gözlüklü gelin olur mu?

ince çerçeveli bir gözlük şık olabilir.Gözlüklü gelin olur sonuçta niye olmasın benim bir arkadaşım da gözlük taktı düğününde.Göz numarası fazlaydı lens kullanamıyordu.Hiç anormal bir durum değil yani.

lens kullanma imkaniniz yoksa
gozluk kullanacaksiniz tabiiki bunun yuzunden sikinti yasamayin
acik renkli kibar bir cerceve secersiniz gozlukcudende fikir alirsiniz..

siz gozluklu gelin olurmu diye sordunuz
dolayisiyla herkesin aklina lens geldi bozulmaniza gerek yok
lens kullanamama nedeninizi ogrenmek istemek suc degilki

ben yıllardır uzak gözlüğü kullanırım, çoğuda çerçevesizdir. O kadar da zor değil. Sadece dikkat edilmesi lazım. Mesela yatarak tv izlerken yada kitap okurken kemik gözlüğümü takıyorum.

Yani gelinlik için bende çerçevesiz modele katılıyorum, sanki yokmuş gibi durabilir. Yada kemik kıpkırmızı bir çerçeve alacaksınız acayip şirin olabilir.

gözlüklü damat oluyorda
gelin neden olmaSIN Kİİ
bal gibi olarr tatlım takma kafaya

Son düzenleme:

nasıl bir gözlük alayım diye sordum ama konum da lens kullanabilsem böyle bir konu açmazdım zaten yine de çok tesekkur ederim

ayhh benn başta okuyunca güneş gözlüğü sandım
canım neden olmasın gözlüklü gelin.. benim bir sürü tanıdığım varrr ayrıca düğünün var diye sağlığından mı olacaksın. gözlüklü gelinnn olurrr :)

Bencede, Lens takmalısınız. sonuçta fotoğraf çekilecek, video kaydedilecek.
ben olsam en güzel günümde ( yanlış anlaşılmasın) Kameranın flaşına yansıyan camla, gözlükle fotoğraf çekilmek istemem.

Hee illa takacağım derseniz örn. çiçeğinizin göze çarpan hafif bi lila, yada yumuşak bir renk vardır. şık bir gözlük alırsınız, çerçevesi yada kenarları o lila, (yada her neyse..) renkle aynı olur, Ayakkabınızdada yer verirseniz, güzel kombine olur diye düşünüyorumm..

Son düzenleme:
o zaman canım sana benim tercih edebileceğimi göstereyim,gözlük kullanacak olsam düğünde bunları tercih ederdim...
xxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
çok tesekkur ederim :)) ekstra bir özende göstermemişler gözlükleri için degil mi çok ta zıt durmamış :))
rica ederim:) evet, ekstra bir özen gösterilmemiş bence de.. yalnız diğer gördüğüm bir kaç resimde de saçlar dağınık bırakılmış genelde, topuz yapmamışlar.. yüz tipine hangisi daha çok yakışır bilmiyorum ama bence de saçların açık kalsın, sıkı bir topuz yaparsan, gözlük çok ön planda kalır gibime geliyor.. :)
şimdiden mutluluklar, düğününde de, sonrasında da her şey gönlüne göre olur inşallah

ben de gözlüklüyüm ama düğünde lens taktım sen de takabilirsin daha iyi oluyo.

kesinlikle lens al bende gözlük kullanıyorum ama günlük hayatta dışarı cıkarken bile lens takıyorum :) hem istediğin renk kullanırsın :) neden lens takmayı düşünmüyorsun??

çerçevesiz al bence.
uzaktan belli bile olmuyorlar.
çerçeveli birşey hem insanın yüzünü perdeliyor hemde kaba durur.

ben numaralı lens kullanmanı tavsıye ederım .
eger lense alısık degılse gozlerın ,
dugune 1 hafta kala takmaya basla alısırsın zaten.
ayrıc ılla gozluk kullanırım ben dıyorsan da,oyle taslı
fılan model secme sakın .butun dıkkatlar gozlukte olmasın .
ınce yapılı varlıgı bellı olmayan bır cerceve sec.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…