Götürüp kapılarına bırakmalı mıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kıyafetleri o arabayı vs getirdiklerinde hediye hediye dşyorlardı biz kabul etmiyorduk, o kavurmaları falan mesela çok fazla var bizde aldık diyorlardı, yoksa ofiste kalacak ofiste yer yok diyorlardı

Hanımefendinin son mesajlarina bakın lütfen,
Ağız değişikliği bile zaten gerekeni anlatıyor aslında.

Bana bu rezillerin bilgilerini verin de sikayet edip kepaze edeyim onlari da sahtekar yoneticilerini de. Allah burunlarindan getirsin insallah! Biz ne hallerde yardim topluyoruz,cebimizden harcayip gereken kisilere ulastiriyoruz bunlar gelip yesin diye mi? Cok sinirlendim

Evet yukarıda bi ton giydirenler hala bu hanımefendiye inanma taraftarı mısınız?

Ortada bir iddia var. Kim haklı kim haksız bilemeyiz.
Konu sahibi iftira atıyor olabilir yada gerçekleri söylüyor da olabilir.
Bu konunun gözardı edilmesini gerektirmez.
Ben hala konu sahibinden şikayet ettiğini ispatlar delil bekliyorum.
Konunun kapatılması taraftarı da değilim.

Gerekirse bizzat ben şikayet edeceğim.

By arada neden profilinizi kapattınız? Neden korkuyorsunuz?
Lütfen konuyu okuyan herkes ekran görüntüsü alsın.

Profilinizi kapattınız dediğiniz doğum tarihini falan gizledim zaten kaydolurken gerçek tarihimi girmedim, yaşımdan büyük sanılmamak veya farklı gözükmemek adına kapattım ama telefondan giriyorum ne kadar yapabildiğimi göremiyorum yani aöacım tarihi falan kaldırmaktı sadece diğer şeyler hala duruyor? Anlamadım

Kesinlikle katılıyorum. Bir hırsızlık söz konusu hemde fakir,fukaraya, öksüze,yetime karşı yapılan bir hırsızlık. Hemde ülkenin en güvenilir bulduğum kurumunda! Bu konu kapanmamalı

Kıyafetleri o arabayı vs getirdiklerinde hediye hediye dşyorlardı biz kabul etmiyorduk, o kavurmaları falan mesela çok fazla var bizde aldık diyorlardı, yoksa ofiste kalacak ofiste yer yok diyorlardı

Kazen Mune bu konu hakkında ne yapılabilir?

Katılıyorum konu sahibesi mutlaka savcılığa başvurmalı. Bariz hırsızlık bu

Haklısınız. Su an bir şeyler yapmaya calısıyorum merak etmeyin. Yalan söylediğimi idda edenlerde var tarihimi vs gizledim diye konuşanda iftira diyende. Bu isanlarjn getirdikleri ürünler bahsettiğim markadan kolilerce gelen ürünler, kendimce korkularım var , ben olduğumu öğrendiğim an gelip bana saldıracaklar, onlardan korkmuyırum ama nolur ban da hak verin, evimde bir gram huzur bırakmadı zaten bu insanlar. Bu senepten artık bu kadar çekingenim. Ya beni yalancı çıkartırlarsa koekusu var çünkü öyle nöyle değil allah kuran üstüne yeminler ediyorlar ve aynı ırtamda bulundukları insanlarda zaten aynı şeyi yapıyor.

Edin Sorun edilmesi degil zaten ben sadece ilk başlarda yazdıkları ile son yazdıkları kısımdaki ağız değişikliğini vurgulamaya çalıştım.

Size özelden mesj yazdım lütfen yardımcı olue musunuz

İnanmıyorum ya nasıl yaratıklar var ki yetimin, öksüzün, darda olanın rızkını böyle yiyiyorlar Allah sorsun.. Demek ki yardım yaparken artık 2 defa hatta bir kaç defa düşünmemiz gerekicek. Sizde bunca zamandır nasıl sustunuz gerekirse boşanırdım da böyle bir haksızlık karşısında dilsiz şeytan olmazdım.

Kızılay’a da güvenemeyeceksek kime güveneceğiz? Bence gerçekten şikayet edildiği ve gerekenim yapıldığına dair belgeler burada paylaşılmalı.

Kızılay’a da güvenemeyeceksek kime güveneceğiz? Bence gerçekten şikayet edildiği ve gerekenim yapıldığına dair belgeler burada paylaşılmalı.

Size özelden yazdım rica etsem bakabilir misiniz ?

Şurda şikayet edebilmek için kendimi paralıyorum, kaç kişiye özelden yazdım bir allahın kulu cevap vermez mi. Bütün formlarda benden isim soy isim istiyor, eyvallah yazıyım ama bu insanlarla baş edemem ben , hemen alt katımdalar, benim ismimi sanımı vermeden yapmam lazım bunu ama bunu da yapamıyorum. Herkes bir şey söylemiş siz göz yummuşsunuz falan diyr ama ben zaten bu insanları nir yıldır görmem. Ondan önce gerçekten dediklerine inanıyordum. Kavurma fazlaydı dagıttık çürümesin diye kalanını getirdik. Elbiseler etiketli, bize hedşye saldılar. Aenin hamile oldugunu duymuşlar arabayı hediye ettiler, hiç birini kabul etmedik ama sözde beş rekat namaz kılıyorlardı gözümde bende hiç bu yönünden düşünmemişrim. E şimdi aynı üründen üç tane demekki heşsye değil oturup seçmişler yalan söylğyorlar dedim. Poşeti az önce gidip kapılarına sessizce bıraktım ama hemen bunun üzerine adımı verecek veya vermeyerek şikayet edersem cıkı kavga etmeye gelecekler, . Bu insanlar benim paikolojimi alt üst eden insanlar daha ağır şeyler yaşayacam korkusu.. bir allahın kulu yardımcı olmuyor ki ben şikayetimi bildirip hurda paylaşsam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…