Gözetleyen Komşu

Ne kadar güzel düşünceli ve bilinçlisiniz.
Eminim evlatlarınız da size layık olacaklar.
Özgür düşünceye sahipsiniz.
Bastıralan zihniyetler hep karşıda hata arıyorlar ve ne yazık ki varlar.

Bulaşmayın, kafa yapısı dar konuşarak açamazsınız

Bana böyle bir dava gelse “hakim bey arkadaşa aynen katılıyorum, saygılar” der çıkarım herhalde salondan.

Sizin olayınız gözetlemeyide geçmiş hakaret boyutuna ulaşmış.İstediğinizi giyersiniz kim karışabilir.Bu hakaretlere neden sessiz kalıyorsunuz birde bize sormuşsunuz haklımıyım diye ben olsam neyse banlanmak istemiyorum gece gece.Bana sorarsanız size bu şekilde hakaret edilmesine izin vermeyin ve gerekli tepkinizi koyun o gelin hanıma

Evet zaten emin olamadım cıks cıks dediğine ilk fırsatta alacak agzının payını :)

İnsan evinde istediği gibi giyinebilir, şort atlet de giyebilir ama ben dışarda özenli olunması taraftarıyım, gençken insan bunu pek farketmiyor ama olgunlaştıkça görüyorsun ki, dekolte veya aşırı açık giyinmenin insana bir faydası olmadığı gibi zararı da oluyor, taciz rahatsız edilme vs. Evde oturduğumuz gibi toplu taşımada rahat oturmuyoruz mesela, veya evde elle yediğimiz şeyleri dışarda çatalla yiyoruz vs. Giyim de öyle bence, ama önümden birisi büstiyerli şortlu geçse ayıplamam, onun tercihidir, herkes benimle aynı düşünemez. Eşinden kıskanıyor olabilir, aklıma o geldi.

Bu arada benim bahsettiğim özen erkekler için de geçerli. Don atlet balkona çıkmamaları gerekir. Yatakta giydiğimiz şeylerle dışarı çıkılması hoşuma gitmiyor. Moda adı altında bakıyorsunuz, bildiğimiz dantelli geceliği abiye diye satıyorlar.

yani aşifte ve pislik gibi giyindiğiniz lafını ediyolar öyle mi? bana sakin bile geldiniz yahu.

yazdıysanız da kaçırdım.
şimdi sizinle konuşmayan insanlar sırf bunu söylemek için mi annenize gelmişler.
nasıl bir kendinden emin olmaktır bu, aklım almadı.

yani aşifte ve pislik gibi giyindiğiniz lafını ediyolar öyle mi? bana sakin bile geldiniz yahu.

Annemle kavga esnasında bunu demiş ben eve geldiğimde zaten olay bitmişti bu öncesinde.
Dün de kapıyı tam örterken cıks cıks yaptı tam emin olamadım zaten kapıyı örterken ki suratını görünce emin oldum.

yazdıysanız da kaçırdım.
şimdi sizinle konuşmayan insanlar sırf bunu söylemek için mi annenize gelmişler.
nasıl bir kendinden emin olmaktır bu, aklım almadı.

Evet aynen öyle.
Annem kapıyı örterken tartışma başlamış.
Ne biçim terbiye vermissiniz gibi girmiş ilk.
Sonrasında da aşifte ve pislik giyimli olduğumu söylemiş.
Annem altta kalmamış ben yoktum bunlar oluyorken.

Sezonu erken açmışsınız.
Biz hala kalın eşofmanlar

O kadın gitsin afganistana. Orada çok mutlu olur yollarda kadın bile yok. Yobaz. Tek terbiyeli bunlar tek ahlaklı bunlar. Ahlak bekçisi kesilmiş mahalleye

KeediciK al eline ne kadar plates ürünü varsa çık bahçeye dön totonuda ona doğru pilates yap tatlım gözü gönlü açılsın kadıncağızın kışın evde oturmakdan malum beyin gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…