Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

Arkadaslar herkese merhabaa... Öncelikle size kendimle ilgili bir anıdan söz etmek istiyorum. Üniversite sınavlarına hazırlanırken hem cevre baskısı hem tek eglencemin abur cubur olması sebebiyle 50 kilo ile basladıgım sınav maratonunu 64 kiloya cıkarak tamamlamıştım. Boyum da çok kısa oldugundan inanılmaz kötü bir görüntü oluşmuştu. Bir de genç kızsın, e yasıtların dal gibi ortada geziyorlar, arkadaslarım helee uzun zamandır beni görmeyenler eleştiri yagmuruna tutuyorlardı beni. Azmettim, sınav biter bitmez yürüyüşlere basladım, hergün 2 saat yürüdüm ve bir ayda aldığım 15 kilonun 6 sını verdim. Geriye kalanlar da yıl içinde eridi gitti ama midem büyümüştü birkere ve yeme alışlkanlıgım bozulmuştu.

Şimdi 24 yasımı bitiriyorum, 56 kiloyum. Kilolarım artık eskisi gibi hızla gitmiyor ve sanki tüm kilolarım basen bölgesinde toplanıyor, bölgesel olarak alıyorum. Şu an hedefim iki ay içinde 48 kiloya düşebilmek. Bunun için yarından tezi yok haftada 3 gün tempolu bir şekilde yürüyecegim tıpkı eskisi gibi ve düzenli beslenecegim. Diyete baslarken buradan ve sizlerden gerekli moral ve motivasyonu bulacagımı düşünüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Bir günlük gibi düzenli bir şekilde yazabilecegimi sanmıyorum amaa 56 kilo ile basladıgım bu günden itibaren kilolarımı verdikçe sizlerle paylaşacagım...

menüm sabah 2 dilim ve bir ince dilimkaşarla yapılmış tost çok az beyaz peynir bir haşlama yumurta şekersiz çay bir tatlı kaşığı dut pekmezi
ara kahve şekersiz
öğle pırasa yemeği 4 yk makarna yoğurt
ara 2 kuru kayısı
akşam bir kase mercimek çorba salata yoğurt küçük bir parça kek
spor 20 dakika stepper bugün başka spor yaparsam yazarım yine
su fazla içemedim bugün saymadımda kaç bardak içtiğimi :26::26:

öyle uyku bastırdıki anlatamam şimdi uyusam tatlı kriziyle uyanıcam kesin oyüzden uyumamam lazım
ne yapsamda kendime gelsem

canım bizi yanlış ama bu topik herkese açık değil bir diyet günlüklerinde tanıştık sonrasında birbirimizi takip etmek zorlaştığı için bu topiği açtı arkadaşımız bizi buraya topladı
oyüzden ilk sayfada ismi yazanlar hariç kimseyi kabul edemiyoruz kusura bakma
ama zayıflama takımlarına katılabilirsin diyet gurubu bölümünde takımlar var ben ayrıca 9.takımdayım oradada bir çok arkadaşlar var motive olmak için süper bir yer sende boş takım varsa katılabilirsin :13::13:

kızlar akşam yemeğimi yedim geldim
hemen bugünün raporunu veriyim

sabah
2 dilim kızarmış kepek ekmek
1 kk peynir,3 zeytin,1 yumurta,1 çay kaşığı pekmez,1 tatlı kaşığı biber salçası,2 fincan yeşil çay

öğlen
1 orta boy soğanı zeyti yağı ile kavurup üstüne iki yumurta kırdım afiyetle yedim

akşam
bir büyük boy levreği hüplettim,3 çatal salata

birazdan bir bardak taze sıkılmış portakal suyu veya neskafe içecem

su nekadar oldu bilmiyorum ama anca 1,5 lt olmuştur

öpüldünüz şekerler

Son düzenleme:
yavrularım menümü yazıyorum. ammaaa kaçamak yaptım ben bugun.

sabah: 3 dl çavdar, 5 zeytin, peynir, yumurta salatası, salça, yeşil çay.

ara: yok.

