Gözü kayan bir erkekle beraber olurmuydunuz?

bak o zaman madem başkalarının düşüncesi senin için önemli değil,
sevgilini karşına alacaksın,
gözlerinin içine aşkla bakacaksın,
sonra da sarılıp öpeceksin gözlerinden.

kesinlikle önemsemiyorum. arkadaşlarım ortamda tip tip baktıkları için sevgilime bundan rahatsız oluyor o yüzden görüşmek tanışmak istemiyor kimseyle ben bunu belirtmek istemiştim. sanırım arkadaşlara da cevabını vermek için geciktim biraz. bu dediğini yapabilmek için de fırsat beklicem uygun bi şekilde onu rahatlatmak için ugraşcam :/

gözü kaymayan biriyle beraberdim
odunun tekiydi tam bir ömür törpüsüydü
2 ay zor dayandım
sana insan gibi davranıyorsa
gerisine takılmanın anlamı yok
çünkü gerçekten en önemlisi bu

gözü kayan erkek deyince bende kızlara falan bakan tiplerden sandım

eğer seviyorsan bence bunu problem etme çevreyi de boşver..gözünde sorun olmazsa başka bi yerine laf ederlerdi,insanlar böyle.

Seviyosam ummurumda olmazdi

Gözü baska türlü kayandan korkmak lazim

Onemli olan onun yanindayken kendimi mutlu hissedebilmek benim icin... Bizim bi garantimiz var mi? Kim isterki boyle biseyi eminim o da rahatsizdir bu konuda.Bana karsi iyi davrandiktan sonra isterse kolu bacagi olmasin....

Canım ınsan mana vermek ıstemıs olsun ınan gozunde kayma olmasa baska seye yorum yaparlar bulurlar yanı
gercekten asıksan sevıyorsan hıc takma canım benım
karsındakınede onu ne kadar sevdıgıne bu tarz seylere deger vermedıgını hıssettır yeterüsen o elektrıgı yakaladıysan gerısı yalan

Canım benim önemli olan gözü başka kızlara kaymasın..

Rabbim başka dert vermesin, bak en azından seni doya doya görebiliyor,buna şükür
Halimize şükür..

bence sevdiğinden değil de o arkadaşlarından uzak dur!
insanın yaradılıştan gelen kusuru hakkında böyle konuşturmaları yazık! Sana da güzelliği veren Allah, ona da o gözü.
bence eğer seviyorsan, sevdiğine destek ol, al götür ortamlara ve yanında ol...

Bu konuda net bi sey soyleyebilirim. Cirkin insan yoktur bakimsiz ve iletisimsiz insan vardir.
Ne guzeller var iki saniyede yok gibi oluyor. Sevgilinizin ozelliklerini olcun tartin sadece goz kaymasiyla bi insan cirkin olmaz!

Gözü kayan erkek değil de,özgüven sorunu olan erkek sözkonusu.
Özgüven sorunu,göz kusurunun önüne geçmiş.
Arkadaş ortamlarından kaçınıyor demişsin.Demek ki öyle ortamlarda rahatsız olduğunu yansıtıyor.
İnsanların üzerinde bu yüzden kötü etki bırakıyor.
Gözlerine bakmayarak sana da yansıtıyor özgüvensizliğini.

Sen istersen bunu aşmasına yardımcı olabilirsin.
Mesela gözlerime baksana,neden bakmıyorsun dersen konu açılabilir.
Bunun senin için önemli olmadığını anlatabilirsin.

canım tam da anlatmak istediğim bu işte arkadaşlar biraz yanlış yorumlamış sevsen sorun etmezsin falan diye tabiki seviyorum sevmesem neden birlikte olayım bu zamana kadar ben sadece bu konudan çekilmesin diye yol arıyorum onu kırmadan bunu nasıl anlatabilirm diye.

inanırmısın az önce telefonda konuştum gözüm kızardı güneşte falan dedi bende konusunu açmaya çalıştım biraz göz konusunu konuştuk daha önce gitmedin mi doktora falan dedim gitti işte neyse boşver kapat konuyu dedi direk. gelde bunun üstüne bişi söyle işte konuşmak bile istemiyo göz konusunda

Belki göz kontağı kuramıyordur. Bende karşımdakinin gözlerine çok bakamam.
Gerçi konu biraz farklı sanırım, çekindiği için bakmıyor olabilir.
Yani senin bunu sorun yapcağını düşünebilir o yüzden öyle yapıyordur.
İyisi mi sen şöyle yap; gözlerine bakmadığında "aşkım gözlerime bakar mısın? sen baktığında daha iyi hissediyorum kendimi" de :)
Ona bu şekilde yaklaş onunda güveni yerine gelsin. Bence işe yarayabilir :)

canım iyi fikir aslında gözlerime bakmaya zorlayıp kendimi öyle iyi hissetiğimi söylersem belki alınmaz bunu mutlaka denicem teşekkür ettim

Gözü kayan dediniz de ben sağa sola kadınlara bakıyor falan zannettim. Aman öyle olsun tek...

Bence bu takıntı yapılacak bi durum değil hem size hem sevgilinize üzüldüm.çevrenizdeki insanların ne düşündüğüne bakmayın derim ben benim abimin sevgilisinin eli yok mesela abimin bi kere bile bişey dediğini duymadım bunun hakkında.kız su gibi güzel.birde düşünün ki bu sizin dediğiniz gibi bi özür değil engel malesef ama kimseninde konuşmasına izin vermez.sizde bu duruma rahatsız oluyosanız arkadaşlarınızı uyarın ben böyle seviyorum herkes mükemmel olmak zorunda değil deyin.kafanız rahat eder.erkek arkadaşınızada bunu takıntı yapmadığınızı belirtecek şekilde davranın ona güven verin :)

böyle düşünüyorsanız siz onu kucaklayacak, onu kucaklayıp hayata dahil edebilecek bir insan değilsiniz. siz o güce sahip değilsiniz ne yazık ki. bırakın ya yalnız kalsın ya da onu sarabilecek bir insanla birlikte olsun. siz de kendinize uygun bir insan bulun. böyle bir şeyin tartışmaya açılması bile çok üzücü.

Gözü kaysın o sorun degil ya başka biyerleri başkalarına kaysaydı o dahamı iyi olurdu

yok kardeşim bizim ülkede böyle bi problem var herkese önyargıyla yaklaşmak ben bile yapıyorum bunu. He bunu sevgilin için demedim senin için dedim. KİMSEYE ANLATAMAMIŞ ÜZÜLMÜŞ BURADA PAYLAŞMAK İSTEMİŞ AMA HERKESİN AKLINA İLK GELEN KIZA BAK YAAAA GÖZÜ KAYIYO DİYE İSTEMİYO RESMEN ÇOCUĞU olmuş, kız içinde kalmasın burada paylaşıım belki biri içi ferahlar diye düşünmüştür nie yükleniyosak.. ama bunu bende yapıyorum bazen ya önyargı kötü cdden :44:

Erkek arkadaşına gelince, eğer gerçekten onu çok sevdiğini düşünüyosan arkadaşlarına karşı onu korumalı ve arkasında olmalısın.. Öyle insanlar var ki yüzü bebek gibi ama 5 kuruşluk kişiliği yok, vicdanen yoksun. Oyüzden bırak gözü kaysın ama adam olsun bunu ona nasıl belli ediceğnide senden iyi kimse bilemez, sonuçta onu tanıyan sensin ama belkide konuyu açsan ona (öle pat die diil ama lafı bişeklde getirerek) belki oda anlatınca rahatlar falan nebiliim :/

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…