- 15 Ekim 2016
- 6.843
- 12.347
- 248
- Konu Sahibi kokotkokottttttt
-
Ve ekleme kocan adam olacak eli degistiremezssin kocan sana sadakat yemini ettiMutlu olmadigim yerde allahin bir kulu tutamaz beni esime güvenim 0 Sa yolu veririm kimle isterse olsun bana gururum yeter . Calisin ayaklariniz üstünde durun ve çocuk yapmayin sakin çünkü asla baglanmaz ve huyu degismez.
Şimdiden afiyet olsunÇirkef ve sokak insanı da deyim mi?
Sanırım sizin kadar toksik olmak için böcek ilacı falan içmemiz lazım. Anca öyle.
Ahahahaha kocalari boynuzluyor suclu bir kadın iki biz aaaa bak sen şu işeArkadaşlar biz çok toksik insanlarız. Ama sizin gözleri fıldır fıldır dönen kocalarınız çok masum tamam anladık.
Zengin degil poposuna donu yok borcu var arabası hurda ve adındaki 2 dişi yok düştüEşiniz zengin galiba. Şimdi anlaşıldı. Tabi suçlu olmaz bu adam. Kız yolludur kesin.
Tamam kız yollu , sen de yol onun saçını başını demeliydik üzgünüz.Ahahahaha kocalari boynuzluyor suclu bir kadın iki biz aaaa bak sen şu işe
Yahu neyini kiskaniyorsun önce disini yaptir sonra dişi pesine düs deZengin degil poposuna donu yok borcu var arabası hurda ve adındaki 2 dişi yok düştü
Evet yaa hani vardır ya en yakın arkadaş onun sevmedigine düşman olursun haksiz bile olsa He He sen haklisinTamam kız yollu , sen de yol onun saçını başını demeliydik üzgünüz.
Saçmalamayın Allah aşkına ne özürü adamın gözü dışarda diyor eşinden iyi mi tanıycaksınız, bide ayağına kapansın istersen affet diyeKıskandığını belli etmen kötü olmuş.hedef göstermişsin bundan sonra kim olursa olsun bunu yapma.artık kızmayı bırak,eşin gelince özür dilerim,saçmaladım.elin kızınında günahını almayım yazık de.önemsersen o da önemsemeye başlar.ama işin zor bugün o kadın yarın diğeri .
O kızın bir aylık kuaför masrafına yetişemez senin koca, netsinler senin donu olmayan, dişsiz kocanı ayol?Zengin degil poposuna donu yok borcu var arabası hurda ve adındaki 2 dişi yok düştü
Zengin degil poposuna donu yok borcu var arabası hurda ve adındaki 2 dişi yok düştü
Ahaha aynen yakından görse o kız bunu cimri olduğunu falan bilse ahahaO kızın bir aylık kuaför masrafına yetişemez senin koca, netsinler senin donu olmayan, dişsiz kocanı ayol?
Karısı da kadınların gözü hep kel kocasında sanıyor değil mi?Ayy bu benim eniştem ve o da hep kadin peşinde.
Ön dişleri de curuk mu
Sana akıtmayan o kızlara yağdırır valla, bir öpücük uğruna. Sen dikkat et yani.Ahaha aynen yakından görse o kız bunu cimri olduğunu falan bilse ahaha
Oda doğru biliyor musun offSana akıtmayan o kızlara yağdırır valla, bir öpücük uğruna. Sen dikkat et yani.
3. Dişini de sen düşür bence işin garanti olsunZengin degil poposuna donu yok borcu var arabası hurda ve adındaki 2 dişi yok düştü
Hahaha3. Dişini de sen düşür bence işin garanti olsun
Karısı da kadınların gözü hep kel kocasında sanıyor değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?