Görüntülü Konuşma Merakı

Kac yasındasın karalahana hanım

Eee sonuçta vermişler mi vermişler eş geçmemişler ,sorun olan ne?

Eşinle hiç görüntülü görüşmedin mi biz çok sık yaparız şaşırdım

Lohusayken bile eltinize ısrarla gitmek istemiştiniz, size gelmeyin gerek yok demesine karşılık bebeğe hediye aldım, özendim,severim diye diye polyannadan hallice rollere girdiniz. Eltiniz de sizden elektrik almıyor olabilir, çok ısrarcısınız. Bu tavrı da belirtilerden biri

Son düzenleme:
Evet bunu kabul ediyorum. Çok yaranmacı bir haldi benimkisi

Keşke şu kadar dertsiz olsam. Keşke tek üzüntüm görüntülü arama meselesine can sıkmak olsa.

Konularinizdan anladigim kadariyla cok negatif, kendi kendine kuran, takintili ve kiskanc bir yapiniz var.. Ben sizi arkadas olarak bile cevremde istemezdim.

Hatta actiginiz ilk konuda eltinizi kiskandiginizi acik acik yazmissiniz. Kadin hissediyor sizin nasil bir insan oldugunuzu ve sizden uzak duruyor. Hakli hem de cok!

Emin olun siz onlarin umrunda bile degilsinizdir. Ama sizin akliniz surekli onlarda. Durmadan burada onlarin haklarinda konu aciyorsunuz.

Bence gidip tedavi olun. Kayinvalide, kayin, elti ve onlarin bebeklerine olan takintinizdan kurtulursunuz ve kendi hayatiniza odaklanirsiniz. Sizin icin daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…