- 15 Ekim 2016
- 6.843
- 12.347
- 248
- Konu Sahibi kokotkokottttttt
Ooo begenmedigine göre tam 12 den furdim daaAsıl toksit kocasi aldatica gidip kadina saldirip kocasini bir iki nazdan sonra affedene denir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo begenmedigine göre tam 12 den furdim daaAsıl toksit kocasi aldatica gidip kadina saldirip kocasini bir iki nazdan sonra affedene denir
Kadının saçını başını yolup adamı ütülü don, sıcak aş, kırmızı gecelikle ödüllendirmek daha mantıklı tabi.Sizin kocanın bı kadına bakarsa kadın da sicak davranırsa kesin kadına hiiic kizmazsinizve evet sizin gibi üyeler suçlu.Fesatlik,kadın kadının kurdudurluk diz boyu sizin gibilerde
Sizin gibi çirkef sokak insanı olmadigimdan eminim.Uslube bak.Basina neler geldi de kuyruk acın varKizmam ayol aaa ayipsin hatta aralarini yaparimsizinde ne oldugunuz anlasiliyor .
Kocan aldatinca gider kadini paralarsin kocandanda bir iki hediye hoppp 0 dan basla
Sizinle evli olan kocaniz konu sahibi yollu olanda kocaniz![]()
Çok utandım ben ağlıyorum şu anYine çok bilirler toplanmış.Aynı durum konu sahibini elestirel yorum yapanlarin başına gelse eminim ortalığı yıkarlar ve eminim hayatlarında kimseye yollu da dememislerdir.Aaaa derler mi hiç pis kaka kelime o.Bu forumun toksikligi kabak tadı vermeye başladı.Fikir danışan,sorunlarını paylaşan insanları zehirleyen kadınlarla dolu.Utanin biraz.Ne biçim insanlarsiniz.Konu sahibi gereksiz kıskançlık yapio da olabilirsiniz,gözlemlerinizde haklı da olabilirsiniz.Ama tavsiyem kadına bulaşmayın.Hersey daha da kıymete biner.
Teşekkür ederim.Yine çok bilirler toplanmış.Aynı durum konu sahibini elestirel yorum yapanlarin başına gelse eminim ortalığı yıkarlar ve eminim hayatlarında kimseye yollu da dememislerdir.Aaaa derler mi hiç pis kaka kelime o.Bu forumun toksikligi kabak tadı vermeye başladı.Fikir danışan,sorunlarını paylaşan insanları zehirleyen kadınlarla dolu.Utanin biraz.Ne biçim insanlarsiniz.Konu sahibi gereksiz kıskançlık yapio da olabilirsiniz,gözlemlerinizde haklı da olabilirsiniz.Ama tavsiyem kadına bulaşmayın.Hersey daha da kıymete biner.
Aahhh bir ara anlatirim neler neler ayolSizin gibi çirkef sokak insanı olmadigimdan eminim.Uslube bak.Basina neler geldi de kuyruk acın var
Aynı ben desene.Adam olana bu üslubum çok bileAahhh bir ara anlatirim neler neler ayoluslubum adamina göre degisiyor
![]()
Onlar hep öyle sadece bakar nolacak diyor ben deliriyorum boşanırım diye korkuyor onlarBen anne babana demene ve onlarin baksin nolacak demesinde kaldim
Yuvani yikma yut geç kafasi bunlar kızı gelecek konu komşu dedikodu yapacak diye boşanma diyor kızı mutsuz mutlu orasi ilgilendirmiyorkiBen anne babana demene ve onlarin baksin nolacak demesinde kaldim
Üyelere laf söyleyenlerin hep ama hep hakarete başvuruyor olmasıSizin gibi çirkef sokak insanı olmadigimdan eminim.Uslube bak.Basina neler geldi de kuyruk acın var
Kocamla şehir dışı gezisine gidecektik ama sen K kızla git askım tatile dicemPeki ne yapmayı düşünüyorsunuz konusahibi bundan sonra?
Onu birak da ben 12 den vurdum baya ses çıktı alamanyalardan duyuluyor daAynı ben desene.Adam olana bu üslubum çok bile![]()
Aynen öyleYuvani yikma yut geç kafasi bunlar kızı gelecek konu komşu dedikodu yapacak diye boşanma diyor kızı mutsuz mutlu orasi ilgilendirmiyorki![]()
Hemende üslupÜyelere laf söyleyenlerin hep ama hep hakarete başvuruyor olması![]()
Siz de gayet toksiksiniz.Her konuda zehirli bı yorumunuz var.Ayrica kuyruk acısı lafı hakaret değil bı deyim.Acin okuyunÜyelere laf söyleyenlerin hep ama hep hakarete başvuruyor olması![]()
Eşiniz zengin galiba. Şimdi anlaşıldı. Tabi suçlu olmaz bu adam. Kız yolludur kesin.Onlar hep öyle sadece bakar nolacak diyor ben deliriyorum boşanırım diye korkuyor onlar
Mutlu olmadigim yerde allahin bir kulu tutamaz beni esime güvenim 0 Sa yolu veririm kimle isterse olsun bana gururum yeter . Calisin ayaklariniz üstünde durun ve çocuk yapmayin sakin çünkü asla baglanmaz ve huyu degismez.Aynen öyle
Çirkef ve sokak insanı da deyim mi?Siz de gayet toksiksiniz.Her konuda zehirli bı yorumunuz var.Ayrica kuyruk acısı lafı hakaret değil bı deyim.Acin okuyun![]()