umarim inşallah bir kizim bir de oglum var en cok onemsedigim mevzulardan biri bu karsimizdaki insana saygi duymak acik kapali kupeli dovmeli her nasilsa bizi hic ilgilendirmez babam ne yazikki bu konuda cok kotu bir miras bıraktı insanlari ayirt eder saygi diymaz asla kendi gibi dusunmeyene ama biz 3 kiz tamamen farkliyiz sukurler olsun babamiz gibi olmadik ben kizkardeslerime de hep ogrettim anlattim simdi onlarda her kesimden arkadasi olan saygili cocuklar oldu insallah bizim cocukarimizda din dil irk acik kapali ayirt etmeden saygi duymayi ogrenirlerde bu mikroplar tarihe gomulur giderler
Bulaşmayın, kafa yapısı dar konuşarak açamazsınızKızlar güzel pazarlar öncellikle.
Yıllardır yaşadığımız evimize yan komşumuzdan ötürü bıkkınlık geldi.
Ailemle yaşıyorum.
Bahçeli evimiz birsürü baktığımız kedi köpeğimiz var özellikle böyle bir evde yaşıyoruz yaşam alanları olsun diye.
Ben ufakken annem ve yan komşumuz kavga etmişler.
Kavga sebebi kadının erkek çocuklarının olması ve anneme kadın olsaydın da kocana erkek çocuk verseydin demesiyle ateşlenmiş.
Yıllardır konuşmayız.
Oğlu evlendi ve sonrasında gelini bu evde yaşamaya başladı.
Ben asla konuşmam onlarla ama ufak bebekleri olunca kendim marketten abur cubur alıyorsam o ufak kıza da geçerken hep verdim.
Şimdi asıl konumuz geçtiğimiz aylarda annemle bu gelin kavga ediyor kavga nedeni benim giyimim.
Neymiş pislik ve aşifte giyiniyormuşum.
Bahcede falan çok vakit geçirmem zaten ya hayvanlarımıza mama verirken ya da çamaşır asarken görür.
Şort askılı tarzı giyinirim evde.
Bugünde tayt ve üztüne göbeği açık bir bluz giydim.
Tam kapıyı örterken cıks cıks dedi emin olamadım yoksa tartışacaktım.
Sizce haksız mıyım?
İlk gördüğüm yerde de konuşmayı düşünüyorum
Kıskanç.
Muhtemelen kendi giyinemiyodur , içinde kalmıştır.
Ağzının payını verin .
Bana böyle bir dava gelse “hakim bey arkadaşa aynen katılıyorum, saygılar” der çıkarım herhalde salondan.Aiiyy... O komşuyla çok güzel kavga edilir kız ne diyorsun.
Canım çekti bi mahalle kavgası
Yani şöyle davranılsa, kusura bakmayın çizgimden çıkar saçına yapışırım.
Aşufte diyenin ağzını kırarım.net
Sonra gider polise efendi efendi ifademi de veririm tabi orası ayrı. Hukuka saygım sonsuz. :)
Sizin olayınız gözetlemeyide geçmiş hakaret boyutuna ulaşmış.İstediğinizi giyersiniz kim karışabilir.Bu hakaretlere neden sessiz kalıyorsunuz birde bize sormuşsunuz haklımıyım diye ben olsamneyse banlanmak istemiyorum gece gece.Bana sorarsanız size bu şekilde hakaret edilmesine izin vermeyin ve gerekli tepkinizi koyun o gelin hanıma
resimdeki gibi giyiniyorsan eğer KESİN kıskanıyor bacım seni :)Bende zaten benim zıt giyimim olsun ya da daha açık giyinenler olsun asla yorum yapmam tercih meselesi.
Bir daha benzer bir durum olursa tepkimi belli edeyim o zaman.
resimdeki gibi giyiniyorsan eğer KESİN kıskanıyor bacım seni :)
tatlımmmm manken gibisin maşallahhh....kıskanç o kıskanç ...vucud görde gözün gönlün açılsın de :)))11.sayfaya koydum görseli gayet basit sıradandı ama sevemedi komşum :)
tatlımmmm manken gibisin maşallahhh....kıskanç o kıskanç ...vucud görde gözün gönlün açılsın de :)))
yani aşifte ve pislik gibi giyindiğiniz lafını ediyolar öyle mi? bana sakin bile geldiniz yahu.
yazdıysanız da kaçırdım.
şimdi sizinle konuşmayan insanlar sırf bunu söylemek için mi annenize gelmişler.
nasıl bir kendinden emin olmaktır bu, aklım almadı.
Sezonu erken açmışsınız.
Biz hala kalın eşofmanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?