Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

karbonaitrat almıyacaksın meyvede yok sabah sadece simit var okadar diğer ürünler tavuk balık süt süt ürünleri sebzede yok ee bu dukan işste dukandada istediğin kadar yiyorsun sadece evreleri var okadar

cnm 2.sayfada puanlar var onlara bak karbonhidratı kesip proteini arttırıyoruzki vucuda karbonhidrat girmediği için yağlardan yakım sağlanıo

karbonaitrat almıyacaksın meyvede yok sabah sadece simit var okadar diğer ürünler tavuk balık süt süt ürünleri sebzede yok ee bu dukan işste dukandada istediğin kadar yiyorsun sadece evreleri var okadar

cnm ben dukanı cok bilmiyorm bu diyeti yapan arkadaş yoğurtt yağda falan sınırlama yapmamış bide spor hocasına doktora falan sormuşlar onlarda onay vermiş sağlksız bişey deilmiş 10günde beş kilo veren var yazılanları okuyunca cok gaza geldim

ay yok puan işi hiç bana göre değil canım beceremem ben bunu

ben deniycem bikaç gün bana zor zor çnkü benm puan cok az cıkıo 40 puan yemem lazım çok az ama bu yöntem iyi geldi karbonhidratı azaltıp protein alabilirim ki sporcu arkadaşım var oda bunu yapıo önermişti bana ay doyasıya peynir yemek ne güzel 100gr peynir 1 puan hahahah böyle bir kalıp peyniri ısıra ısıra yiyesm geldi şimdi:)

ben bahsetmiştim canım ben bide baqşka siteden okudum bulayım onuda yazacam buraya birazdan çok güzel bilgiler var orda

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/367421-selintepenin-basari-oykuu.html

hadi gir oku beraber yapabilm denizcim senin sabahtan beri okudugunda bumuydu cnm sen mi diodn bu bayanın sayfasını randommu hatrlayamadm
burası ve bir blog daha vardı onlar okudum blogun ismini bi bakıyım link atmayı bilmiyorum atabilirsem yapacam bi deniyim

tatlı linki kopyala yazı yazdığın sayfaya yapıştır bukadar hadi bul baana o linki beraber yapalım şu diyeti:)

link atmayı beceremedim ama googla karbonhidrat diyeti yaz orda ebru akının bloğu vaar saanırım ikinci sıradaydı orada ayrıntılı puan listesi var
bide yorumları sonuna kadar okuyun çok işimize yarıcak hadi kolay gele benim beslenme düzenime çok uyuyor
ete tavuğa bayılırım zaten bugünden başladım bakalım nasıl gidecek

kız kaç puan yemen gerektiğini nerden buldun bi anlat bakıyım
puan işi bizi sadece birkaçgün yorar
sonrasında mantığını kavrayınca puanlamayada gerek kalmaz bence

40 puan çok düşük
normal bir insan zaten 70-75 arası almalıymış
50-60 arasıda zayıflatır bence
ama ebru akının sitesinde 20-30 puan yapanlarıda gördüm
çok kısa sürede zayıflamak zorunluluğu yoksa bence çok az tutmanın gereği yok

ARKADAŞLAR AYRICA DİYET YÖNTEMLERİ VE DENEYİMLERİ
sayfasından karbonhidrat diyeti bölümünden konuyu takip edebiliriz
selin tepenin sayfasıda oraya taşınmış heralde

harikasınnn başardınn tabiside:)

canım bende bilmiyorum tam onu uydurma olarak dedim 40 puan diye topicin sahibi arkadaş bi ortalama hesap yapmıştı ordan yola çıkarak yaptım ben onu şöyle bişey demiş
70 kilo biri demiş sonra yediklerinin puanını hesaplamış mesela onlarda 55 çıkmış toplamında sonra 70-55:15 demiş yani bu çıkan 15 varya o ne kadar fazla olursa okadar kilo veriyomuşsun ama ben kendime göre uyarladığımda çok az gelio o puan yani yoğurdun falan bile puanı fazla ama o arkadaş yoğurtttan biraz yağdan falan kısmamış

Denizeliklim:canım verdiğin linkteki örnek menülere baksana pabucumun sosyetikleri öğlen martini dry yok akşam beyaz şarap karides falan ahahahah gittikçe gözm korktu bu diyetten kendime göre tavuk peynir yumurtadan başka bişey bulamadm

Kızlar ben size bugün menümü yazmasam daha iyi olur.

