Onane .O sana yapınca cıks cıks sensin cıks cıks de aç ağzını yum gözünüKızlar güzel pazarlar öncellikle.
Yıllardır yaşadığımız evimize yan komşumuzdan ötürü bıkkınlık geldi.
Ailemle yaşıyorum.
Bahçeli evimiz birsürü baktığımız kedi köpeğimiz var özellikle böyle bir evde yaşıyoruz yaşam alanları olsun diye.
Ben ufakken annem ve yan komşumuz kavga etmişler.
Kavga sebebi kadının erkek çocuklarının olması ve anneme kadın olsaydın da kocana erkek çocuk verseydin demesiyle ateşlenmiş.
Yıllardır konuşmayız.
Oğlu evlendi ve sonrasında gelini bu evde yaşamaya başladı.
Ben asla konuşmam onlarla ama ufak bebekleri olunca kendim marketten abur cubur alıyorsam o ufak kıza da geçerken hep verdim.
Şimdi asıl konumuz geçtiğimiz aylarda annemle bu gelin kavga ediyor kavga nedeni benim giyimim.
Neymiş pislik ve aşifte giyiniyormuşum.
Bahcede falan çok vakit geçirmem zaten ya hayvanlarımıza mama verirken ya da çamaşır asarken görür.
Şort askılı tarzı giyinirim evde.
Bugünde tayt ve üztüne göbeği açık bir bluz giydim.
Tam kapıyı örterken cıks cıks dedi emin olamadım yoksa tartışacaktım.
Sizce haksız mıyım?
İlk gördüğüm yerde de konuşmayı düşünüyorum
Benimde böyle güzel komşum olsa bende kıskanırımDeşifre olsam da pek umursamıyorum umarım okuyordur.
Aşifte kıyafetim de bu.
çık canım çık, gerine gerine dolaş. bu fizikle bu yaşlarda giyilmeyecekse ne zaman giyilecek. haddini bilmeyen insanlar bunlar işte. 39 yaşımdayım ve hala mini eteğimden şortumdan vazgeçmedim geçmem de. yakışıyor, iyi hissediyorum giyiyorum. millet kocasından kıskanacak diye çuval mı giyelim. biz giyineceğiz,ödün vermeyeceğiz. onlar da bakmamayı göz ucuyla bile bakmamayı öğrenecek...Bahceme cıktım yine :)
Onane .O sana yapınca cıks cıks sensin cıks cıks de aç ağzını yum gözünü
Çocuğa bişey verme bişey olursa senden bilirler
Benimde böyle güzel komşum olsa bende kıskanırım
çık canım çık, gerine gerine dolaş. bu fizikle bu yaşlarda giyilmeyecekse ne zaman giyilecek. haddini bilmeyen insanlar bunlar işte. 39 yaşımdayım ve hala mini eteğimden şortumdan vazgeçmedim geçmem de. yakışıyor, iyi hissediyorum giyiyorum. millet kocasından kıskanacak diye çuval mı giyelim. biz giyineceğiz,ödün vermeyeceğiz. onlar da bakmamayı göz ucuyla bile bakmamayı öğrenecek...
yok tukenmiyor malesef bende istanbulda yasiyorum yazin malum istedigi gibi giyinen cok cesit hatun var şunu bastan soyliyim tesetturluyum ama kimsenin yasam tarzi hele hele giyimi beni ilgilendirmez karisma laf atma haddi bulmam bulanada ayar oluyorum amma malesefki hele metrobuste olsun dolmusta aklınıza ne gelirse oluz gibi bakan o kadar cok ki sort yada mini giyen bir kadına muhakkak suzup geciyorlar o pis pis bakislariyla gordukce midem bulanir oldu tiksiniyorum artik bi turlu bakmadan gecmeyi ogrenemediler umudum olmasada dilerim birgun her kadin carsafiyla yada minisiyle ozgurce gezerİnşallah bunların soyu tükenir de kurtuluruz.
Maşallah size bayıldım en güzelini yapıyorsunuz.
Eminim çokta güzel taşıyorsunuzdur.
Bunları da susturmayı bileceğiz artık :)
yok tukenmiyor malesef bende istanbulda yasiyorum yazin malum istedigi gibi giyinen cok cesit hatun var şunu bastan soyliyim tesetturluyum ama kimsenin yasam tarzi hele hele giyimi beni ilgilendirmez karisma laf atma haddi bulmam bulanada ayar oluyorum amma malesefki hele metrobuste olsun dolmusta aklınıza ne gelirse oluz gibi bakan o kadar cok ki sort yada mini giyen bir kadına muhakkak suzup geciyorlar o pis pis bakislariyla gordukce midem bulanir oldu tiksiniyorum artik bi turlu bakmadan gecmeyi ogrenemediler umudum olmasada dilerim birgun her kadin carsafiyla yada minisiyle ozgurce gezer
Gayet de normal bir genç kız kıyafeti. Ne var ki bunda. Bence hiç duymayin, muhatap bile olmayın o komşuyla. Yaşam tarzinizdan da ödün vermeyin.Deşifre olsam da pek umursamıyorum umarım okuyordur.
