üzüldüm erkek arkadaşınıza yazık ya ortamlara felan girmek istememesi felan içim paralandı yemin ederim. oda mükemmel insan olmayı isterdi elbet.. neden insanların lafına bakıyorsun ki onlar dönüp bir kendilerine baksınlar kim mükemmel ki diye.. insanın içi önemli bence o kadar sorun bişey değil ben olsam anlaşıyorsam bu durumu asla sorun etmez arkadaşlığıma devam ederdim..
kızlar düşüncelerinizi merak ediyorum. tam olarak şaşılık değil sadece tek gözü dışa dogru kayma yapıyor uzun süre bakınca.
ben göz temasına önem veren biriyim o da gözlerini kaçırıyor bende kötü hissediyorum onun adına. hiç böyle şeyleri takıntı yapan bi insan değilim. beterin beteri var her an hepimiz özürlü olma ihtimaliyle yaşıyoruz bu hayatta.
benimde mükemmel olmasa da çevrem tarafından gerçekten begenilen bi suratım var ve fizigimde gayet iyi. arkadaşlar hep yorum yapıyor sen bunlamı berabersin hiç yanına yakışmıyor falan diye. sinirlerimi bozuyorlar.
sevgilim bi ortama girmek istemiyor tanışmak istemiyor insanlarla pek. bu durumda beni üzüyor. siz olsanız napardınız??
Daha önce yazmışdım ama gene yazayım.Bunun basit bir ameliyatı var.Bende vardı,20 li yaşların başında 2 gözümdende ameliyat oldum.Görme sorunumda yok.Gayet rahatım:).Problem etmeyin
arkadaşlar yanlış anlamayın lütfen orda belirttim zaten ben asla böyle şeyleri sorun etmiyorum. arkadaşlarıma kızdıgım için asıl öyle yazdım.
ben bu konuyu erkek arkadaşıma hiç açamadım neden böyle doğuştan mı sonradan mı oldu tedavi oluyomusun falan diye alınır diye kesinlikle hiç bişi sormadım. kendisi de açmak istemedi aşırı çekiniyo bu konuda. bende çok üzülüyorum. yani ona sorun etmediğimi bi şekilde belli etmek istiyorum bunun için napabilirim o yüzden fikrinizi almak istedim.
tabiki onla sevgili olarak önemsemediğimi düşünüyodur ama hep gözünü saklamaya çalışıyo benden ben rahat olmasını istiyorum böyle şeylere gerek yok bunu nasıl belli edebilirim ona??
aşk kaşa göze bakmaz.
bu, adamın elinde olan bişey değil ki.
kendi de üzülüyormuş
benim de göz kapaklarımdan biri daha düşük diğerine göre.
bi gözüm normal bi gözüm daha küçük yani.
eşim beni bunun için bırakacak olsaydı onu önce ben bırakırdım.
sevgiliniz şu konuyu görse zaten size çok kırılır.
ama bence ayrılın, arkadaşlarınız da diyormuş yakışmıyorsunuz diye
e sen iyi başladın birden tam tersi bi şey söyledin şimdi oldu mu? o zaman senin kocan da senden ayrılsaymış. :44:
Başlığı okuyunca konunun devamında gözü başka birine kayan manasında bir sorun bekliyordum ki o hiddetle daldım zaten konuya da ama sorunu görünce yazık yahu demekten kendimi alıkoyamadım. Ne kadar önemsiyoruz başkalarının ne dediğini böyle ? Üzüldüm ama erkek arkadaşın için. Böyle bir sorgulamaya maruz kaldığı için yani. Bu kadar rahatsızsan da usulünce bitir madem ne diyelim ki ...
ya arkadaşlar yanlış anlıyosunuz beni acımasız yorum yapmayın lütfen orda açıkladım zaten kimsenin bi saniye sonrası için garantisi yok ben böyle şeylere takılmıyorum. aslında konuya uygun bi başlık olmadı sizde haklısınız ama benim sorunum bu degil hakikaten. sadece yanımda rahat olsun istiyorum ona dair herşeyi bilmek istiyorum bu konuyu ona nasıl açabilirim onu bilmiyorum işte. bunu sordugumda gözün nasıl böyle oldu diye yanlış anlar diye çok korkuyorum çok alıngan birisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?