Gücüm kalmadı artık

Hemen acilen boşanmalısın aksi taktirde can güvenliğin yok ayrıca bu adamla ömür geçmez

Yazacak çok şey var da böyle ottan konu yüzünden banlanmak istemiyorum. Yok neymiş pizza yapmış da hamuru kalınmış, sabahlara kadar uyanık tutuyormuş da tokat atıyormuş da. Buraya kadar anca okudum, gerisini midem almadı.

Ha bir de seviyormuşsun galiba.

Ya bi git Allah aşkına, akşam akşam. Sen kendine bunu layık görüyorsan biz napabiliriz? Bu kadar buldumcuk olmayın, bit kadar da olsa kendinize kıymet verin yahu.

Herif dudağınızı patlatıyor, sabaha kadar uyutmayıp dövüyor, üstünüze çıkıyor, ağzınızı burnunuzu dağıtıyor ama "İLGİSİZ" diye şikayetlenip bir daha dayak yiyorsunuz.

Daha ne kadar ilgi pardon dayak istiyorsunuz? Kolunuzu, bacağınızı mı kırsın, komaya mı soksun dayaktan?
Hakikaten ne istiyorsunuz?

Sizi geçtim de bebeğe ve annenize yazık.
Siz koca diye ölürken, onlar en kötü günlerini yaşıyor.
Kendinizi düşünmüyorsanız bebeği düşünün. O bari şiddet görmesin, annenize ya da devlete verin, canı tehlikede olmaz en azından.
Siz kocanızın aşkıyla kan revan içinde sürünmekte özgürsünüz M MeltemMelo

Son düzenleme:
Arkanda ailende var, daha ne istiyorsun Allah aşkına? Ölmek mi istiyorsun? Polise hiç gitmedin mi? Darp raporu, uzaklaştırma her hakkını kullan. Of.. içim daraldı. Kıyamam size

Eğer aileniz bile arkanızda iken , bu adamı boşamıyorsanız,kusura bakmayında beter olun.

Rüya gibi bir ilişkide bir sürü sorun yaşadığınızı yazmışsınız demek pekte rüya gibi değilmiş.Bunca olayın üzerine bana sahip çıkan bir ailem yoktu o yüzden geri döndüm deseniz anlarım ama kusura bakmayan yaptığınız ilk başta ailenize haksızlık.Üzerinize titreyen ailenize kendi acınızı mı yaşatacaksınız?Adam belli ki alkolik sabaha kadar sizi ayakta tutup birde üstüne döven adamın yanında hangi mantıkla duruyorsunuz?YAPABİLİRSİN çünkü ailen arkanda...

Keske hastaneye gidene kadar karakola gidip ordan ailenize gitseymissiniz.Ben en cok bebeginiz icin uzuldum

Yorumlar çok yıkıcı. Yapmayın. Bazen insan cahillik yapabiliyor.Oyle düşünün lütfen

Bebeğini kaybetmek ve bir cinayete kurban gitmek istemiyorsan hemen git bir darp raporu al polise git. Bu adam bildiğin ileri derecede alkol bağımlısı ve içtiği zaman içindeki psikopat ortaya çıkıyor. Alkolikler boyledır normal zamanda sakin ama içince tam bir canavar olurlar ne yaptıklarını düşünmezler. Kendılerıne geldıklerınde pişman olacakları şeyler yaptıklarını anlarlar ama ınatla devam ederler. Buradaki çoğu kadın ailesı destek olmadıgı için böyle psikopat kocalara katlanıyorlar ve senın aılen de arkanda daha neyı bekliyorsun. Bu adamın içinden bir Romeo mu çıkmasını ümid ediyorsun. Bu kadar değersız mı hayatın ?

Canım havlayan köpeeeekkkkkk ısırmaz. Her şeyden önce ailen arkanda dağ gibi. emin ol hiç bi b*k yiyemez dillerinde şerefsizlerin hep adam öldürmek kolay mı hayırdır ya tavuk mu kesiyor şerefsize bak.
Bırak kızım şunu ya hiç bişey olmaz yemin ediyorum resti çek öldürmeye değil yalvarmaya gelecek kuzuya dönecek.
HİÇ BİR KADIN BUNU HAKETMİYOR

Şu olayda bir tek ailenize ve karnınızdaki bebeğe üzüldüm.

İnsanlar aileleri destek olmuyor diye imkansızlıklar içinde debelenip kendini kurtarırken, siz arkanızda bebeğinize de sahip çıkan bir aile varken hala dayak yemeye devam ediyorsunuz. Ailenize yazık.

Bir de daha doğmadan şiddet görmeye başlayan o küçücük bebeğe yazık.

ay böyle aşkın ızdırabına...
Yahu deli misiniz?
Hemen şu pislikten kurtulun. Ne olmasını bekliyorsunuz illa sizi öldürsün mü?

konu dün açılmış konu sahibi neden sorulara cevap vermiyor veya söylenenlere bir şey yazmıyor?
umarım başına bir şey gelmemiştir.

Adam pislik
Ama bir gerçek var ki sen de hastasın ; normal bir insan hem dayak yiyip hem oturmaz
Aşkmış, kocaymış geçeceksin bunları, kusura bakma biraz ağır gelir belki ama bile isteye yaptığın o çocuğu korumak zorundasın. Bir zahmet bu buldumcuk hallerden vazgeç de çocuğu kurtar

Adam seni hamile halinle dovuyor sen benle ılgılenmıyorsun bıktım diyip baba evıne gıdıyorsun. Baba evıne gitme sebebın böyle bi vıcdansızdan kurtulman ıcın olmalıydı

Ben sunu anladim. Bizim kadınlarımız acidan keyif aliyor kesinlikle.
Neyi bekliyorsun acaba? Seni ya da aileni katletmesini falan mi ?
Ne destegi istiyorsun Allah askina?
Azicik mantikli dusunsen simdiye 10 kere dava acmistin o hayvana.
Ailen yanindaymis daha ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…