Püü daha neler... “ben en azından giyinince ‘aşifte’ gibi oluyormuşum, sen her halükarda aşiftesin, onu napıcaz” deyin skskdkdmİŞte aynen onu yapacağım ama tam duyamadım.
Kocasını ayartmaya çalısıyormuşuz.
Bir konu açmış merak edip okudumSen ciddi saçmalıyorsun hala da sıvama derdındesın, insanlar istediği gibi giyinir. Siz kapalılarda o zaman " kimsenin bakmamasını istersenız öyle gıyınmezsınız " zaten , zira çok ilgi çekiyorsunuz giyim şeklinizle! Açıklardan rahatsız olan varsa , bu ülkede kapalılardan rahatsız olan mılyonlarca başka ınsan da var keşke bırı sızı durdursa " hanım hanım gıyımıne dıkkat et, aşıfteye benzıyorsun " dese de orta yıl bulmaya çalışsan!, bu ülkede türbanlı kadın fantezisi olan insanlar yaşıyor bilmem farkında mısın, bir daha bunu göz önünde bulundurup öyle giyin oldu mu!
Aşiftelik giyimle olmaz canım davranışla olur. Herkesi kendi gibi bilmesinler gelin kaynana. İnadına bahçede dur inadına istediğin gibi giyin sen. İllaki bir laf söz atacaklar. O zaman anladıkları dilden konuşursun. Bunlar suskunluğun asaletinden anlamaz :)
Püü daha neler... “ben en azından giyinince ‘aşifte’ gibi oluyormuşum, sen her halükarda aşiftesin, onu napıcaz” deyin skskdkdm
Kimsenin bakmamasını isteseniz zaten öyle giyınmezsınız de beni zerre ilgilendirmiyor nasıl gıyındıgınız sanki bütün açıklar baskı altındaymiş gibi yaygara kopartmayın bu ülkede özgürlük var artık neysekı cok sujır kapalılarada var ben komşuların birbirini rahatsız etmemesine bırlıkte huzurlu gecınmelerıne istinaden yazdım yoksa o asıfte desin bu iç camasırıyla cıksın boyle komşuluk mu olur o kadının tepkisine doğru demedim o terbıyesızlık yapmış düzgün bı şekilde rahatsız olduğunu dile getirebilirdi ben kendim rahatsız olduğum için söylemiyorum kı sız konuyu bana getırıyorsunuz
Oldu canım şimdi savaş çıkaralım açıklar kapalılara kapalılar açıklara karsı diye sız daha cok acılın biz daha cok kapanalım hey allahım ya ben kadına dışarda kapan mı diyorumSen ciddi saçmalıyorsun hala da sıvama derdındesın, insanlar istediği gibi giyinir. Siz kapalılarda o zaman " kimsenin bakmamasını istersenız öyle gıyınmezsınız " zaten , zira çok ilgi çekiyorsunuz giyim şeklinizle! Açıklardan rahatsız olan varsa , bu ülkede kapalılardan rahatsız olan mılyonlarca başka ınsan da var keşke bırı sızı durdursa " hanım hanım gıyımıne dıkkat et, aşıfteye benzıyorsun " dese de orta yıl bulmaya çalışsan!, bu ülkede türbanlı kadın fantezisi olan insanlar yaşıyor bilmem farkında mısın, bir daha bunu göz önünde bulundurup öyle giyin oldu mu!
Aranan komşu bulundu :)
Üzgünüm komşucuk ama sen hatalısın. Kimseye karışamazsın, kocan komşunuzun kızlarına bakacak kadar sapıksa bu sizin sorununuz, komşunuzun değil.
Tamam çözdüm olayı malesef senin veya ailenin yaşamlarını kıskanıyorlar. Ondan tüm bu sataşmalarEvet ve her eve girdiğimizde camdan kafasını uzatır.
Çok dengesiz örümcek beyinliler zaten.
Kocalarından dayak yerler biz ayırırız polis çağırırız eve alırız aşifte biz oluruz anlamadım.
Tamam çözdüm olayı malesef senin veya ailenin yaşamlarını kıskanıyorlar. Ondan tüm bu sataşmalar
Ay maşallah sana, nazarımız değmesinDeşifre olsam da pek umursamıyorum umarım okuyordur.
Aşifte kıyafetim de bu.
“Senin gibi biriyle evlenen adamın belli ki kendine hayrı yok, ben napayım senin sid.kli kocanı” deyinHayattaki tek amacı eşi.
Biraz kitap okumasını da önereceğim :)
Bana kalsa zaten Allah kat kat daha fazla mutlu etsin onları çevreden uzak dursunlar :)
Ay maşallah sana, nazarımız değmesin
Kıskançlıktan nasıl çatladığını tahmin dahi edemiyorum.
Komik mı sınızBu tam oldu
“Senin gibi biriyle evlenen adamın belli ki kendine hayrı yok, ben napayım senin sid.kli kocanı” deyin
Ayartsam yıllar önce ayartırdım dersin öle bişi derse .. mal ya.. başka erkek yok zati bi onun kocişi..İŞte aynen onu yapacağım ama tam duyamadım.
Kocasını ayartmaya çalısıyormuşuz.
Artık herkes böyle giyiniyorDeşifre olsam da pek umursamıyorum umarım okuyordur.
Aşifte kıyafetim de bu.
Ayartsam yıllar önce ayartırdım dersin öle bişi derse .. mal ya.. başka erkek yok zati bi onun kocişi..
Çok güzelsin amaSizin güzel bakışınız o.
Kendi kendine hayatı yaşanmaz yapıyor kadın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?