E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
Günlük düzenli yaptığınız ve memnum kaldığınız bakımları merak ettim fisfisfis
Bilmiyorum bu başlık var mı, arattırdım ama bulamadım...
Şimdi ben sabahları yüzüme biraz nemlendirici sürüyorum çünkü yanaklarım kurumuş oluyor senağlama
Sonra evden çıkarken fln cildime makyaj yapmıyorum hiç, güneş koruyucu da kullanmıyorum kullanmalı mıyım?
Eve geldiğimde İmex sabun ile sabunluyorum (çünkü cildimde sivilceler vardı çok şükür şimdi kurtuldum ama tekrar ederse diye korkuyorum), hemen ardından buz kalıplarıyla dondurduğum maden suyundan bi tane alıp yüzümde gezdiriyorum, ardından da yine çok az nemlendirici sürüyorum çünkü imex sabun yüzümü kurutuyor... :1no2:
Bazen kızarıklık ya da böyle sivilce çıkıcak gibi bişi hissedersem hemen benzamycin sürüyorum çok etkili oluyor...
Yatarkende hiç bişi yapmıyorum sırnaşık şey
Hergün düzenli olarak yogurt yiyorum ve bol bol su içiyorum :1rolleyes:
Haftada bir yaptığım peeling falan yok.
Burda çok güzel tarifler var fakat hangisini yapsam bilemiyorum :1no2:
Hatta peeling yapmak gerekli mi onuda bilmiyorum? fisfisfis
Daha önce deneme-yanılma yöntemiyle aldığım kötü sonuçlardan korkuyorum :roflol:
Çünkü hep yanıldım nedensetatlicadiarzu
Sizler günlük ya da haftalık neler yapıyorsunuz?
Bilmiyorum bu başlık var mı, arattırdım ama bulamadım...
Şimdi ben sabahları yüzüme biraz nemlendirici sürüyorum çünkü yanaklarım kurumuş oluyor senağlama
Sonra evden çıkarken fln cildime makyaj yapmıyorum hiç, güneş koruyucu da kullanmıyorum kullanmalı mıyım?
Eve geldiğimde İmex sabun ile sabunluyorum (çünkü cildimde sivilceler vardı çok şükür şimdi kurtuldum ama tekrar ederse diye korkuyorum), hemen ardından buz kalıplarıyla dondurduğum maden suyundan bi tane alıp yüzümde gezdiriyorum, ardından da yine çok az nemlendirici sürüyorum çünkü imex sabun yüzümü kurutuyor... :1no2:
Bazen kızarıklık ya da böyle sivilce çıkıcak gibi bişi hissedersem hemen benzamycin sürüyorum çok etkili oluyor...
Yatarkende hiç bişi yapmıyorum sırnaşık şey
Hergün düzenli olarak yogurt yiyorum ve bol bol su içiyorum :1rolleyes:
Haftada bir yaptığım peeling falan yok.
Burda çok güzel tarifler var fakat hangisini yapsam bilemiyorum :1no2:
Hatta peeling yapmak gerekli mi onuda bilmiyorum? fisfisfis
Daha önce deneme-yanılma yöntemiyle aldığım kötü sonuçlardan korkuyorum :roflol:
Çünkü hep yanıldım nedensetatlicadiarzu
Sizler günlük ya da haftalık neler yapıyorsunuz?