gözlüklü gelin olur mu?

mervemert

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2012
205
1
46
Denizli
arkadaşlar yakında düğünüm var ve ben gözlük kullanıyorum düğümde de takacagım mecburen ben hiç gözlüklü gelin görmesem de (
kendime yeni bir gözlük almak istiyorum bana fikir verebilir misiniz nasıl birşey almalıyım ki gelinlikle abes durmasın

merhaba arkadasım. ben de ufaklığımdan beri gözlük kullanıyorum 2012 ekimde ewlendim ve hiç öyle gözlük taksam mı nasıl olsun hangisi iyi duru diye bir sıkıntı yasamadım. nedeni, bir gece için sürekli kullandığım bir esyayı gelinliğe göre ayarladığım zaman sonraki günlerde abes durabilir diye düsündüm... ama tavsiyem benim gözlüğüm kırmızı taslıydı.. renk olarak farklı secim yapsan da taslı bir model tercih edebilirsin bence. hem gelinliğine hem de sonraki yasantında kullanabilirsin böylelikle

taşlı gözlükte hoş durabilir canım tesekkurler

uygun fiyata numaralı lensler var canım,işin bittikten sonra bi süre daha kullanabilirsin ayrıca...

bence taşlı gözlük değil de ışığı hiç yansıtmayan çerçevesiz bir model seçmelisin,daha zarif durur

Ben de gözlüklüyüm. Ama göz makyajı yaptıracaksınız o kadar gözlük bunu gölgeler bence. Erkekte pek yadırganmasa da gelin de sanki olmaz gibi. Lensi soruştursanız iyi olur kanımca.

bence taşlı gözlük değil de ışığı hiç yansıtmayan çerçevesiz bir model seçmelisin,daha zarif durur

sanırım siz gözlük kullanmıyorsunuz... çerçevesiz modellerin kullanımı bakımı zordur.. şık durur ona katılıyorum... ama bakım zor...

bir de gözlük numarası yüksek ise ne yaparsa yapsın camda muhakkak ( inceltme oranı yüksek değilse ) ısık kırılması yasayacaktır

ben lens kullanamıyorum sıkıntı burada zaten tesekkür ederim ama kullanamıyorum işte mecburen gözlük kullanacagım

ben gözlüklü gelindim.akrabalarım neden çıkarmıyorsun gözlüğünü dediler ama ben miyopum,gelen gideni karşıdan tanıyamıyordum,bende çıkarmadım.ayrıca eşimde gözlüklüydü.hiç bir mahsuru da olmadı.fotoğraflarım da gözlüklüdür

lens niye kullanmıyosun canım merak ettim,ben de gözlüklüyüm(miyop astigmat) 10 yıldır,daha doğrusu derslerde gözlüklüyüm,normalde takmıyorum ama gözlüksüz göremiyorum yine de takmıyorum normalde.
düğünüm için gözlük aklımdan dahi geçmiyor,gözlüklü gelin olur tabi ama,çok hoş olmaz ya gözlük.ben abiyeyle bile yakıştırmıyorum heleki düğün.ben düğün için lens kullancam:)o gün görmem lazım herkesi... hem lensin kullanımı çok rahat şimdi öyle lensler varki taktığını hissetmiyosun bile.

gözlük çıkarmak yok
lens kullanmakta yok
ben sadece nasıl bir gözlük alabilirim onu soruyorum arkadaşlar model ve renk önerirseniz memnun olurum.

herkes için uygun olmayabiliyor canım lens benim içinde uygun değil mecburen gözlük takacagım

Bol taşlı çok farklı bir gözlük kullanabilirsiniz, çok da şık olur belki de tüm gözler gözlüklerinizde olacaktır.

canım beyaz cerceveli taşlı güzel bir model kullanabilirsin bence.yani yanları beyaz ve taşlı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…