorum onu görünce basiretim bağlanıyor sanki. Karalahana06 nın anası öyle değil. O kadın öyle şeyleri dert etmiyor ne güzel. Dedi
Benim çok zoruma gitmişti. Hala da söylerim. Benim annemin ağzı var dili6yok diye mi bunlar oluyor.
Kaynanam bi laf bellemiş.. Eeee ben x ten korkuyorum anasından korkuyorum
Hayır sorun yok altın konusunda.Eee sonuçta vermişler mi vermişler eş geçmemişler ,sorun olan ne?
Valla görüntülü konuşacak bir durumumuz olmadı bugüne kadarEşinle hiç görüntülü görüşmedin mi biz çok sık yaparız şaşırdım
Karalahana hanımın esi calısıyor ondan goruntulu konusmuyor olabilirler mi?Eşinle hiç görüntülü görüşmedin mi biz çok sık yaparız şaşırdım
Neden merak ettiniz kiKonu sahibi yaş kaç merak ettim
Saygı duyuyorum yorumunuza teşekkür ederim.Ne var ki bu durumda ? Gerçekten neye takıldınız ? Kocanız da tuhaf siz de. Leblebiden nem kapan tiplersiniz.
Kv ne haketmiş ki görüntülü arayın diyerek.Çok Şükür... Tek tesellim o zaten.. Eşim öyle aileci biri değil. Hak edene hak ettiğini veriyor
Kv ye saygı duyun bence . İstiyorsunuz ki kv iyi ya da kötü hiç ağzını açmasın.Saygı duyuyorum yorumunuza teşekkür ederim.
Saygı konusunda bir sıkıntımız yok. O lafı genel söyledimKv ne haketmiş ki görüntülü arayın diyerek.
Kv ye saygı duyun bence . İstiyorsunuz ki kv iyi ya da kötü hiç ağzını açmasın.
Ne güzel senin aileni seviyor,övüyor.Hayır sorun yok altın konusunda.
Demek istediğim şey şu benim ailemden çok çekinmiyorlsr ama diğer dünürden ödleri kopuyor
Çok Şükür... Korku değil de saygı var en azından değil miNe güzel senin aileni seviyor,övüyor.
Evet bunu kabul ediyorum. Çok yaranmacı bir haldi benimkisiLohuayken bile eltinize ısrarla gitmek istemiştiniz, size gelmeyin gerek yok demesine karşılık bebeğe hediye aldım, özendim,severim diye diye polyannadan hallice rollere girdiniz. Eltiniz de sizden elektrik almıyor olabilir, çok ısrarcısınız. Bu tavrı da belirtilerden biri
Kendinizi geri çekin. Israrcı olmayın. Bırakın,herkes işine baksın. Kimseye yaranmak gibi bir derdiniz olmasın. Sonra böyle kaçıyorlarEvet bunu kabul ediyorum. Çok yaranmacı bir haldi benimkisi
Keşke şu kadar dertsiz olsam. Keşke tek üzüntüm görüntülü arama meselesine can sıkmak olsa.İyi geceler arkadaşlar.. Eltim ve kaynım memlekete gitmişler bugün de kayınvalidem aradı bizi. Telefonu ben açtım.
kayınvalidem : '' Kızım hazır abinler buradayken Abini veya yengeni görüntülü arasanıza hem yeğeninizi görürsünüz hem de ben de sizi görmüş olurum '' dedi.
Kayınvalidem bunu söyler söylemez eltimin sesi geldi arkadan '' Anne ben yukarı çıkıyorum '' dedi(demek ki bizle konuşmak istemiyor ve kv arkadan iş çeviriyor)
((Bu arada biz yeğenimizi görmeye gitmiştik bunu önceki konularda yazmıştım.))
Bense o esnada temizlik yapıyordum ve eşim de uyuyordu. Dedim ki '' Olur Anne ama X şimdi uyuyor istersen akşam arayalım '' dedim.
Kayınvalidem de biraz trip atar gibi oldu sonra telefonu kapattık. Hatta sözümü bitirmeden kapattı diyebilirim.
Yaklaşık 2 saat sonra eşim uyandı ona durumu anlattım eşim de kayınvalidemi aradı ve dedi ki
" Anne ben bugüne kadar Karalahana06'yı bile görüntülü aramadım. Abimi görüntülü aramak da nereden çıktı. Ayrıca bunu neden Abimin kendisi söylemiyor da sen söylüyorsun '' şeklinde cevap verdi...
Kayınvalidem şok tabii beklemiyor öyle bir cevap...
Yani gerçekten aramak isteyen insan araya aracı koyar mı? Ne bileyim... Ya da eltimin o şekilde söylemde bulunması. Kayınvalidemin birden telefonu kapatması...
Biraz canım sıkıldı açıkçası...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?