GÜNLÜK EV TUTMAK..

Bide inanacagini dusunmus

bir tek ben mi adamın sapık değil de salak olduğunu düşündüm ya?

benim aklıma direkt hani instagramda,tumblrda falan yerlere mumlarla kalp yapılmış,gül yaprakları olan vıcık vıcık romantik bir sürpriz yapmak isteyeceği ama uygun ortam bulamadığı için de ev kiralamayı düşündüğü geldi...

direkt bu adam salak dedim hani birincisi çıkma teklifi (?) için bunu düşünmüş ikincisi de bunu açıkça söylemiş diye.

yoksa sapık olsa belli etmezdi diyorum. tamamen salaklığı ve romantik olmaya çalışan bir öküz olmasından kaynaklı diye düşündüm.

Saf mıyım neyim...

O evi evlilik teklifi ederken tutarsın bebişim diye dalga geçseydin :) Rahatsız geri kafalıya bak sen.

Bir de günlük ev hadi tanıdık arkadaş evi falan olsa parti gibi neyse de

Annelerimiz vesilesiyle tanıştığım biri vardı. Anneler arkadaş, ailecek görüşüyoruz. 3-4 yıldır bulduğu her fırsatta mesaj atar. Ve konuyu hep buna getirir. Bunlardan bahsetmese de ben konuşma tarzından, tavrından hiç hoşlanmıyorum. Bayramımı kutlar mesela sağol derim, açık kapı buldu mu bastırır mesajları. Bir defa, o da bir ay önce falandı, yaklaşık bir hafta boyunca konuştuk. Aynı böyle şeylerden bahsetti. Cinsellik imaları, ev tutarız gecelik takılırızlar... Hiç açıklama yapmadan konuşmayı kestim. Bir daha da asla cevap vermem. Çok rahatsız edici, iğrenç insanlar var cidden. Bir yolunu bulsak da şu kızdan yararlansak kafasındalar.

konu cinsellik ve siz de olması gerekeni yapmışsınız.

Erkek arkadaşıyla günlük ev tutup , daha sonra evi kiralayan emlakçı ve arkadaşı eve girip erkek arkadaşını dövüp kıza tecavüz etmeye kalkışınca kız da kendini 10. kattan aşağı atarak intihar etmişti.Kızın ismi Gülay Bursalı.

Şu günlük ev tutma olayı kim olursa olsun çok sakat bir iş.İster sevgili ister başka kişi olsun kesinlikle tutmayın.

Arkadas seni olabildigince genis sanmis... bira da olsa içen den koca olmaz

ne doru söylediniz öyle ben kullanmıyorumhayatıma giren adamında kullanmasını istemiyorum bazılarına saçma gelsede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…