• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günde tek öğün diyeti ( omad )

Ben ilk 4 5 yıl önce keşfettim. Sayfamin ilk mesajinda bahsettim, bir kitap araciligiyla. Daha sonra uygulaya uygulaya gelistirdim.
Bugun 11.günüm. Bu yıl ilk kez 11 gün once basladim tekrar yani. Ve 5 kilo verdim🙂 gunde yarim kilo gidiyor ilk 14 gün , sonra daha yavasliyor. Tabii yedigin saat, aldigin, yaktigin kaloriler de hizi etkiler
11hunde mı 5 kılo verdınız
2 gün önce sabah aç karnina 70.0 kiloydum. Şimdi dayanamayıp tartıldım. Ki su ve kahve ictim, 69.6😃
Kac gun oldu başlayalı bnde haftaya başlamayı düşünüyorum bakalım😇
Ama yarın IU diyetine geciyorum kizlar affedin😑 3 gün şok yapmam lazım. Yine buralarda olacağım ve geri döneceğim❤
Detaylı anlatırmısınız nasıl bı dıyet türü kac gun ve ne kadar verıyorusnuz

Bırsey daha soracağım 🤭 @missbellaa
Nescafe içmek serbest mi 😌

Bırsey daha soracağım 🤭 @missbellaa
Nescafe içmek serbest mi 😌
Benim bildiğim iceriğinde şeker yoksa içilebilir. Krema konusu muallak. Bir grup yağ olduğu için içilebilir diyor bir grup katkı olduğu için krema katılmamalı diyor. Eğer sade icecekseniz hiç sorun yok :) açken beni kahve kurtarıyor 😆🙈

Benim bildiğim iceriğinde şeker yoksa içilebilir. Krema konusu muallak. Bir grup yağ olduğu için içilebilir diyor bir grup katkı olduğu için krema katılmamalı diyor. Eğer sade icecekseniz hiç sorun yok :) açken beni kahve kurtarıyor 😆🙈
İkisi bır arada 😌😌ıctıgım zmn. Bnı tok tutar sondan sormuştum

@Aamine evet tek öğün diyetiyle 11 günde 5 kilo verdim canım.
Şimdi IU diyetindeyim, bugun basladim.
IU diyeti sabah 1 elma,büyük, öglen 2 tatlı patates ama buralarda yok o yüzden hasl.patates veya haslanmis pirinc yiyorum bir buyuk kase. Aksam sutlu protein icecegi, migroslarda var.🙂

@Aamine evet tek öğün diyetiyle 11 günde 5 kilo verdim canım.
Şimdi IU diyetindeyim, bugun basladim.
IU diyeti sabah 1 elma,büyük, öglen 2 tatlı patates ama buralarda yok o yüzden hasl.patates veya haslanmis pirinc yiyorum bir buyuk kase. Aksam sutlu protein icecegi, migroslarda var.🙂
Mükemmel hemen başlamalıyım 😍
Kac gun yapacaksınız lU dıyetını kac kılı verdıyor

Back
X