- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.696
- 798
Bu arada ben bahçede yoga yapmaya çok özenmişimdir sizin fırsat varken bahçeye bi mat atıp yoga yapın derim :)Yeni temizlik yaptım yoksa burası karmakarışık :)
Evet şuan bahçede çekirdek çitliyorum :)
Bir de havuz olsaydı bahçede keşkeBen kapıyı örterken cahil ya diye olayı fişeklemeyi bekliyorum ya da bakarsa hayırdır demeyi bekliyorum :)
Bronzlaştım valla bahcede durmaktan :)
Baştan ağşa kıskançlık bu bildiğin...
Ya bedeni musait değil boyle olmak icin
Ya zihniyeti....ruh hastasi da olunca boyle tablo oluyor
Ben şahsen takmam bile böylelerini
Bu arada ben bahçede yoga yapmaya çok özenmişimdir sizin fırsat varken bahçeye bi mat atıp yoga yapın derim :)
Hakediyor birak bayilsin ordaKalpten gider ya da bayılır :)
Kıskanması ve bu yüzden bulaşması çok normal :)) maşallah böyle füçutum olsa bende giyerimDeşifre olsam da pek umursamıyorum umarım okuyordur.
Aşifte kıyafetim de bu.
Bir de havuz olsaydı bahçede keşke
Of gergin anlar şuan
Ya ne diyeceğim annen nasıl yolmamış onu da, sakın kalmış, iyi sabır. Bu arada göbek kasın gözümden kaçmadı:)) vallahı cızıklı tayt güzel değil, okyanus ötesınden bıldırıyorum çok gıymez kimse, hemen tek renge dön :))
Kıskanması ve bu yüzden bulaşması çok normal :)) maşallah böyle füçutum olsa bende giyerimneyse doğumdan sonra inşallah
Hic bulasma.
Yuzune birsey derse tersle!!
Amin inşallahEminim sizin daha güzel olacak.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)
Kimsenin kıyafeti kimseyi ilgilendirmez. Anneniz de muhattap olmasın onlarla.Kızlar güzel pazarlar öncellikle.
Yıllardır yaşadığımız evimize yan komşumuzdan ötürü bıkkınlık geldi.
Ailemle yaşıyorum.
Bahçeli evimiz birsürü baktığımız kedi köpeğimiz var özellikle böyle bir evde yaşıyoruz yaşam alanları olsun diye.
Ben ufakken annem ve yan komşumuz kavga etmişler.
Kavga sebebi kadının erkek çocuklarının olması ve anneme kadın olsaydın da kocana erkek çocuk verseydin demesiyle ateşlenmiş.
Yıllardır konuşmayız.
Oğlu evlendi ve sonrasında gelini bu evde yaşamaya başladı.
Ben asla konuşmam onlarla ama ufak bebekleri olunca kendim marketten abur cubur alıyorsam o ufak kıza da geçerken hep verdim.
Şimdi asıl konumuz geçtiğimiz aylarda annemle bu gelin kavga ediyor kavga nedeni benim giyimim.
Neymiş pislik ve aşifte giyiniyormuşum.
Bahcede falan çok vakit geçirmem zaten ya hayvanlarımıza mama verirken ya da çamaşır asarken görür.
Şort askılı tarzı giyinirim evde.
Bugünde tayt ve üztüne göbeği açık bir bluz giydim.
Tam kapıyı örterken cıks cıks dedi emin olamadım yoksa tartışacaktım.
Sizce haksız mıyım?
İlk gördüğüm yerde de konuşmayı düşünüyorum
Fazla zorlamayalımTamam.
Bakalım ne zaman yapacak bunu :)
Hiç umursama kendi kendine söylensin.
Direk bir şey derse "hayırdır canım ya kendine mi güvenin yok kocana mı? Kaynanadan geline bulaşıcı mı bu çirkeflik?" dersin..
Fazla zorlamayalım
Dayak falan yeme gazımıza gelip
Çirkef bunlar,belliki ailecek
Ve sataşacak yer arıyorlar gibi
Kıyafet bahane belkide
Kimsenin kıyafeti kimseyi ilgilendirmez. Anneniz de muhattap olmasın onlarla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?