merhaba arkadasım. ben de ufaklığımdan beri gözlük kullanıyorum 2012 ekimde ewlendim ve hiç öyle gözlük taksam mı nasıl olsun hangisi iyi duru diye bir sıkıntı yasamadım. nedeni, bir gece için sürekli kullandığım bir esyayı gelinliğe göre ayarladığım zaman sonraki günlerde abes durabilir diye düsündüm... ama tavsiyem benim gözlüğüm kırmızı taslıydı.. renk olarak farklı secim yapsan da taslı bir model tercih edebilirsin bence. hem gelinliğine hem de sonraki yasantında kullanabilirsin böylelikle
arkadaşlar yakında düğünüm var ve ben gözlük kullanıyorum düğümde de takacagım mecburen ben hiç gözlüklü gelin görmesem de(
kendime yeni bir gözlük almak istiyorum bana fikir verebilir misiniz nasıl birşey almalıyım ki gelinlikle abes durmasın
bence taşlı gözlük değil de ışığı hiç yansıtmayan çerçevesiz bir model seçmelisin,daha zarif durur
ben lens kullanamıyorum sıkıntı burada zaten tesekkür ederim ama kullanamıyorum işte mecburen gözlük kullanacagım
lens niye kullanmıyosun canım merak ettim,ben de gözlüklüyüm(miyop astigmat) 10 yıldır,daha doğrusu derslerde gözlüklüyüm,normalde takmıyorum ama gözlüksüz göremiyorum yine de takmıyorum normalde.
düğünüm için gözlük aklımdan dahi geçmiyor,gözlüklü gelin olur tabi ama,çok hoş olmaz ya gözlük.ben abiyeyle bile yakıştırmıyorum heleki düğün.ben düğün için lens kullancam:)o gün görmem lazım herkesi... hem lensin kullanımı çok rahat şimdi öyle lensler varki taktığını hissetmiyosun bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?