- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
lilycim bende kaçgündür bu tarz şeyler düşünüp yanlış anlaşılırım diye söylemiyordum ama düzenli girmeyenler var ve arasırada işi çıkan giremeyen arkadaşlar oluyo ve topic boş kalıyo yani başta 13 kişi falan olalım denmesindeki sebep çok kişi olursa takip edemeyebilirizdi çok kalabalık olmayalım biz bize olalımdı ama şimdi sayfalar çok boş kalıyo bence bu yolda mücadele eden motivasyona ihtiyacı olan ve sürekli takip edebilecek birkaç kişiyi daha almalıyız.Başta avukathanım olmak üzere zaten onu neden listeye yazmamışızkiii:):):) arada kaynamış sanırsam kendisi benimde ilkgözağrım olur biara boşladı ama şimdi kaytarmayacaksa alalım=) (bikaç kişi alalım konusundada siz ne derseniz uyarım sadece bi fikirdi mtivasyon açısından iyi olacağını düşündüm)
bencede olabilir ne kadar çok insan okadar çok motivasyon
tabi birde nerde çokluk orda ...... olanı var ama
bence tanıdığımız günlüğünü takip ettiğimiz bikaç kişi daha labiliriz
evet tanıdık olması şart yani aramızda çok yabancılık çekmemeli gelen kişi Zaten nerde çokluk orda ... mantığıyla sadece çok samimi olduklarımız alındı bu topiğe gerçi ben randomu ve denizi tanımıodum ama çokkkkkkkk sevdim yani en azından bi kısmımızın tanıdığı ve ya tanımayıp ama çok istekli bi kaç kişi olabilir.Herkesin onaylaması ve fikirleri önemli tabiii
evet tanıdık olması şart yani aramızda çok yabancılık çekmemeli gelen kişi Zaten nerde çokluk orda ... mantığıyla sadece çok samimi olduklarımız alındı bu topiğe gerçi ben randomu ve denizi tanımıodum ama çokkkkkkkk sevdim yani en azından bi kısmımızın tanıdığı ve ya tanımayıp ama çok istekli bi kaç kişi olabilir.Herkesin onaylaması ve fikirleri önemli tabiii
aynen pembiş benim seninle pek muhabbetim olmamıştı günlüklerde. ama kaynaştık burda baya. hatta sayfanın en azimlisi sensin diyebilirim en zayıfı olaraktan :))
ben de seni çok sevdim canım mucukss:54:
merhaba yavriler dün pirinç lapasına başladım öğleden sonra güme gitti akşam lahmacunları götürdüm
bu sabah normal kahvaltımı yapıp öğlen başlıcaktım lapaya buseferde doğru dürüst bişe yiyemedim çünkü çarşıdaydım alışverişe çıktım lapam hazır akşama yicem yarında yaparım cuma günü adana yolcusuyum sabah yemem ben lapa onun için sabah normal kahvaltımı yapar sonra lapaya başlarım
bugün kendime 40 beden bi elbise aldım azcık dar oldu ama onu medium bir korse ile kapattım eheheheh
selam kızlar
yazılanları okudum da
cyy arkadaşımız şu an annesinin yanında
kendisi öğretmen ve karneden sonra annesie gitti
bu sebeple giremiyeceğini belirtmişti
büyük ihtimal pazertesiden itibaren sahalara dönüş yapacaktır
avukat hanıma gelince
ben günlüğümü açtığım ilk günden beri kendisini tanırım
sağolsun sürekli günlüğüme uğrar ve yorum yapardı
bir ara ortalıktan kayboldu
bizde o sıralar günlük kardeşlerini kurduk
avukat hanımı neden aramıza almadık bilmiyorum
sanırım bir ara kayboldu diye o onutuldu
bence aramıza alınmasında hiçbir sakınca yok
çünkü dediğim gibi günlük bölümünden tanıdığımız ve muhabbetimiz olan bir arkadaş
tanıdığımız kişilerin gelmesinde bir sakınca görmüyorum
ama öyle her isteyenide buraya alırsak
işin içinden çıkamayız gibime geliyor
canım cyy de sonradan katıldı kimse bişey demedi zaten herkes burdakileri takip ediyo değil ya kim eklenmiş kim ayrılmış nerden bilcekler(ama bu mesajımdan sonra bilcekler galiba eheheheh)
karameleğim hoş geldin
nerdesin iki gündür
kız senin lahmacunlarına çok güldüm
ne bozuyon diyetini hele ki lahmacun gibi kalorili bişeyle
inşallah fazla yememişsindir.
artık düğünden sonra son fotoları koyarsın face merak ettim nasıl oldunn die
bizim misafirler dün gitcektii bugün gittiler onun için lapaya geç başladım bugün öğlende yiyemedim akşamdan başlıcam artıkkarameleğim hoş geldin
nerdesin iki gündür
kız senin lahmacunlarına çok güldüm
ne bozuyon diyetini hele ki lahmacun gibi kalorili bişeyle
inşallah fazla yememişsindir.
bozdummuda hakkını veryo ama hep lahmacunla bozuo:) biara en başlarda 5 lahmacun yemişti ne zaman adana seferş olsa lahmacunlara dayanamıo ama ben olsam bende dayanamam:) yaa acaba sabah öğlen normal yiyip akşam lapa yemek doğrumu kilo aldırmasın sonra sana bebişim
canım düz siyah kalem elbise tek özelliği arkada kalçaya kadar altın sarısı fermuarı var bide omuzları büzgülü başka bir özelliği yok ama genede korayım resimleri görürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?