öğlen: 2 bardak şekersiz çay, 1 milföyden börek, küçük bi kase patates salatası.

ara: 1 greyfurt.

akşam: çorba ve kıymalı pırasa yemeği, cacık.

sabah kar yağıyodu, biraz da zor geldi spora gitmedim. amaa leslie yapıcam bu akşam. dinlene dinlene 5 mili bitirmeyi düşünüyorum. bi de halim kalırsa bacak inceltme hareketleri yapıcam. inşallah :)

slm kızlar
bugun kilo bildirimi ve ölçülerin de verilmesi gerekiyordu ama bnm burda tartım olmadığından ölçü falan da almadım hatta şöyle düşündüm biz ayın 1inde tam olarak başladık ölçüleri de ayın 1inde yazıp listeyelim tam bir aylık olsun ne dersiniz?
amcamlardayız burda dijital tartı varmış yeni öğrendim daha demin yemekten kalktık ve şimdi tartıldım 77,6 gösterdi yani 2-3kg düşsek hemen hemen aynıyım 75-75,5 falan müsaadenizle 2,5kg düşeceğim 75 kabul edeceğim çünkü karnım inanılmaz şişti davul gibi
bildirimleri de ancak eve gidince listeyebilirim çünkü liste evde
ama eskiye bakıp burda da deneyebilirim listelemeyi
bnm kilom yok aç karnına ama dediğim gibi 75 alacagım evdeki tartıya haftaya çıkarım inşallah o zmna kadar 74ü görürüm

ya kızlar nerdesiniz??????? ben her girdiğimde bu topik boş
ama dünden bugune maşallah 7 sayfa gitmiş ki cok sevindim ama şu an kimse yok
yaaaaaaaaaaaa ben sizi özledim yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ya kızlar nerdesiniz??????? ben her girdiğimde bu topik boş
ama dünden bugune maşallah 7 sayfa gitmiş ki cok sevindim ama şu an kimse yok
yaaaaaaaaaaaa ben sizi özledim yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

benim bugün dışarıda işlerim vardı tartı falan hiç aklıma gelmedi.
her hafta kaytarıyorum ama veremediğimi biliyorum.
sen ne zaman döneceksin

benim bugün dışarıda işlerim vardı tartı falan hiç aklıma gelmedi.
her hafta kaytarıyorum ama veremediğimi biliyorum.
sen ne zaman döneceksin
tatlım ben 1 hafta kalcaz sanıyordum sanırım en geç pazartesi döneceğiz kardeşimin dershanesi başlayacak salı günü

Bugün ki karbonhidrat diyetine uygun menüm

Sabah:

Yarım domates
Yarım salatalık
İki dilim beyaz peynir
5 Yeşil Zeytin
5Siyah Zeytin
1 lokma çavdar ekmeği

Öğle:

3Tane tavuk butu

Ara:

1 Kuru incir

Akşam:

Peynir
1,5 Haşlanmış yumurta
3 dilim Sucuk
2dilim salam
2 dilim kaşar

Hahahaha ne güzel yedim ama bütün özlediğim şeyleri yedim hemde diyetimde değerleride düşük ahahah mutlluyum taş çatlasın patlasın 25 ölçü yemişim 50 yeme hakkım var dahada yiyebilirim ama tokum yaşasın yiyerek zayıflamak diyorum:)

