Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

Aaa....benim bu durumdan hiçç haberim yoktu, çok teşekkürler haber verdiğin için. O zaman sizlere başarılar diliyorum :))

bugün sevdiğim dizilerin üçüsüde var resmen bi feriha bi hayat devam ediyor bi yalan dünya döndüre döndüre izliyorum hehehe

denizim geçen hafta oyle girmişim listeye özür dilerim bnm hatam ben de burda yayınladığım eski listeden bakarak yaptım birazdan tekrar listeleyip yayınlayayım inşallah şu an misafirlikteyim eğer vaktim yetmezse nolur kusuruma bakma bnm hatam özür diliyorum

pembiş
benim menüyü gördün mü
nasıl sence uymuşmu karbonhidrat diyetine
vallahi kaç puan oldu bilmiyorum ama fazla puan olmamıştır diye düşünüyorum
az önce yarım bardaktan az portakal suyu içtim
sanırım onunda karbonhidratı yüksek

aşkolsun kız ne özürü diliyon
bende geçen hafta yanlış yazmış olabilirm
geçen hafta bilgisayarım bozuktu listeyi takip edemedim
yoksa geçen haftada 60 yazılmış heralde tabi ben giremiyince görmedim
sen rahat ol canım nezaman müsaitsen ozaman düzelt
öpüldün

puan olarak bilmem de...
bi bakayım
2 dl kızarmış ekmek - yaklaşık 24 g k.hidrat
pekmez - 10g k.hidrat
pekmezi bilmiyorum ama 50g falan almışsındır en fazla bu da normal ztn

sağol cnm yaa geçen hafta öyle yazılmış listeye de ondan ben de geçen haftanın listesini tek tek yazdım tabloda sonra bu haftaninkileri ekledim ama şu an düzeltecek zmn yok olsun haftaya daha düzgün olur inşallah eve gidince düzelteyim
bu arada kızlar ölçülerinizi pazartesi girip listeleyim evde çünkü liste
ben de o zmna kadar kilomu ve ölçülerimi alıp listeye eklerim inşallah evime dönünce yayınlarım
ben çıkıyorum fıstıklarım öptüm coooooooookkkkkkkkk

bugün sevdiğim dizilerin üçüsüde var resmen bi feriha bi hayat devam ediyor bi yalan dünya döndüre döndüre izliyorum hehehe

hayat devam ediyor dizisini hic sevmem, insanin icine bi sknti giriyor resmen izleyince
yalan dünyayi izledim az önce, erken bitti zaten fazla reklam koymuyorlar allaha sükür, simdi ferihayi actim bende
bi gözüm tvde diger gözüm pcde

ben artık tv bile izlemiyorum bi tek perşembe fatmagul o kadar...

random her hafta 1 kg mi veriyon maşallah ne metabolizma var sende...

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyorum görüşmek üzere
hepinizi öptüm canlarım
sevgiler...

fistiklarim gecmise bi göz attim yarin hepsine yorum yazarim, su an bi gözüm ferihada diger gözüm pcde, hemen menümü paylasiyorum ondan sonra cikacam

Kahvalti

2,5 dilim siyah ekmek
sürme peynir, 1 dilim tavuk salam
domates, salatalik
3 zeytin
yesil cay

2 kuru incir

1 portakal

1 kücük kase cikolatali cornflakes (yarim bardak sütle yaptim)

Aksam yemegi (saat 5te yedim)

1 kase corba (1-2 kepce)
azicik pirinc pilav (1-2 tahta kasigi, cok azdi kasigi doldurmadim)
1 tahta kasigi nohut (suyundan koymadim sadece nohut vardi)
1 tahta kasigi tavuk sote
cacik. azicik tursu

az önce dizi izlerken 1 kuru incir ve leblebi yedim, sanirim leblebiden fazla kacti

su: 2 litre yada daha fazla
spor: 60dk crosstrainer
yesil cay: 2 kupa

bugün cok oldu sanirim:26:

yavrular düzensiz bir menü daha

sabah
2 dilim tahıllı ekmek
4 yeşil zeytin
3 yk dan az fazla yumurtalı melemen
yarım kk peynir

