Gözü kayan bir erkekle beraber olurmuydunuz?

4justice

* hasta la vista baby *
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
10.447
12.567
298
kızlar düşüncelerinizi merak ediyorum. tam olarak şaşılık değil sadece tek gözü dışa dogru kayma yapıyor uzun süre bakınca.

ben göz temasına önem veren biriyim o da gözlerini kaçırıyor bende kötü hissediyorum onun adına. hiç böyle şeyleri takıntı yapan bi insan değilim. beterin beteri var her an hepimiz özürlü olma ihtimaliyle yaşıyoruz bu hayatta.

benimde mükemmel olmasa da çevrem tarafından gerçekten begenilen bi suratım var ve fizigimde gayet iyi. arkadaşlar hep yorum yapıyor sen bunlamı berabersin hiç yanına yakışmıyor falan diye. sinirlerimi bozuyorlar.

sevgilim bi ortama girmek istemiyor tanışmak istemiyor insanlarla pek. bu durumda beni üzüyor. siz olsanız napardınız??

çevreye hiç kulak asmazdım onların ne düşündüğü değil benim ne düşündüğüm ne hissettiğim önemli.

üzüldüm erkek arkadaşınıza yazık ya ortamlara felan girmek istememesi felan içim paralandı yemin ederim. oda mükemmel insan olmayı isterdi elbet.. neden insanların lafına bakıyorsun ki onlar dönüp bir kendilerine baksınlar kim mükemmel ki diye.. insanın içi önemli bence o kadar sorun bişey değil ben olsam anlaşıyorsam bu durumu asla sorun etmez arkadaşlığıma devam ederdim..

benimde sol gözümde kayma var gözlük takıyorum bu yüzden ama öyle farkedilmez pek. sevgilininki çokmu dikkat çekici arkadaşlarının yaptığı yorumlarda hiç hoş değil

mesaj kutun dolu canım

aşk kaşa göze bakmaz.
bu, adamın elinde olan bişey değil ki.
kendi de üzülüyormuş

benim de göz kapaklarımdan biri daha düşük diğerine göre.
bi gözüm normal bi gözüm daha küçük yani.
eşim beni bunun için bırakacak olsaydı onu önce ben bırakırdım.
sevgiliniz şu konuyu görse zaten size çok kırılır.
ama bence ayrılın, arkadaşlarınız da diyormuş yakışmıyorsunuz diye

arkadaşlar yanlış anlamayın lütfen orda belirttim zaten ben asla böyle şeyleri sorun etmiyorum. arkadaşlarıma kızdıgım için asıl öyle yazdım.

ben bu konuyu erkek arkadaşıma hiç açamadım neden böyle doğuştan mı sonradan mı oldu tedavi oluyomusun falan diye alınır diye kesinlikle hiç bişi sormadım. kendisi de açmak istemedi aşırı çekiniyo bu konuda. bende çok üzülüyorum. yani ona sorun etmediğimi bi şekilde belli etmek istiyorum bunun için napabilirim o yüzden fikrinizi almak istedim.

tabiki onla sevgili olarak önemsemediğimi düşünüyodur ama hep gözünü saklamaya çalışıyo benden ben rahat olmasını istiyorum böyle şeylere gerek yok bunu nasıl belli edebilirim ona??

Daha önce yazmışdım ama gene yazayım.Bunun basit bir ameliyatı var.Bende vardı,20 li yaşların başında 2 gözümdende ameliyat oldum.Görme sorunumda yok.Gayet rahatım:).Problem etmeyin

Daha önce yazmışdım ama gene yazayım.Bunun basit bir ameliyatı var.Bende vardı,20 li yaşların başında 2 gözümdende ameliyat oldum.Görme sorunumda yok.Gayet rahatım:).Problem etmeyin

canım bende biraz baktım ama yaş ilerleyince o ameliyatlar riskli oldugu için tercih edilmiyo yazmışlardı. gerçi yaşıda 23 daha. ve sanırım doğuştan olanların tedavisi yokmuş. ben doğuştan mı oldu sonradan mı bunu bile bilmiyorum soramıyorum kendisine çok çekiniyor. eger tedavisi varsa neden ameliyat olmadı durumları da iyi bu konuları bi kez bile olsun konuşamadım

Seviyor musun? evetse gözü seni asla olumsuz etkilememli.. hele ki başkaları yakıştı yakışmadı diyorsa onlardan da etkilnememelisin.Seven için kör topal da olsa önemli değildir siz daha sevdiğinize emin görünmüyorsunuz.Anlaşamamazlık,ruhsal hastalık ne bilim başka nahoş haller dışında bu tarz konulara takılmamlı.Benim sevgi anlayışımda fiziksel görünümde eksiklik önemli değildir seven insan sevdiğini olduğu gibi kabul eder.

He bu arada göz kaymasını diyorsunuz sağlam olupda başkasına kayan gözlerden uzak durmalı...

Aynen bu yazdıklarını söyleyeceksin canım..açık açık konuş ve ona önemli olmadığını,yanında rahat olması gerektiğini;
onu her şeyi ile,bir bütün olarak sevdiğini anlatmalısın..belkide aranızda hiç konuşmadığınız ve senin ne düşündüğünü
bilemediği için göz teması falan kuramıyor..

Arkadaşlarına gelince size ne oluyor onu ben böyle sevdim..tasası size mi düştü de:))))ne tipik,hadsiz insanlar var yaa..

Son düzenleme:

e sen iyi başladın birden tam tersi bi şey söyledin şimdi oldu mu? o zaman senin kocan da senden ayrılsaymış. :44:

Başlığı okuyunca konunun devamında gözü başka birine kayan manasında bir sorun bekliyordum ki o hiddetle daldım zaten konuya da ama sorunu görünce yazık yahu demekten kendimi alıkoyamadım. Ne kadar önemsiyoruz başkalarının ne dediğini böyle ? Üzüldüm ama erkek arkadaşın için. Böyle bir sorgulamaya maruz kaldığı için yani. Bu kadar rahatsızsan da usulünce bitir madem ne diyelim ki ...

ilginç...

benim de gözüm yemek yerken, su içerken kayar ama bunu dert etmek hiç aklıma gelmemişti????

birileri de benim için sizin gibi düşündümü acaba ???????

Olurmu benimki doğuştandı.Oldu tedavi işde ameliyatla.Yanlız görme bozukluğu varda ilerde ameliyattan sonra gözlük takmazsa tekrarlıyor diye biliyorum.Birde güneş gözlüğü işe yarıyor.Güneşde şimdide hafif kayıyodur belki ama bana bişi diyen olmadı bu konuda.Ameliyattan önce artardı kayması güneşde

ya arkadaşlar yanlış anlıyosunuz beni acımasız yorum yapmayın lütfen orda açıkladım zaten kimsenin bi saniye sonrası için garantisi yok ben böyle şeylere takılmıyorum. aslında konuya uygun bi başlık olmadı sizde haklısınız ama benim sorunum bu degil hakikaten. sadece yanımda rahat olsun istiyorum ona dair herşeyi bilmek istiyorum bu konuyu ona nasıl açabilirim onu bilmiyorum işte. bunu sordugumda gözün nasıl böyle oldu diye yanlış anlar diye çok korkuyorum çok alıngan birisi

aynı şeyleri düşünmüştüm ben de ....

bişeyler söyledim ama ne yazık demek geldi içimden ek olarak...

bak o zaman madem başkalarının düşüncesi senin için önemli değil,
sevgilini karşına alacaksın,
gözlerinin içine aşkla bakacaksın,
sonra da sarılıp öpeceksin gözlerinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…