Sabah patates, biber kızartmaları mı desem
Öğlen tatlı mı desem
Akşam annemle çayın yanında atıştırdık mı desem
Şuanda kesmedi beni cips yiyorum mu desem

Battım yani anlayacağınız.
Dün yatıya misafirimiz geldi
Sağolsun babaannem de geldi yarım saate bir sofra kurdurur takıntılı kadın.
düşünün gecenin 23.00 ünde anneme kızartma yapıp yoğurtlattı
neyse gittilerde beynim rahatladı

Size kaçamaksız bir menü sunacağım günün özlemi içersindeyim.
Biri bana kızsın bağırsın çağırsın
Saldım ki saldım yani
Vermek bir yana alıyorum
Nolur motivasyona ihtiyacım var

Son düzenleme:

heheh ne güldüm ya alkolik bunlar beeee her öğün bir alkol var menüde bu ne rakı şarap martini

oh oh oh bahaneler sıralanmış tek tek valla kızacağım kusura bakma artık
hadi anladık bir süre rahatsızdın saldın şimdi noldu hiç misafiri bahane yapma şekerim 14 kilo vermişsin
asıl şimdi asılman lazım diyete yoksa 89 kilo olduğun zamanlarımı özledin

Valla alıştım sanırım salaşlığa
Adapte olamıyorum tekrar.
Evde pişen yemekler de çok etkili, ( bugün hariç )
Annem son bikaç haftadır sürekli diyetle alakası olmayan yemekler yapmaya başladı.
söylüyorum ama...
Pilavı bile babam istiyor diye bol yağlı yapıyor ben yaptığım zaman yağsız diye azar işitiyorum.
Off çok sıkıldım tekrar almak istemiyorum

kızlar karbonhidrat diyetiyle ilgili yazdığınız şeylere baktım da.. ayol ben bugun bi portakal bi greyfurt yedim. biri 17 biri 16 puanmış. zaten direk doluyo benimki ahahahah. ben aslında karbonhidrat olayına dikkat etmeye çalışıyorum ama 40 puan çok az geldi bana. ben kesin 50-60 sayısını buluyorumdur.

canımcım listeyi yayınlayan arkadaş bunun yurt dışında hazırlandığını belirtmiş zaten
siz onunla hiç kafayı bozmayın
bizim yapacağımız türkiye şartlarında uygulamak
tavuk,balık,yumurta,uygun sebzeler ve ölçülü şekilde meyve iyerek iki hafta dişimizi sıkabiliriz sanırım
uygun menüler çok saçma ama rakının serbest olması süper he he he duyanda beni alkolik sanar he
menüde değeri 0 ve çok düşük olanları doyana kadar iyebiliriz deniyor

ben bugün poşette tavuk yaptım
patlayana kadar yedim
yarında bol bol peynir,yumurta,ve et yemeyi düşünüyorum.

bu ne yaa domuz etini siralamislar, sinitzel bilmem ne tövbe tövbeee
diyetde domuz eti yasak alman diyetisyenler söylüyor, cunku cok yagli oldugu icin.
ay zaten kokusu yetiyor les gibiiiiiiiiiii mide almaz
ögggg

bugünün menüsünü sunuyorum size fistiklar

sabah 2 kuru incir

Kahvalti

3 dilim siyah ekmek
sürme peynir, domates, salatalik
yarim kk beyaz peynir
yarim dilim salam
kücük parca omlet
yesil cay

1 portakal

kücük kase cikolatali cornflakes (yarim bardak sütle yaptim)

Aksam yemegi

1 kase mercimek corba (2 kepce) + 1 dilim ekmek
buharda haslanmis brokoli
yogurt

3 tane ceviz

Spor: birazdan yapacam
su: 2 litre olmustur yada daha fazla
yesil cay: 2 kupa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…