canım jelle yıkarken sadce alın burun ve çeneni yıka ve tüm yüzüne tonik sür. jeli yanak bölgene sürme kurutur. nemlendirici al iki tane biri alın burun ve çene için çünkü otraları temizledikten sonra nemledirmezen o bölge doğpal olarak nem için yağ salgılar mutlaka yağsız bi nemlendirici al ve alın burun çene bölgene sür. diğer normal nemlednircini yanak bölgene sür. dengelenri cildin.soruların olursa ben yardımcı olmaya çalışırım.:1hug:a.s.
aa nasıl oluyo o karışım anlatrımısın biraz
Ta.s.abi anlatırım canım aslında bunu herkes duymuştur sanıyorum önce televizyondan duydum sonra internetten araştırıp karışımı hazırladım bir kavonoz oluyor uzun süre idere ediyor kullan kullan bitmiyor.
10 tane limonun suyu aynı miktarda bebe yağı bir kutu asprin(20tane oluyor içinde)hepsini karıştır spordan önce vücuduna sür .
canım bu sıkılaştırıyormu selülitine filan iyi geliyormu ? sadece yüzünemi uyguluosn yoksa?ne faydasını gördün canım açıklarsan sevinirimm..bizde başlarız =) birde nerelerine sürüyorsun?
Ta.s.abi anlatırım canım aslında bunu herkes duymuştur sanıyorum önce televizyondan duydum sonra internetten araştırıp karışımı hazırladım bir kavonoz oluyor uzun süre idere ediyor kullan kullan bitmiyor.
10 tane limonun suyu aynı miktarda bebe yağı bir kutu asprin(20tane oluyor içinde)hepsini karıştır spordan önce vücuduna sür .
ben sabah kalktığmda dk.spillerin yüz temizle jeliyle yüzümü yıkıyorum
daha sonra flormarın nemlendirici toniğini kullanıyorm
günes kremimi sürüyorum sebamed 50+
böylece cıkıyorum
aksamda neutrogenanın peep clean maskesini sürüyorm
cleanclearın siyah nokta temizleyici ürününü kullanıyorm(pek faydasını görmesemde hiç yoktan iyi oluyor)
değiştirmeyi düsünüyorum coğu seyi.gerckten iyi seyler arıyorum
ama dr.spillerin ürünlerini hepinize öneririm
pahalı olduğu ben de öğrenci olduğm icin pek alamıyorum ama
gercekten harika ürünler.
toniğini almstm bikere siyh noktalara harika geldi herkes farketti
bitince daha alamadım ...
Birde bu peeling dediğiniz noliyi kızlar??, yenilirmi içilirmibenneyaptımki
dr. spiller i araştırcam canım ilk defa senden duydum sagol:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?