Son düzenleme:
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]30.12.2011[/TD]
[TD]06.01.2012[/TD]
[TD]13.01.2012[/TD]
[TD]20.01.2012[/TD]
[TD]27.01.2012[/TD]
[TD]Toplam fark[/TD]
[TD]Fark[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Randomlife[/TD]
[TD]74,0[/TD]
[TD]72,0[/TD]
[TD]71,0[/TD]
[TD]71,0[/TD]
[TD]70,0[/TD]
[TD]-4,0[/TD]
[TD]-1,0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KalbimEllerinde[/TD]
[TD]88,0[/TD]
[TD]86,4[/TD]
[TD]85,8[/TD]
[TD]84,8[/TD]
[TD]84,6[/TD]
[TD]-3,4[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beyazbulut[/TD]
[TD]67,8[/TD]
[TD]67,8[/TD]
[TD]67,8[/TD]
[TD]66,7[/TD]
[TD]66,3[/TD]
[TD]-1,5[/TD]
[TD]-0,4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lily86[/TD]
[TD]77,0[/TD]
[TD]76,5[/TD]
[TD]75,5[/TD]
[TD]75,5[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-1,5[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Karamelek01[/TD]
[TD]65,4[/TD]
[TD]65,1[/TD]
[TD]64,9[/TD]
[TD]64,4[/TD]
[TD]64,5[/TD]
[TD]-0,9[/TD]
[TD]+0,1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Denizeliklim[/TD]
[TD]62,2[/TD]
[TD]61,9[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]60,0[/TD]
[TD]61,4[/TD]
[TD]-0,8[/TD]
[TD]+1,4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Pembepalto[/TD]
[TD]59,6[/TD]
[TD]59,5[/TD]
[TD]58,9[/TD]
[TD]59,0[/TD]
[TD]59,0[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cyy[/TD]
[TD]83,2[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]82,5[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-0,7[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Katzi[/TD]
[TD]66,0[/TD]
[TD]67,0[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]+1,0[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevgi Meleği[/TD]
[TD]77,0[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Minikk[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]46,0[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze21[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Esincan[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Randomlife ve Kalbimi tebrik ediyorum Randomlife haftanın birincisi Kalbim ikinci
toplam farkı dikkate alarak hazırladım tabloyu geçen haftanın listesinden baktım bi de

Son düzenleme:
cnm akşam ağır olmuş sanki...
evet k.hidrat diyetine uygun belki ama bu diyette bol su içmek gerekiyor ama bence uzun vadede böbrekleri yorabilen bi diyet o yuzden uygulamadım ben
hem bu diyeti ömür boyu uygulayamazsınız ömürlük bişey seçmekte fayda var ben yüksek protein içeriği ve böbreğe zarar verme riskinden dolayı uygulamaktan vazgeçtim ama monti güzeldi hem protein ağırlıklı ve karbonhidrat da var belli oranda hem de glisemik indeks açısından düşük tabii siz bilirsiniz deneyin bakalım sonuç önemli şimdilik...

kız lili ben ömrüm hayatımda 60 kilo olmadım
görünce şok oldum
sanırım geçen hafta yanlış yazmışım sana tam hatırlamıyorum am 63 civarı bişeydim heralde
60 ı nerden buldun kız
hem bu haftanın birincisi ben olurum diye düşünüyordum
hemen düzelt lütfen yoksa ben depresyona girerim ha

yaptığım diyetee göre ağır değil hatta hafif bile denicem zaten biraz ömür boyu yapcam demedim ki canım hani kilo vermem durdu ya şaşırtma amaçlı da yapılıyomuş bu diyet bende şaşırtcam biraz hem bikaç gün bi deniyim eğerki rahatsız hissedersem falan eski düzenime dönerim eğerki kilo verirsemde en fazla 2 hafta devam edicem montiyi anlayasaydım yapıcaktım biliosun sanada soruodum nasıl falan diye o bana çok zor geldi bide bu diyetin mantığı kafama çok yattı aama dediğin gibi uzun vadede sağlıklı deil saol cnm yorumun için

kızlar listede hata var
ben kilo almadım aksine verdim
sanırım geçen hafta bi hata olmuş
ben hayatımda 60 kilo olmadımki hedefim zaten 60 olmak
ay şok oldum birinci olacaktım ama beeeeeeen

ocak ayı bitene kadar 69 olsam diyodum ama sanırım olamıcam. ayın 28i olcak yarın poffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…