- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
- 448
sanırım siz gözlük kullanmıyorsunuz... çerçevesiz modellerin kullanımı bakımı zordur.. şık durur ona katılıyorum... ama bakım zor...
bir de gözlük numarası yüksek ise ne yaparsa yapsın camda muhakkak ( inceltme oranı yüksek değilse ) ısık kırılması yasayacaktır
arkadaşlar yakında düğünüm var ve ben gözlük kullanıyorum düğümde de takacagım mecburen ben hiç gözlüklü gelin görmesem de(
kendime yeni bir gözlük almak istiyorum bana fikir verebilir misiniz nasıl birşey almalıyım ki gelinlikle abes durmasın
lens kullanma imkaniniz yoksa
gozluk kullanacaksiniz tabiiki bunun yuzunden sikinti yasamayin
acik renkli kibar bir cerceve secersiniz gozlukcudende fikir alirsiniz..
siz gozluklu gelin olurmu diye sordunuz
dolayisiyla herkesin aklina lens geldi bozulmaniza gerek yok
lens kullanamama nedeninizi ogrenmek istemek suc degilki
o zaman canım sana benim tercih edebileceğimi göstereyim,gözlük kullanacak olsam düğünde bunları tercih ederdim...
Swarovski SK5042 (018)
rica ederim:) evet, ekstra bir özen gösterilmemiş bence de.. yalnız diğer gördüğüm bir kaç resimde de saçlar dağınık bırakılmış genelde, topuz yapmamışlar.. yüz tipine hangisi daha çok yakışır bilmiyorum ama bence de saçların açık kalsın, sıkı bir topuz yaparsan, gözlük çok ön planda kalır gibime geliyor.. :)çok tesekkur ederim :)) ekstra bir özende göstermemişler gözlükleri için degil mi çok ta zıt durmamış :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?