Merhabalar,
Lütfen yorum yaparken biraz empati kurarak yapın çok hatalar ettim ve şu an psikolojim hiç iyi değil bunu da biliyorum doğru kararlar veremiyorum . Kimse yaşadığımı bilmiyor biraz desteğe yaparsın hadi aslında zor değil denilmesine ihtiyacım var . 7 aylık evliyim 6 aylık hamile( eşimi çok sevdim ve cok güvendim bebek cok istiyorduk bu duruma geleceğim aklımın ucuna gelmezdi) . Cok kısa zamanda evlendik ama rüya gibi bir ilişkimiz oldu beni kısa sürede kendine çok bağladı babam gibiydi gerçekten hayalim hep babam gibi bir adamdı . İnandım ona eşin bunu yapacak deseler saçmalamayın derdim o anki aklım olsa . Annemle yıldızı barışmadı eşim kibirli , kindar , dik kafalı biriymiş onu zamanla gördük . Alkolden dolayı büyük bir hastalık geçirince azaltmış benleyken çok değildi ama sonrasında gün aşırı olmaya başladı. Annem babam benim için ölürler üzerime titrerler bu yüzden benim üzüldüğümü görünce eşime biraz çıkışması eşimin onları silmesine neden oldu annem evhamlıdır. Babam ise hep olumlu yerden bakar melek gibidir ama o bile yeter artık dedi.DÜğüne kadar da birçok sorun yaşadık ben bazı şeyleri bile bile kabul ettim evlenince düzelir sandım. Evlendik değişen birşey olmadı değişen tek şey şiddet oldu . Ben yeni evliyken eşim ailemle görüşmemi istemiyor diye evden gittim 20 gün gelmedim tabi o da dönmem için bin perişan olmadı biraz çabasına seviyorum diye döndüm ama çook hatalar etmişti eve girdiğim ikinci akşam alkollü gelip canımı acıtmıştı . Döndüğümde baktım daha kötü oldu babam annem hamile olduğumu biliyordu gitme biz sana da bebeğine de bakarız dediler dinlemedim seviyordum. Babam işi gereği yurtdışına gidiyor ben kardeşim annem üçümüz büyüdük benim ailemden uzaklaşma gibi birşeyim olamazdı ama merhametsiz eşim bana başka şehirdeymişsin gibi yaşayacaksın dedi ben bunu kabullenmedim annemler bunu bilmiyordu ve ben annemlere her gittğimde eşim değişir burnumdan getirirdi bende yeter artık diye kavga cıkarımca akşam geliyor içiyor sonunda bana saldırıyor hamile olduğum halde dudağımı bile patlattı o derece seni öldürürüm diyor sürekli. Ben defalarca buna rağmem kaldım burda aramız iyiyken annemlere gitmediğimde melek gibi çok iyi ama giidnce herşey değişiyor. Ve ben artık gizli gitmeye başladım. Ama korka korka. Acımadan içtiği zamanlara sabahlara kadar beni ayakta tutuyor üstüne canımı acıtıyor tokat atıyor üzerime cıkıyor sabahında aşkım canım.. en son iki gün önce kardeşimin doğumgünü dedim gideyim yine bi tavra girdi akşam ona pizza yaptım yok hamuru kalınmış falan benimle hiç konuşmadı tv izledi ben de ne oluyor sana dedim ya boş konuşma dedi içeri gittim uyudum kızlar ve dün ona artık yorulduğumu benle hiç ilgilenmediğini bıktığımı söyledim bu arada bu içtiği zaman abladına yazmış cocuk için duruyorum bu karı ile boşanmak istiyormuş gecen gün bir dayak attım ağzı burnu kanadı içim acıdı ama herkes hakettiğini yaşar. Ablası da şiddet iyi bir şey değildir. Biz nasıl bir gelin aldık böyle yazmış konuşmuşlar ablası beni çoook severd ama iki yüzlü çıktı önce kardeşini kötüledi şimdi beni. Babasına da hakkımda küfürlü şeyler yazmış o akşam.. ben de dün baktım bu adam beni hiç takmıyor dayanamadım eşyalarımı aldım çıktım evden. O da bunu duyunca gebereceksin sen göreceksin gibi şeyler yazıyor ben de aileme gitmeye cesaret edemedim hastaneye gittim aglayarak doktora anlattım durumu korkuyorum yine içip dövecek dedim o da yatış vereyim sana eşini çağır söyleyeyim dedi eşim geldi söyledi yatış verdi bütün gece şeytan gibi baktı bana gecenin 2 sinde gitti içmeye zil zurna sarho döndü hastaneye yattı zıbardı . Ve şimdi evdeyiz o ayrı odada ben burda yeni uyandık. Kızlar bana destek olun ne yapayım