Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

tahamülsüzlük sakın sakın hele sen asla
yolu yarılamışken olmaz daha çok asıl diyete bence
sen 20 kilo verdin bu çok kolay bişey değil 15 hayli hayli verirsin eminim
bence artık kendini ödüllendir bunun zamanı çoktan gelmiş
kendine güzel bir kıyafet al mesela beğendiğin bişey üzerinde nasıl durduğunu gör hatta aynı kıyafetin küçük bedeninide al
üzerinde duran kıyafetin bikaç ay sonra daha zayıflamış halde üzerinde nasıl durucağını düşün derin derin nefes al ve ben güçlüyüm başardım de
ben inanıyorumki başaırcaksın 55 kilo olunca nasılda mükemmel gözüküyorum dersin resimlere bakarken pes etmek yok arkadaşım

zaten çorba veya bulgur pilavı yiyeceksiniz yemeklerin yanında değil
sade tek olarak bir öğün olarak tüketin diyorlar
çorba+salata+yoğurt yada
bulgur pilavı+yoğurt +salat gibi

evet canım ben öyle yapmaya çalışıyorum tabi yanında baklagil yemeği yada sebze yemeği de oluyor

benim çorbayla pek aram yok kızım seviyor diye arada yayla çorbası yapıyorum birde eşim seviyor diye mercimek :)))
yoksa bana kalsa aklıma gelmez çorba yapmak :))

Son düzenleme:
kızlar teşekkür ederim bilgiler için.

beyazcım kendime yeni bi pantolon aldım zaten. hatta küçük almıştım onu. şimdi baya normal gelmeye başladı..

benim hiç korktuğum yok yiyorum yiyorum sonra da korkacam mı bilerek yaptığım şeyden korkmam sadece pişman olurum ahahahah
benim kilo aldığım zaten ortada artık haftaya devam edeceğim napim

bende pişman olmuyorum işin kötüsü
garip bir insanım kaçamak yaparkende yaptıktan sonrada pişmanlık hissetmiyorum
ama tartıda fazla çıkıcam diye korkuyorum

kızlar teşekkür ederim bilgiler için.

beyazcım kendime yeni bi pantolon aldım zaten. hatta küçük almıştım onu. şimdi baya normal gelmeye başladı..

ne güzel işte bak ben seni örnek alıyorumkendime sakın pes edip bana kötü örnek olma

neyse fıstıklar yarım akkoyun kara koyun belli olcak
gene liste başı randomlıfe ve kalbimellerinde olcak ehehehe
bende liste sonu aptal 1ayda zoraki verdiğim 1 kiloyu 1 haftada alabilen aptallll bennnnnnnn
neyse acelemiz yok neyapalım 6 şubat evlilik yıl dönümümde 64 17 şubat benim doğumgünümde 63 26 şubat efemin doğumgününde 62 olurm umarım
şu misafirler salıya felan gitcekler snaırım sonra kendi evimde kendi yaptığım yemekleri yiyip devam ederim ama 4 şubatda kuzenimin düğününe gitmeden pirinç lapası yapcam 2 gün onu yapmadan gtmem ehehehe

yarın benim için ayrıca önemli takım listesine giriyorum
artık daha dikkatli olmam lazım öyle kafama göre kaçamak yaptım hadi bugünde böyle geçsin olamaz bu yarışma sonuçta
daha çok azimleniyim 55 kiloylada mezun oluyum takımdan

saat kaç oldu ben hala burdayım eşim yattı uyudu bile neyse kızlar görüşürüz iyigeceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…