4 fındık

1 tabak yoğurtlu makarna
salata

ara yok öğleni gene geç yemiştik akşamda eşimin akrabasının düğünündeydik
ordada
1 kk büyüklüğünde pasta yedim

hepsi bukadar bebişlerim
spor yapmadım ama oğlumu uyutayım 2 mil leslie yapcam
2 ye yekın su uyuyana kadar 2 yi geçer
yeşilçay 2 bardak

ohhhhhhhhhhh süperim bugünn
2 mil leslie (25dk) 15 dkda bisiklet bindim toplam 40 dk artık böyle devam etcem kızlaarr bide 50 mekik çektim

kızlar geçenlerde size bahsetmiştim bi tanıdığmız 45 kilodan fazla vermiş diye kadının 1buçuk sene önce felan liseye giden oğlu ölmüştü zaten kiloluydu üzüntüsünden 150 kiloya kadar çıkmış kadının boyu benle aynı yani 160 bugün düğünde onuda gördüm bayağı sohbet ettim 9 aydır diyetteymiş ve 53 kilo vermiş acaip değişmişti yüzünde güller açıyor agzı kulaklarında sağa sola koşturuyordu kadın oğlundan sonra çökmüştü okadar değişmişki kilo vermesi ona çok iyi gelmişşş

üniversite hastanesinin diyetisyenine gidiyormuş ve spor salonuna yazılmış ilk başlarda salon 150 tl alıyormuş sonra 125 e sonra 100 e şimdide 75 e düşürmüş fiyatını ben zayıfladıkça onlar fiyat düşürüyor diyo düzenli besleniyor bolbol su içiyormuş pasta börek felan yemiyormuş sofrasına bolbol yeşillik koyup yağlı yemekler yapmıyormuş artık midem okadar küçüldüki canım hiçbişe istemiyoo ağzım sulanmıyor diyoo beyninde bitince bitiyor diyoo ben o pastanın tadını biliyordum daha önce yemiştim tekrar yememe ne gerek var diyoo yaza 65 kilo olcam dediiD okadar sevindimki öyle zayıflamasına hemcinsim böyle bişeler başardığı zaman çok mutlu oluyorumm

inşallahh darısı hepimizin başınaaa

9 ayda 53 kilo çok ii yaa

bence gayet güzel bir menü

vallahi 9 ayda 53 kilo süpermiş
ben senin yerinde olsam kıskançlıktan kudum kudum kudururdum
bende nerdeyse 9-10 aydır diyetteyim anca 12-13 kilo verdim

Son düzenleme:

Görmem mi şeker menüde ekmekleri sabah yiyip öğleden sonra ve akşam yememen güzel olmuş bu diyette tatlı yememek gerekiyo diye okudum pekmez benim direkt dikkatimi çekti bence hergün yeme pekmezi canım gerçi puan olarak 50 yi bile tamamlamamışsın diyetin karbonhidrat diyetine göre çok uygun balık yemişsin 0 puan salatada marulda puan var ama üç çatal 1 puan bile etmez portakalda ve diğer meyvelerde özellikle elmada çok puan var 1 adet portakalda 17 puan var yani bir bardak portakal suyunda 2-3 portakal vardır ama yarım içip portakala gelene kadar az puan geçirdiğin için bence bugn güzel olmuş hemde sağlıklı beslenmişsin beğendim menünü.Bende bol bol peynir yiyorum 100gr ı 1 puan hehe ama le küçük küçük yemeğe okadar alışmışım ki kesinlikle 100gr bile yiyemiyorum:) Çok eğlenceli bu diyet acaba akşam ton balığımıı yeseeem yoksa tavukmu eheheh hemde sınırsızz tavukkk çok güzel ye iç kilo ver:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…