1 hafta ne çabuk geçti yaa :/ daha yeni bildirim yaptık sankiiii
hani senin takvimin
evet canım malesef 1 kase çorba 1 dilim ekmek yerine geçiyor
bunu biz değil beslenme uzmanları söylüyor
vallahi inanmak benimde işime gelmiyor ama malesef öyleymiş.
bende buhafta sadece 200gr vermisim
su an 84,6 kiloyum. pazartesiye kadar 83 olmak istiyorum
dün misafir vardi annem kek yaptirdi bana, ama ben hic yemedim :)
bende az önce tartıldım
kilo 61.4
kızlar malesef wc ye çıkmadan önce tartıldım
akşam yediklerim halen midede artık nezaman wc ye çıkarım bilmiyorum
ama yinede bu hafta kilo vermişim
diğer ölçüleri az sonra verecem bugün ölçmemiz gerektiğini onutmuşum
kızlar liliye özelden mesaj atmayı onutmayın
ben ev işlerini yapıyım gelecem birazdan öpüldünüz şekerler.
canım karbonhidratı yaptın dün sanırsam bir gün yapmanın etkisi oldumu çünkü çok zayıflatıyo bu diyet ben bgn başladım şuana kadar beş puan anca yemişimdir dier puanlarımı akşama saklıyorum:) ya da akşam haşlanmış yumurta falan yesem tam olcak haftasonu devam edersem pazartesi tartılırım bakarım 3 günde ne vermişim sende tartıl bana haber et gerçi ben regliyim habire deişir kilo durumum:)
canım karbonhidratı yaptın dün sanırsam bir gün yapmanın etkisi oldumu çünkü çok zayıflatıyo bu diyet ben bgn başladım şuana kadar beş puan anca yemişimdir dier puanlarımı akşama saklıyorum:) ya da akşam haşlanmış yumurta falan yesem tam olcak haftasonu devam edersem pazartesi tartılırım bakarım 3 günde ne vermişim sende tartıl bana haber et gerçi ben regliyim habire deişir kilo durumum:)
şu ana kadar yaklaşık 30 puan almışım
ben ortalalama 50 puan almayı düşünüyorum
yani daha 20 puanım var
bebeem zaten günde 50 puan almak gerekiyomuş yani hadi çok zorda kalırsan maksimum 60 olması gerekiomuş ben mesela meyvelerde karbonhidrat olduğunu bilmiodum biçok şeyde varmış meğersem ilk günler öğrenmem biraz sıkıntılı geçcek ama hep kilo vermesi duranlar bu diyetle kilo vermişler hepde sporsuzzz:) 3günde bile kilo veriolar çok gaza geldimm:)bence gün içinde 40 puanın altına inmekte sakıncalı olur gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?