- 10 Şubat 2017
- 290
- 380
- 53
- Konu Sahibi Queenkingg
-
İlk mesajda kavurma, kıyma da aldıklarını söylüyorsunuz ama sonra panik olunca "bana hediye dediler emin değildim"
Bence siz de tutarsızsınız. Adli makamlara taşınması gereken bir konu. Ben de elimden geleni yapacağım.
Hanımefendinin son mesajlarina bakın lütfen,Ya hediyesi olur mu bunu? Biz bağışları sürekli Kızılaya yaparız. Ayrıca Fitre ve zekatları hep Kızılaya veririz. Müdürlere çalışanlara yapmıyoruz ki hediye edilsin. Çalışanlar evlerine götürsün, torunlarına gelinlerine versin diye değil fakir fukaraya faydamız olsun diye.
Evet yukarıda bi ton giydirenler hala bu hanımefendiye inanma taraftarı mısınız?
By arada neden profilinizi kapattınız? Neden korkuyorsunuz?
Lütfen konuyu okuyan herkes ekran görüntüsü alsın.
Kesinlikle katılıyorum. Bir hırsızlık söz konusu hemde fakir,fukaraya, öksüze,yetime karşı yapılan bir hırsızlık. Hemde ülkenin en güvenilir bulduğum kurumunda! Bu konu kapanmamalıOrtada bir iddia var. Kim haklı kim haksız bilemeyiz.
Konu sahibi iftira atıyor olabilir yada gerçekleri söylüyor da olabilir.
Bu konunun gözardı edilmesini gerektirmez.
Ben hala konu sahibinden şikayet ettiğini ispatlar delil bekliyorum.
Konunun kapatılması taraftarı da değilim.
Gerekirse bizzat ben şikayet edeceğim.
Size getirdiklerini geçtim, ben olsam tum yaptiklari icin Kizilay'a durumu bildirirdim. Boyle bir seyi bilip susmak da esdeger bence. Ne demek ya bagislardan calmak?
Katılıyorum konu sahibesi mutlaka savcılığa başvurmalı. Bariz hırsızlık bu
Ortada bir iddia var. Kim haklı kim haksız bilemeyiz.
Ortada bir iddia var. Kim haklı kim haksız bilemeyiz.
Ben sikayetci oldum. Burada konu kp kv konusu degil. Kan beynime sicradi ya,ahlaksizlar. İnsallah ilgilenirler,ilgilenmezlerse haber kanallarina da giderim.
Kızılay’a da güvenemeyeceksek kime güveneceğiz? Bence gerçekten şikayet edildiği ve gerekenim yapıldığına dair belgeler burada paylaşılmalı.İnanmıyorum ya nasıl yaratıklar var ki yetimin, öksüzün, darda olanın rızkını böyle yiyiyorlar Allah sorsun.. Demek ki yardım yaparken artık 2 defa hatta bir kaç defa düşünmemiz gerekicek. Sizde bunca zamandır nasıl sustunuz gerekirse boşanırdım da böyle bir haksızlık karşısında dilsiz şeytan olmazdım.
Kızılay’a da güvenemeyeceksek kime güveneceğiz? Bence gerçekten şikayet edildiği ve gerekenim yapıldığına dair belgeler burada paylaşılmalı.
Kızılay’a da güvenemeyeceksek kime güveneceğiz? Bence gerçekten şikayet edildiği ve gerekenim yapıldığına dair belgeler burada paylaşılmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?