- 30 Mart 2021
- 4.579
- 23.131
- 258
- Konu Sahibi kokotkokottttttt
- #101
Siz de bakın erkeklere. Sonra da çantama bakıyordum vs diye gerzekçe bahane bulun. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahaha çok iyi fikir en yakın zamanda bunu yapıcamSiz de bakın erkeklere. Sonra da çantama bakıyordum vs diye gerzekçe bahane bulun.![]()
Sizin orası neresi çok merak ettim sakıncası yoksaCiddiye alıp söylemiyordur, biz nasıl gün içinde istemesekte ters durumlarla karsılasıyorsak onlarda karsılasıyorlar. Herkes bşr değişik. Bizde durum özellikle yanyanayken oluyoryalnızken yanasan yok çok sasırıyorum diyo. Birlikteyken enerjimiz yüksektir, öyle surat asan sıkıntılı bir kadın değilim, çoluk cocuguyla cok ilgili hatta cocuk ruhlu bir adam dikkat çekiyor tipiyle değil ama hareketleriyle, kova burcu ben buna bağlıyorum çogunlukla. Ailesine düşkün insan bizim burada çok dikkat çekiyor. Gecen gün markette kızım kucagındayken kocaman yol var kadın alenen tüm vücudu sürterek geçti.
Yuh dedim ama hiç sesimi çıkarmadım, huzur kacırmak amaç. Ben es ile kavga edecem, kazanc yok ama huzur bozmak bazıları için ata sporu sanki. Bu hareket onun yollu değil kıskanç yada mutsuz oldugunu hissettirir bana sadece. Rabbim herkese mutlu huzurlu yuva versin.
Devir ağlama devri diil :) bi kalk silkelen kendine gel. 30 yasindasin daha bunla olmadi desen, şak diye bulursun daha iyisini. Git iyi gelen şeyleri yap süslen puslen dolas gel bi. Eskiden ne yapiosan tersini yap adama karsi da. Onemseme bırak o baskasina mi bakio sen de garsonla kurlasarak konus atiyorum simdi garsonla ask yasa diorum sanip laf sayarlar korkuorum sen anladin beni iste. Genc ve guzel oldugunun altini ciz biraz kaybetmekten korksun.Azına sağlık.ayy keşke seninle dertleşme şansım olsa . Ben gencim inanın adam beni kıskanmıyor yemin ederim ben onu salak gibi kıskandım hep bi yerleri kalktı bunu nasıl tersine çevirebilirim![]()
Eşini boşa. Bu gün komşu kızı olur yarın iş yerindeki kız, öbür gün başka biri. Böyle ömür geçmez. Burada bir üye vardı eşi komşunun kız kardeşi ile aldatmıştı ki o eşine güveniyordu böyle bir şey beklemiyordu. Siz bekliyormussunuz da yani bir gün elbet sizi aldatacak (düşüncenize göre) ha zihnen aldatmış ha fiziken, adam aranıyor işte. Boşverin gitsin. Küfür etmek istemiyorum hiç de sevmem ama geçenlerde gördüm diyorlar ki o.ospu çok evet ama bi o kadar da p.zvnk var. Bu olmazsa zaten başkası olacak. Ya da illa nafaka tazminat alacağım diyorsanız sıkıca takip edin aldatınca yakalayıp bosanın ne diyeyimHanımlar ağlayarak yazıyorum bunları inanılmaz kötüyüm. Ben henüz 6 aylık evliyim ve Antalya da yaşıyorum. Eşimle aramızda 11 yaş var. Ben 91 doğumluyum o 80 doğumlu. Eşim uzun boylu renkli gözlü dur fena adam değildir gençken daha yakışıklı imiş her neyse. Biz evlendik bi yere taşındık ve tek basına yaşayan genç güzel fiziği on numara bi komşumuz var kız afedersiniz yollu yani aranıyor kız kaç defa eşime dikkatli bakarken gördüm camdan saçını savuruyor eşime bakarken gülüyor falan . Kaç defa tartıştık bu konuda onunla o kızı görürsen o yöne bakma diye , ve demin eşim işe giderken onu uyarmama rağmen kafasını çevirip baktı oraya kızda bunun arkasından bişeyler konuştu güldü falan artık ne dedi bilmiyorum ama benim elim ayağım boşandı bayılacak gibi oldum sinirden üzüntüden. Ve eşim daha önce de o kızla karşılaştığında yşne onun olduğu yöne baktı ve neden bakıyorsun dediğimde arabama baktım dedi şimdi yine aynı şeyi söyledi resmen yalan söylüyor , kavga ettik o işe gitti ğşte bende burda yemeden içmeden ağlıyorum, sürekli aynı bahane arabasına bakıyor Muş. Gerçekten arabaya bakıyor bile olsa o kızın orda olduğunu biliyor seni uyardım neden onca yolun yarısında kafanı çevrip bakıyor sun neyse. Kızlar hanımlar bana akıl verin . Eşim takmıs durumda bu kız üstlelğk evli olduğunu bilmiyor mu bilmiyorum ama kız beni kaç kere gördü . Sizce eşim baktığı için mi kız eşime taktı kafayı ? Ne yapmam lazım ? Eşim ona bakmadım diyor? Kız beni takmadan eşime bakıyor kafayı yicem napmamlazom? Eşinin elini tut onun yanından geç derseniz o boş neden çünkü bizi el ele gördü bi kere kız , ama benim karakteri bozuk eşim kıza baktığı için oda işe yaramıyor . Annemler babam bana kızıyor baksın nolacak diyor off yardım edin
