Gözetleyen Komşu

Aşiftelik giyimle olmaz canım davranışla olur. Herkesi kendi gibi bilmesinler gelin kaynana. İnadına bahçede dur inadına istediğin gibi giyin sen. İllaki bir laf söz atacaklar. O zaman anladıkları dilden konuşursun. Bunlar suskunluğun asaletinden anlamaz :)

Bir konu açmış merak edip okudum
Bu düşünce yapısı gayet normal geldi bana
Bir erkek ile kadının Yanyana olamamasından bahsediyor
O yüzden pek yorum yapmaya gerek Yok anlamayacak çünkü.

İlk cümlem kişi kendinden bilir işi olacak :)
Pusudayım ara ara cıkıyorum balkona.
Genelde evde bile olmam bu kadar az görmesine ragmen kendi evimde beni istemiyor :)

Püü daha neler... “ben en azından giyinince ‘aşifte’ gibi oluyormuşum, sen her halükarda aşiftesin, onu napıcaz” deyin skskdkdm

Hayattaki tek amacı eşi.
Biraz kitap okumasını da önereceğim :)
Bana kalsa zaten Allah kat kat daha fazla mutlu etsin onları çevreden uzak dursunlar :)

Aranan komşu bulundu :)
Üzgünüm komşucuk ama sen hatalısın. Kimseye karışamazsın, kocan komşunuzun kızlarına bakacak kadar sapıksa bu sizin sorununuz, komşunuzun değil.

Oldu canım şimdi savaş çıkaralım açıklar kapalılara kapalılar açıklara karsı diye sız daha cok acılın biz daha cok kapanalım hey allahım ya ben kadına dışarda kapan mı diyorum

Evet ve her eve girdiğimizde camdan kafasını uzatır.
Çok dengesiz örümcek beyinliler zaten.
Kocalarından dayak yerler biz ayırırız polis çağırırız eve alırız aşifte biz oluruz anlamadım.
Tamam çözdüm olayı malesef senin veya ailenin yaşamlarını kıskanıyorlar. Ondan tüm bu sataşmalar

Hayattaki tek amacı eşi.
Biraz kitap okumasını da önereceğim :)
Bana kalsa zaten Allah kat kat daha fazla mutlu etsin onları çevreden uzak dursunlar :)
“Senin gibi biriyle evlenen adamın belli ki kendine hayrı yok, ben napayım senin sid.kli kocanı” deyin

Deşifre olsam da pek umursamıyorum umarım okuyordur.
Aşifte kıyafetim de bu.
Artık herkes böyle giyiniyor
Neyine alışamadılar bunun
Başını çevirdiğin heryerde,mini etek,mini elbise taytlar var ve bir okadarda kapalı bayanlar var
Niye garip geliyor,güzel güzel geçinemiyoruz bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…