Ben sizin yerinizde olsam birdahakine iç çamaşırları en öne asarım. Ciddiyim :)
Kendi hayatlarından mutlu olmayanlar, başkalarının hayatlarına karışarak duygusal açlıklarını kapatmaya çalışırlar.
Siz kimsenin hayatına karışmıyorsanız onların da karışmaya hakkı yok. He karışmayı hak görüyorlarsa onların anlayacağı dilden cevap vermek gerekir.
Çamaşır konusunu bi düşünün :))
Sanki biraz saçmalıyorsun gibi geldi banaKusura bakmayın herkes sızın gibi düşünmek zorunda değil bu benim fikrim
Kimsenin bakmamasını isteseniz zaten öyle giyınmezsınız de beni zerre ilgilendirmiyor nasıl gıyındıgınız sanki bütün açıklar baskı altındaymiş gibi yaygara kopartmayın bu ülkede özgürlük var artık neysekı cok sujır kapalılarada var ben komşuların birbirini rahatsız etmemesine bırlıkte huzurlu gecınmelerıne istinaden yazdım yoksa o asıfte desin bu iç camasırıyla cıksın boyle komşuluk mu olur o kadının tepkisine doğru demedim o terbıyesızlık yapmış düzgün bı şekilde rahatsız olduğunu dile getirebilirdi ben kendim rahatsız olduğum için söylemiyorum kı sız konuyu bana getırıyorsunuzKeşke sadece sizin fikriniz olmakla kalsa ve sizin fikrinize sahip insanlar tarafından bizim hayatlarımız zindana çevrilmeye çalışılmasa. Başınızı çevirmeyi, bakmamayı öğrendiğinizde hepimiz rahatlayacağız.
Saç baş dal derdim ama bahçedeki canlara zarar verir en zayıf noktan bu ispat etmesi de zor kamera yoksa. Ben oturduğum yeri sevmiyorum ama beslediğim sokak canları yüzünden insanlar ile iyi geçinmeye caba sarf ediyorumŞuana kadar yapmadılar ama bu şirret gelinden beklenir mi bilemedim şimdi.
Kimsenin bakmamasını isteseniz zaten öyle giyınmezsınız de beni zerre ilgilendirmiyor nasıl gıyındıgınız sanki bütün açıklar baskı altındaymiş gibi yaygara kopartmayın bu ülkede özgürlük var artık neysekı cok sujır kapalılarada var ben komşuların birbirini rahatsız etmemesine bırlıkte huzurlu gecınmelerıne istinaden yazdım yoksa o asıfte desin bu iç camasırıyla cıksın boyle komşuluk mu olur o kadının tepkisine doğru demedim o terbıyesızlık yapmış düzgün bı şekilde rahatsız olduğunu dile getirebilirdi ben kendim rahatsız olduğum için söylemiyorum kı sız konuyu bana getırıyorsunuz
Olay kimsenin bakmaması değil, sizin gibi görmekten rahatsız olan insanların bakmaması zaten.Kimsenin bakmamasını isteseniz zaten öyle giyınmezsınız de beni zerre ilgilendirmiyor nasıl gıyındıgınız sanki bütün açıklar baskı altındaymiş gibi yaygara kopartmayın bu ülkede özgürlük var artık neysekı cok sujır kapalılarada var ben komşuların birbirini rahatsız etmemesine bırlıkte huzurlu gecınmelerıne istinaden yazdım yoksa o asıfte desin bu iç camasırıyla cıksın boyle komşuluk mu olur o kadının tepkisine doğru demedim o terbıyesızlık yapmış düzgün bı şekilde rahatsız olduğunu dile getirebilirdi ben kendim rahatsız olduğum için söylemiyorum kı sız konuyu bana getırıyorsunuz
Saç baş dal derdim ama bahçedeki canlara zarar verir en zayıf noktan bu ispat etmesi de zor kamera yoksa. Ben oturduğum yeri sevmiyorum ama beslediğim sokak canları yüzünden insanlar ile iyi geçinmeye caba sarf ediyorum
Gelin-kaynana ikisininde ne güzel zihniyeti varmış
Konuyu komsu kadın acsaydı ona derdim hkişiSanki biraz saçmalıyorsun gibi geldi bana
Kadın Aşifte diyor,karşılığında nekadar da kirli pis düşünce diyoruz
Sense gelip insanların görüşüne düşüncesine pis diyemezsin diye saçmalaya yer arıyorsun
Sivrilecem diye şaşırdın mı ne
Orada pis düşünceden maksat açıklıktan rahatsız olmaktı kadının hakaretlerı i pis düşünce olmaz pis söz hakaret olur orda zaten söylenecek söz yok çingene şecaat arz edeyim derken sırkatın söylermiş kadınınkı o hesapSanki biraz saçmalıyorsun gibi geldi bana
Kadın Aşifte diyor,karşılığında nekadar da kirli pis düşünce diyoruz
Sense gelip insanların görüşüne düşüncesine pis diyemezsin diye saçmalaya yer arıyorsun
Sivrilecem diye şaşırdın mı ne
Kendi bahcende istedigini giyersin ailemde bende tatil bolgesinde yasiyoruz 1 karisi gecmeyen sort ve gobegi acik yasadim yillarca mennun olmayan ev degistirir kimse icin giyim tarzimi degistirermem sabahtan beri sortumla balkon yikiyorum problemi olan gelsin kapima sikıysa lafini yapistirin gecin
Size yazmamıştım ben bu cevabıKendi evimde tayt ve göbeği açık giymem komşularım baksın diye mi yani :)
Lütfen özgüvenli olun.
Bu şekilde kıyafetleri değer görmeyin insanların kişiliklerine bakın derim ben.
Sakinliğinize hayran kaldım açık ve net yolarım o komşuyu. Hiç kamu spotu geçemeyeceğim. Ne demek kocası baksın diye öyle geziyormuşsunuz. Özguvensizlikten ölecek haberi yok sizi suçluyor.
Verin ağzının payını terbiyesizin.
Bir de şu kıyafetleri baktırmak için giyiyorlar kafası yok mu? Ķeşke yok olsa!
Konuyu komsu kadın acsaydı ona derdim hkişi
Orada pis düşünceden maksat açıklıktan rahatsız olmaktı kadının hakaretlerı i pis düşünce olmaz pis söz hakaret olur orda zaten söylenecek söz yok çingene şecaat arz edeyim derken sırkatın söylermiş kadınınkı o hesap
Kimsenin bakmamasını isteseniz zaten öyle giyınmezsınız de beni zerre ilgilendirmiyor nasıl gıyındıgınız sanki bütün açıklar baskı altındaymiş gibi yaygara kopartmayın bu ülkede özgürlük var artık neysekı cok sujır kapalılarada var ben komşuların birbirini rahatsız etmemesine bırlıkte huzurlu gecınmelerıne istinaden yazdım yoksa o asıfte desin bu iç camasırıyla cıksın boyle komşuluk mu olur o kadının tepkisine doğru demedim o terbıyesızlık yapmış düzgün bı şekilde rahatsız olduğunu dile getirebilirdi ben kendim rahatsız olduğum için söylemiyorum kı sız konuyu bana getırıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?