Elin ayağin bile" boşanmış".Sen halâ duruyorsun.elim ayağım boşandı
Benim arkadaşım bir gün otobüste bir yere tutunacakken yanlışlıkla bir adamın dötünü avuçlamıştı. Adam rahatsız olup yer değiştirmişti belki öyle bir şeydirHayır erkeği dötünü avuçlayarak taciz etmek de ne bileyimbaşka yerleri avuçlamak gerekmez mi
![]()
Bela ceker diyorum ben, nerede sıkıntılı tip benimkini bulurAllah aşkına kim napsın bizim kıllı göbekli kocalarımızı(benimki öyle) bi de yaşı 50 diyorsunuz. kim napsın andropozun eşiğindeki adamı?
Çevremde o kadar erkek var birinden de taciz hikayesi duymadım valla. Tacizci kadın mıknatısı sizin bey![]()
AhahahahElin ayağin bile" boşanmış".Sen halâ duruyorsun.
ya siz kesinlikle fakesiniz,isteyen linçleyebilir beni , sorun değil.Ya ben özellikle o kıza taktım diğerleri sorun degil altıncı his kadınlar bilir anlarsınız
Çok haklısın akıl vermek istersen özel den yazabilirsin bacım ciddiyim. Garson olayını denicemDevir ağlama devri diil :) bi kalk silkelen kendine gel. 30 yasindasin daha bunla olmadi desen, şak diye bulursun daha iyisini. Git iyi gelen şeyleri yap süslen puslen dolas gel bi. Eskiden ne yapiosan tersini yap adama karsi da. Onemseme bırak o baskasina mi bakio sen de garsonla kurlasarak konus atiyorum simdi garsonla ask yasa diorum sanip laf sayarlar korkuorum sen anladin beni iste. Genc ve guzel oldugunun altini ciz biraz kaybetmekten korksun.
Bir kadın olarak karşında ki kadını önce suçlamanı üzücü buldumz doğru düzgün de bir durum yok ortada baktı bakmadı vs bu kadar kafaya takmanın ne anlamı var kim senin 39 yaşındaki kocanı ne yapsın genç be güzel diyorsun bi deHanımlar ağlayarak yazıyorum bunları inanılmaz kötüyüm. Ben henüz 6 aylık evliyim ve Antalya da yaşıyorum. Eşimle aramızda 11 yaş var. Ben 91 doğumluyum o 80 doğumlu. Eşim uzun boylu renkli gözlü dur fena adam değildir gençken daha yakışıklı imiş her neyse. Biz evlendik bi yere taşındık ve tek basına yaşayan genç güzel fiziği on numara bi komşumuz var kız afedersiniz yollu yani aranıyor kız kaç defa eşime dikkatli bakarken gördüm camdan saçını savuruyor eşime bakarken gülüyor falan . Kaç defa tartıştık bu konuda onunla o kızı görürsen o yöne bakma diye , ve demin eşim işe giderken onu uyarmama rağmen kafasını çevirip baktı oraya kızda bunun arkasından bişeyler konuştu güldü falan artık ne dedi bilmiyorum ama benim elim ayağım boşandı bayılacak gibi oldum sinirden üzüntüden. Ve eşim daha önce de o kızla karşılaştığında yşne onun olduğu yöne baktı ve neden bakıyorsun dediğimde arabama baktım dedi şimdi yine aynı şeyi söyledi resmen yalan söylüyor , kavga ettik o işe gitti ğşte bende burda yemeden içmeden ağlıyorum, sürekli aynı bahane arabasına bakıyor Muş. Gerçekten arabaya bakıyor bile olsa o kızın orda olduğunu biliyor seni uyardım neden onca yolun yarısında kafanı çevrip bakıyor sun neyse. Kızlar hanımlar bana akıl verin . Eşim takmıs durumda bu kız üstlelğk evli olduğunu bilmiyor mu bilmiyorum ama kız beni kaç kere gördü . Sizce eşim baktığı için mi kız eşime taktı kafayı ? Ne yapmam lazım ? Eşim ona bakmadım diyor? Kız beni takmadan eşime bakıyor kafayı yicem napmamlazom? Eşinin elini tut onun yanından geç derseniz o boş neden çünkü bizi el ele gördü bi kere kız , ama benim karakteri bozuk eşim kıza baktığı için oda işe yaramıyor . Annemler babam bana kızıyor baksın nolacak diyor off yardım edin
Bide onu bi kere denedim abi benim şansıma efendi tipler bana denk geliyor . Ya benim suratıma bakmadan eşimle konuşuyor falan ay sinle olmustum ama elimi kıskandırmak istiyorum tek bildiğim buDevir ağlama devri diil :) bi kalk silkelen kendine gel. 30 yasindasin daha bunla olmadi desen, şak diye bulursun daha iyisini. Git iyi gelen şeyleri yap süslen puslen dolas gel bi. Eskiden ne yapiosan tersini yap adama karsi da. Onemseme bırak o baskasina mi bakio sen de garsonla kurlasarak konus atiyorum simdi garsonla ask yasa diorum sanip laf sayarlar korkuorum sen anladin beni iste. Genc ve guzel oldugunun altini ciz biraz kaybetmekten korksun.
