karbonaitrat almıyacaksın meyvede yok sabah sadece simit var okadar diğer ürünler tavuk balık süt süt ürünleri sebzede yok ee bu dukan işste dukandada istediğin kadar yiyorsun sadece evreleri var okadar
karbonaitrat almıyacaksın meyvede yok sabah sadece simit var okadar diğer ürünler tavuk balık süt süt ürünleri sebzede yok ee bu dukan işste dukandada istediğin kadar yiyorsun sadece evreleri var okadar
ay yok puan işi hiç bana göre değil canım beceremem ben bunu
Şu başarı öykülerindeki selintepenin diyetinden kim bahsetmişti kaç saattir ona bakıonıyorum.Herkes baaya zayıflamış ve cok mantıklı ben başlamayı düşünüyorum ama 59 kilonun puanı çok az olur biyandanda zor geliyo ama zayıflamak için değer sabah öğle akşam yumurta yemem lazım 1 haftacık denesem kilo verip vermediğimi görüp devam edebilirim.Arkadaşın anlattıkları çok mantıklı gerçekten.
burası ve bir blog daha vardı onlar okudum blogun ismini bi bakıyım link atmayı bilmiyorum atabilirsem yapacam bi deniyimhttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/367421-selintepenin-basari-oykuu.html
hadi gir oku beraber yapabilm denizcim senin sabahtan beri okudugunda bumuydu cnm sen mi diodn bu bayanın sayfasını randommu hatrlayamadm
ben deniycem bikaç gün bana zor zor çnkü benm puan cok az cıkıo 40 puan yemem lazım çok az ama bu yöntem iyi geldi karbonhidratı azaltıp protein alabilirim ki sporcu arkadaşım var oda bunu yapıo önermişti bana ay doyasıya peynir yemek ne güzel 100gr peynir 1 puan hahahah böyle bir kalıp peyniri ısıra ısıra yiyesm geldi şimdi:)
kız kaç puan yemen gerektiğini nerden buldun bi anlat bakıyım
puan işi bizi sadece birkaçgün yorar
sonrasında mantığını kavrayınca puanlamayada gerek kalmaz bence
40 puan çok düşük
normal bir insan zaten 70-75 arası almalıymış
50-60 arasıda zayıflatır bence
ama ebru akının sitesinde 20-30 puan yapanlarıda gördüm
çok kısa sürede zayıflamak zorunluluğu yoksa bence çok az tutmanın gereği yok
Denizeliklim:canım verdiğin linkteki örnek menülere baksana pabucumun sosyetikleri öğlen martini dry yok akşam beyaz şarap karides falan ahahahah gittikçe gözm korktu bu diyetten kendime göre tavuk peynir yumurtadan başka bişey bulamadm
oh oh oh bahaneler sıralanmış tek tek valla kızacağım kusura bakma artıkKızlar ben size bugün menümü yazmasam daha iyi olur.
Sabah patates, biber kızartmaları mı desem
Öğlen tatlı mı desem
Akşam annemle çayın yanında atıştırdık mı desem
Şuanda kesmedi beni cips yiyorum mu desem
Battım yani anlayacağınız.
Dün yatıya misafirimiz geldi
Sağolsun babaannem de geldi yarım saate bir sofra kurdurur takıntılı kadın.
düşünün gecenin 23.00 ünde anneme kızartma yapıp yoğurtlattı
neyse gittilerde beynim rahatladı
Size kaçamaksız bir menü sunacağım günün özlemi içersindeyim.
Biri bana kızsın bağırsın çağırsın
Saldım ki saldım yani
Vermek bir yana alıyorum
Nolur motivasyona ihtiyacım var
oh oh oh bahaneler sıralanmış tek tek valla kızacağım kusura bakma artık
hadi anladık bir süre rahatsızdın saldın şimdi noldu hiç misafiri bahane yapma şekerim 14 kilo vermişsin
asıl şimdi asılman lazım diyete yoksa 89 kilo olduğun zamanlarımı özledin
Denizeliklim:canım verdiğin linkteki örnek menülere baksana pabucumun sosyetikleri öğlen martini dry yok akşam beyaz şarap karides falan ahahahah gittikçe gözm korktu bu diyetten kendime göre tavuk peynir yumurtadan başka bişey bulamadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?