Aşifte kıyafetim de bu.
yok tukenmiyor malesef bende istanbulda yasiyorum yazin malum istedigi gibi giyinen cok cesit hatun var şunu bastan soyliyim tesetturluyum ama kimsenin yasam tarzi hele hele giyimi beni ilgilendirmez karisma laf atma haddi bulmam bulanada ayar oluyorum amma malesefki hele metrobuste olsun dolmusta aklınıza ne gelirse oluz gibi bakan o kadar cok ki sort yada mini giyen bir kadına muhakkak suzup geciyorlar o pis pis bakislariyla gordukce midem bulanir oldu tiksiniyorum artik bi turlu bakmadan gecmeyi ogrenemediler umudum olmasada dilerim birgun her kadin carsafiyla yada minisiyle ozgurce gezer
malesef isin ozu sen bu kadinin agzinida yirtsan faydasi olmaz cunku zihniyeti pis mikrop kocasi bakacak kadar pislikse zaten her gecene bakiyordur sana gelene kadar ama bunu akil edemiyir hem adam pislik olduktan sonra burunup ciksan yine bakar atasehirde oturdum 3 sene bilirsen o taraf epey acik bir kesim soyle anlatiyim karsi komsum dekolte bir gecelikle hali carsaf silkelerdi ger sabah amma esim hic farketmemis bile ben soyleyene kadar bende hic aaa bak asifteye kocisimi ayarticak gozu ile bakmadim hayat tarzlari boyleydi ama her sabah selamlasirdik ben kapali o acik eee fark nerde zihniyetimiz temiz olsa ilerliyecegizde bizim dusuncelerimizde pislik bulasmis o yuzden boyle sacma salak olaylara maruz kaliyorsun uzuluyorum gercekten boyle tipler sizi bizi rahatsiz ettikce uzuluyorumKesinllikle aynı fikirdeyim sizle.
Zaten kapalı açık ayrımı hiçbir zaman yapmadım. Herkesin kendi görüşü karışmaya asla hakkımız yok.
Bazıları kendin de hak görüp böyle davranabiliyor.
Ya bakışlarıyla ya sözleriyle tacize devam ediyor.
umarim inşallah bir kizim bir de oglum var en cok onemsedigim mevzulardan biri bu karsimizdaki insana saygi duymak acik kapali kupeli dovmeli her nasilsa bizi hic ilgilendirmez babam ne yazikki bu konuda cok kotu bir miras bıraktı insanlari ayirt eder saygi diymaz asla kendi gibi dusunmeyene ama biz 3 kiz tamamen farkliyiz sukurler olsun babamiz gibi olmadik ben kizkardeslerime de hep ogrettim anlattim simdi onlarda her kesimden arkadasi olan saygili cocuklar oldu insallah bizim cocukarimizda din dil irk acik kapali ayirt etmeden saygi duymayi ogrenirlerde bu mikroplar tarihe gomulur giderlerbiz göremeyiz de sizin gibi, bizim gibi düşünen kadınların yetiştirdiği çocuklar görür inşallah o günleri..
Sinir oluyorum boylelerine.
Kime ne ya. Ay bi de tuhaf tuhaf bakmiyolar mi.
Siz keyfinize bakin. O hastalikli zihninde yesin bitirsin kendini.
Gayet de normal bir genç kız kıyafeti. Ne var ki bunda. Bence hiç duymayin, muhatap bile olmayın o komşuyla. Yaşam tarzinizdan da ödün vermeyin.
malesef isin ozu sen bu kadinin agzinida yirtsan faydasi olmaz cunku zihniyeti pis mikrop kocasi bakacak kadar pislikse zaten her gecene bakiyordur sana gelene kadar ama bunu akil edemiyir hem adam pislik olduktan sonra burunup ciksan yine bakar atasehirde oturdum 3 sene bilirsen o taraf epey acik bir kesim soyle anlatiyim karsi komsum dekolte bir gecelikle hali carsaf silkelerdi ger sabah amma esim hic farketmemis bile ben soyleyene kadar bende hic aaa bak asifteye kocisimi ayarticak gozu ile bakmadim hayat tarzlari boyleydi ama her sabah selamlasirdik ben kapali o acik eee fark nerde zihniyetimiz temiz olsa ilerliyecegizde bizim dusuncelerimizde pislik bulasmis o yuzden boyle sacma salak olaylara maruz kaliyorsun uzuluyorum gercekten boyle tipler sizi bizi rahatsiz ettikce uzuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?