Size bir şey diyeyim mi hiç öyle değil.Allah aşkına kim napsın bizim kıllı göbekli kocalarımızı(benimki öyle) bi de yaşı 50 diyorsunuz. kim napsın andropozun eşiğindeki adamı?
Çevremde o kadar erkek var birinden de taciz hikayesi duymadım valla. Tacizci kadın mıknatısı sizin bey![]()
Benimki 50 yasında hala sulanan oluyor alenen, markette poposunu avuçlayan bike oldu. Gözümün önünde otobüste kikirdeyip elini tutmaya çalısan dabunu yapanlarda koca kadınlar. Hiç bozmam kendımı he esımde oyle ahım sahım bir adam değil. Hep derim ona, bak giderin var çok yakısıklısın
benım bir metre uzağıma kadar bu çerçevede, uzaga gidince sanmaki kasın gözüne bakıyorlar, uyarmadı deme sen kaybedersin
ben tombik üç cocuk anasıyım öyle bakımlıda değilim nerden geliyor bu özgüven peki,çünkü kendimi seviyorum ve erkeksizde yasarım hamdolsun, eşimi seviyorum ama vazgeçilmez olduğunu hissettirmem asla. Bu arada gercekten cok kıskancımdır gözümden anlarsın eşimde bildiği için tırsar bu durumdan, o taciz eden hatunlara acıkca yuzugu gösterip evliyim iş çıkmaz diye çıkıstıgını gördüm. Yav genc kız ise evlide olsa biri tarafından beğenildiği için gururu oksanmıstır kikşrder. Ama eşin Adam olup, ona göre hareket edecek. Sen yakısıklı diye herkese bakıyomusun, hoş bişeymi yani. Önce elindeki adamı terbiye etmen lazım ömür boyu tasma takacak halin yok ya.
Yahu öyle kadınlar yok demiyorum ki. Markette gördüğü adamı popo avuçlamak suretiynen alenen taciz eden kadına hiç rastlamadım valla ben. Hadi adam çok karşı konulmaz yakışıklılıkta olur eh belki derim de tipsiz 50 yaşında adamın da dötünü ellemezler. Onu genelde erkekler yapar kadınlara.Size bir şey diyeyim mi hiç öyle değil.inanın yolda görseniz saç teliniz düşse iğreneceğiniz adamlar ne kızlarla takılıyor hayret edersiniz. Bazen para, bazen tatlı dil bazen ise sadece ‘değer verme’. Ben o kadar çok bu durumlara şahit oldum ki hiç garipsemiyorum artık. Yani erkek yapmak isterse (kıçında donu dahi olmasa) bir yol bulup yapar, karışısında da ahlaki etik değerleri gevşek bir kadın varsa hiç bir sorun yaşamaz. Evet bazı kadınlar için evlilik bir anlam ifade etmiyor ama burada asıl mesele erkeğin şeref ve haysiyet duygusuna sahip olup olmadığı. Zaten o tarz bir erkek eninde sonunda aldatır. Uğraşmaya değmez.
Ben bunun çift katlısını yaşadım. Otobüs fren yapınca oturan kızın saçına yapışıp arka dörtlüdeki adamın kucağına oturdumBenim arkadaşım bir gün otobüste bir yere tutunacakken yanlışlıkla bir adamın dötünü avuçlamıştı. Adam rahatsız olup yer değiştirmişti belki öyle bir şeydir
bir tanesi de metrobüste ayakta giderken metrobüs ani fren yapınca oturan bir adamın kucağına düşmüştü. İnşallah adamlar tacize uğradım dememiştir arkalarından