Gözü dışarda eşim ve yuva yıkan genç komşu

Mutlu olmadigim yerde allahin bir kulu tutamaz beni esime güvenim 0 Sa yolu veririm kimle isterse olsun bana gururum yeter . Calisin ayaklariniz üstünde durun ve çocuk yapmayin sakin çünkü asla baglanmaz ve huyu degismez.
Ve ekleme kocan adam olacak eli degistiremezssin kocan sana sadakat yemini etti

Olmuyorsa boşa gitsin

Saçmalamayın Allah aşkına ne özürü adamın gözü dışarda diyor eşinden iyi mi tanıycaksınız, bide ayağına kapansın istersen affet diye
K kokotkokottttttt Kızın hareketi değil, bence eşinizin karşılık verip vermemesi önemli olan. Gerçekten empati kurunca kötü bir durum , bende kıskanç birisiyimdir ama böyle bir durum yaşasaydım önce eşimi ikaz ederdim, sonuçta dışarısı kız kaynıyo hangisinden sakıncaksınız ki ,

Zengin degil poposuna donu yok borcu var arabası hurda ve adındaki 2 dişi yok düştü
O kızın bir aylık kuaför masrafına yetişemez senin koca, netsinler senin donu olmayan, dişsiz kocanı ayol?

Karısı da kadınların gözü hep kel kocasında sanıyor değil mi?

Yok ya karisi farkinda kocasinin ne mal oldugunun. Bu eniste aslinda karisina cok duskundu yani biz oyle bilirdik. Hep evde dururdu, disari hayati, eglence hayati pek yoktu, haftasonlari karisiyla cikan pek sessiz sakin bir tipti ne olmussa 40tan sonra bir azdı kendini alkole kadina sardi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…