Gözetleyen Komşu

Hiç merak etmeyin.
Hala şortlarımı aynı şekilde asıyorum:)
Keşke komşum burayı okusa da biraz aydınlanma yaşasa :)

Kusura bakmayın herkes sızın gibi düşünmek zorunda değil bu benim fikrim
Sanki biraz saçmalıyorsun gibi geldi bana
Kadın Aşifte diyor,karşılığında nekadar da kirli pis düşünce diyoruz
Sense gelip insanların görüşüne düşüncesine pis diyemezsin diye saçmalaya yer arıyorsun
Sivrilecem diye şaşırdın mı ne

Karşıt görüşlere de saygım var ama biraz empatiyle düşünürseniz hak verirsiniz.
Biri sizinle aynı giyinmiyor diye potansiyel aşifte olmuyor.
Ya da size tehlike olmuyor.

Kimsenin bakmamasını isteseniz zaten öyle giyınmezsınız de beni zerre ilgilendirmiyor nasıl gıyındıgınız sanki bütün açıklar baskı altındaymiş gibi yaygara kopartmayın bu ülkede özgürlük var artık neysekı cok sujır kapalılarada var ben komşuların birbirini rahatsız etmemesine bırlıkte huzurlu gecınmelerıne istinaden yazdım yoksa o asıfte desin bu iç camasırıyla cıksın boyle komşuluk mu olur o kadının tepkisine doğru demedim o terbıyesızlık yapmış düzgün bı şekilde rahatsız olduğunu dile getirebilirdi ben kendim rahatsız olduğum için söylemiyorum kı sız konuyu bana getırıyorsunuz

Şuana kadar yapmadılar ama bu şirret gelinden beklenir mi bilemedim şimdi.
Saç baş dal derdim ama bahçedeki canlara zarar verir en zayıf noktan bu ispat etmesi de zor kamera yoksa. Ben oturduğum yeri sevmiyorum ama beslediğim sokak canları yüzünden insanlar ile iyi geçinmeye caba sarf ediyorum

Kendi bahcende istedigini giyersin ailemde bende tatil bolgesinde yasiyoruz 1 karisi gecmeyen sort ve gobegi acik yasadim yillarca mennun olmayan ev degistirir kimse icin giyim tarzimi degistirermem sabahtan beri sortumla balkon yikiyorum problemi olan gelsin kapima sikıysa lafini yapistirin gecin

Kendi evimde tayt ve göbeği açık giymem komşularım baksın diye mi yani :)
Lütfen özgüvenli olun.
Bu şekilde kıyafetleri değer görmeyin insanların kişiliklerine bakın derim ben.

Olay kimsenin bakmaması değil, sizin gibi görmekten rahatsız olan insanların bakmaması zaten.
Üzgünüm bu ülkedeki özgürlük sadece belli bir kısma yarıyor. Sizin de önceki mesajınızda söylediğiniz gibi! Birçok yerde şort/askılı giyip gezilmiyor.
Demek istediğim komşusu düzgün bir şekilde de rahatsız olduğunu dile getiremez çünkü orası konu sahibinin evi. Bahçesi olması fark etmiyor. Herhangi bir söz söyleme hakkına sahip olamaz hiç kimse. Bunun orta yolu yok. O kadar.

Saç baş dal derdim ama bahçedeki canlara zarar verir en zayıf noktan bu ispat etmesi de zor kamera yoksa. Ben oturduğum yeri sevmiyorum ama beslediğim sokak canları yüzünden insanlar ile iyi geçinmeye caba sarf ediyorum

Sırf o yüzden çok sustum ama kamera işini yarın halledip lafımı yapıştıracağım.

Konuyu komsu kadın acsaydı ona derdim hkişi
Orada pis düşünceden maksat açıklıktan rahatsız olmaktı kadının hakaretlerı i pis düşünce olmaz pis söz hakaret olur orda zaten söylenecek söz yok çingene şecaat arz edeyim derken sırkatın söylermiş kadınınkı o hesap

Sizinle aynı düşüncedeyim zaten ilk doğru mu duydum diye emin olmak istedim sonra hemen kapıyı kapattı.

Sakinliğinize hayran kaldım açık ve net yolarım o komşuyu. Hiç kamu spotu geçemeyeceğim. Ne demek kocası baksın diye öyle geziyormuşsunuz. Özguvensizlikten ölecek haberi yok sizi suçluyor.
Verin ağzının payını terbiyesizin.
Bir de şu kıyafetleri baktırmak için giyiyorlar kafası yok mu? Ķeşke yok olsa!

Kendi evimde tayt ve göbeği açık giymem komşularım baksın diye mi yani :)
Lütfen özgüvenli olun.
Bu şekilde kıyafetleri değer görmeyin insanların kişiliklerine bakın derim ben.
Size yazmamıştım ben bu cevabı

Tam emin olamadım yoksa fitili ateşliyordum.
Annemi de tek yakalayıp bu lafları saymışlardı annem asla alttan alacak tip değil polis çağırıyorum diyince susmuşlar.

Sen ciddi saçmalıyorsun hala da sıvama derdındesın, insanlar istediği gibi giyinir. Siz kapalılarda o zaman " kimsenin bakmamasını istersenız öyle gıyınmezsınız " zaten , zira çok ilgi çekiyorsunuz giyim şeklinizle! Açıklardan rahatsız olan varsa , bu ülkede kapalılardan rahatsız olan mılyonlarca başka ınsan da var keşke bırı sızı durdursa " hanım hanım gıyımıne dıkkat et, aşıfteye benzıyorsun " dese de orta yıl bulmaya çalışsan!, bu ülkede türbanlı kadın fantezisi olan insanlar yaşıyor bilmem farkında mısın, bir daha bunu göz önünde bulundurup öyle giyin oldu mu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…