gözlüklü gelin olur mu?

Gelinliğin üstünde abes durmaz belki uygun bir model bulursanız ama fotoğraflarda kesinlikle parlar. Düğüne daha vakit varsa numaralı lens alın bence. Bir hafta içinde alışırsınız normalde zorlanıyor olsanız bile, aylık lens alırsanız çıkarıp takmakla uğraşmanızda gerekmez bir kere takarsınız tak çıkarla uğraşmazsınız bir süre.

Buarada fotoğrafları yeni gördüm, orada gelinlerin gözlükleri benimde hiç gözüme batmadı gayet zarif olmuşlar ama farkındaysan bütün çekimler açık havada doğal ışıkla yapılmış, akşam salonda ya da fotoğrafçıda flaşla yapılan çekimler böyle olmaz, ışıkta gözlükler parlayacağı için çıkarmanı isteyebilirler senden gözlüklerini numaran büyükse poz verirken zorlanırsın.

Son düzenleme:
Bütün göz rahatsızlıklarında lens kullanılamıyor,konu sahibi de kullanamayacağını söylemiş, uzağı ya da yakını görememenin yanında,astigmat sorunu olabilir ya da başka göz problemi olabilir..sade bir gözlük olabilir..gözlüğü süslemeye gerek yok bence..eğer çok bozuk değilse o gün gözlük takmayın en azından fotograf çekilirken..

Son düzenleme:
gözlükle fotoğraflarda parlama olmaz.fotoğrafçı ışığı ona göre ayarlıyor

ben de gözlüklüyüm düğünde lens taktım astigmat ta var bende gözlük numaramın yarım numara fazlasını aldım iyi oldu yani gözlük takacaksan bile bence fotoğraf çekilirkn çıkar gözlükleri

Son düzenleme:
Bende hiç gözlüklü göremedim ama doğru seçimlerle çok şık olabilir.

Taşlı gözlük tercihine kesinlikle katılmıyorum. Parlak bir taç, dikkat çekici bir saç e bir de gelinlik taşlı ise o gözlük daha da boğar.
Gözlük seçiminde önemli olan, saç taç yada çiçek yada gelinliğinin nasıl olduğu etken olsun bence.

Bildiğim kadarıyla artık problem olmuyor uygun şekilde üretilmiş lensler var herkes için ben 5 numara miyopla lens takıyorum annemde 5 numaranın üstünde miyopla birlikte astigmat ve katarakt var onun da lensleri var sürekli kullanmayı tercih etmese de, ama haklısınız başlığı başından sonuna takip etmemiştim gelin açıkça belirtmiş konunun ortalarında lens kullanmayacağını. O zaman krem rengi çerçeve veya çerçevesiz gözlük tavsiye ediyorum. Bir de sadece düğün için değil her zaman için inceltilmiş cam ve kulağın arkasına gelen kısımları tel gibi olup, rahatlıkla esneyebilen bükülebilen modelleri kullanmak çok daha kolay. İnceltilmiş camlar o kadar kolay kırılmıyorlar ben yatarken unutur ya da çıkarır yastığın yanına koyar sonra akşam uyurken üzerine filan yatardım yine de birşey olmazdı gözlüğe. Üstelik gözlük camları kalınlaştıkça burun kemiğinin üstüne baskı yapıp onu deforme edebiliyor, bence sağlığınız için inceltilmiş cam seçmelisiniz gözlük değiştireceğiniz zaman mutlaka.

ya canım imkanın varsa lens tak geçen izdivaç programında bi kız gördük gelin olmuş gözünde gözlükleri hiç hoş durmuyordu çok iticiydi gelinlikle birlikte çok gündelik sıradan bir hava katmış kıza ,halbuki güzeldi de kız ama kötüydü yani

bence lens takmalısın

canım baslıgı okudum an beynimi taradım ama hiç görmedim gözlük kullanan gelin...imkanın varsa takma o gün yada resimler çekilirken felan takma yada lens gibi bişey düşünebilirsin

yüz tipinize göre değişebilir ama bu hoş bence...
googlea bride in glasses yazıp görsellerde arat fikir verebilir, içinde çok hoş görünenler var.
hayırlı olsun, tek derdiniz bu olsun...

Son düzenleme:
şöyle beyaz çerçeveli, biraz taşlı süslü bi gözlük alabilirsen gayette olur gelinlikle bence
hem çerçeveli gözlükler havalı duruyo değişik ve hoş olur

bence çerçevesiz takmalısın kesinlikle.. sade, ince, zarif bir şey!

böyle çok sade belli belirsiz bi gözlük olabilir bence
ben günlük olarak buna benzer camları daha ufak ve dikdörtgen bi gözlük kullanıyorum
belli belirsiz ancak yakından belli olan bi gözlük
böyle bişey kullanabilirsin

benim anlamadığım gözlük belli olsa ne oluyor.benim zamanımda çerçeveler büyüktü ve düğünümde deöyle kullandım.ben zaten çocukluğumdan beri gözlüklü olduğum için fotoğraflara bakanlar niye gözlüklüsün demediler.düğün sırasında 1-2 akrabam çıkar gözlüğü dediler umursamadım:26:

Sonuçta sağlığınızla ilgili bir durumsa ve gözlük olmadan kendinizi iyi hissetmeyecekseniz tabi ki olur gözlüklü gelin :)
Gözlük kullanmadığımızdan gelinliğe gözlüğü uyarlama konusunda yorum yapabiliriz ama siz zaten gözlük kullanıyorsanız kimse garipsemez ki aa gözlük takmış hiç olmuş mu diye.
Dikkatin hepsini gözlüğünüzde toplamayacak bir çerçeve olsun yeter bence,gelinlik ayakkabısı gibi gelinlik gözlüğü de araştırmaya gerek var mı bilemedim.:44:

canım bende gözlük kullanan bir bayan olarak fikrimi söyleyeyim...ben düğünümde gözlük kullanmadım lenste kullanamıyorum bir kaç saat idare et derim ben çok zorlanırsan düğünün sonlarına doğru takarsın olmaz mı?bana gözlüklü pek estetik gelmiyor gelinlik tabiki sen bilirsin canım ama lens kullanabiliyorsan dereceli lenste olabilir....şimdiden mutluluklar canım

Son düzenleme:
canım lens kullan dicem ama kullnımıyosan kesinlikle çerçevesiz gözlük al şöyle misine iple varlığı yokluğu belli değil.çok hafif hoş duruyor.

Lense neden bu kadar on yargilisin acaba.. Yani konu basliginda gozluklu gelin olurmu demissin, bazilari olmaz lesn kullan demisler. Lens kullanmam sadece gozluk sekli icin yardimci olun demissin , tuhaf degilmi?
gozluk her ne sekil olursa olsun hos olmaz ßence.Hayatimda gozluklu gelin gormedim.. Tabi gozluk kullanirsan butun gozler sende olur o ayri, pardon gozluklerinde ..

Son düzenleme:
konu sahibinin neden lens takmak istemediğini çok merak ettim :) bende numaralı lens kullanıyorum astigmatlı lenste kullanıyorum yıllardır hemde kullanmadığım renk kalmadı hiç bi sorun yaşamıyorum :)
bence doktoruna danış sana uygun bi lens al düğünden önce bi kaç gün alıştır kendini düğün günüde takarsın sonra at istersen takmak zorunda değilsin:)) karar senin tabiki.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…