Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

bencede olabilir ne kadar çok insan okadar çok motivasyon
tabi birde nerde çokluk orda ...... olanı var ama
bence tanıdığımız günlüğünü takip ettiğimiz bikaç kişi daha labiliriz

bencede olabilir ne kadar çok insan okadar çok motivasyon
tabi birde nerde çokluk orda ...... olanı var ama
bence tanıdığımız günlüğünü takip ettiğimiz bikaç kişi daha labiliriz

evet tanıdık olması şart yani aramızda çok yabancılık çekmemeli gelen kişi Zaten nerde çokluk orda ... mantığıyla sadece çok samimi olduklarımız alındı bu topiğe gerçi ben randomu ve denizi tanımıodum ama çokkkkkkkk sevdim yani en azından bi kısmımızın tanıdığı ve ya tanımayıp ama çok istekli bi kaç kişi olabilir.Herkesin onaylaması ve fikirleri önemli tabiii

evet evet bencede bencede :13::13:

acaba sadiş lapayı yapabildimi çok merak ediyorummm.

Buarada patronum bana tavuk şiş dürüm ısmarladı peki ben ne yaptımmmm tabikide tavuklarını yedim lavaşını yemedim sokaktaki kuçulara vercem lavaşıda gereksiz yere karbonnhidrat almadım:) ehehe

valla benim için hiiiiç farketmez :))

isteyen gelsin yazsın anacım benden yana sorun yok. ben sadece insanlar öyle düşünür diye dedim ama pembişin de dediği gibi kim takip edicek onu ehehe

aynen pembiş benim seninle pek muhabbetim olmamıştı günlüklerde. ama kaynaştık burda baya. hatta sayfanın en azimlisi sensin diyebilirim en zayıfı olaraktan :))
ben de seni çok sevdim canım mucukss:54
:

aynen pembiş benim seninle pek muhabbetim olmamıştı günlüklerde. ama kaynaştık burda baya. hatta sayfanın en azimlisi sensin diyebilirim en zayıfı olaraktan :))
ben de seni çok sevdim canım mucukss:54
:

Canım kilo bahane arkadaşlıklar şahane ben sizleri çok seviyorum diyetede sizin sayenizde devam ediyorum evdekiler şok oluyo sen hiç bukadar diyet yapmazdın diye:) evde falan sizi anlatıp duruorum ablama anneme :) ben çok yiyince ablam diyoki şimdi bunlarıda yazıcakmısın günlüğe ıhh yazmıcam diyorum ama dayanamıyorum yazıyorum:) 50 kilo olsamda kopmuycam işte:)

merhaba yavriler dün pirinç lapasına başladım öğleden sonra güme gitti akşam lahmacunları götürdüm

bu sabah normal kahvaltımı yapıp öğlen başlıcaktım lapaya buseferde doğru dürüst bişe yiyemedim çünkü çarşıdaydım alışverişe çıktım lapam hazır akşama yicem yarında yaparım cuma günü adana yolcusuyum sabah yemem ben lapa onun için sabah normal kahvaltımı yapar sonra lapaya başlarım

bugün kendime 40 beden bi elbise aldım azcık dar oldu ama onu medium bir korse ile kapattım eheheheh

artık düğünden sonra son fotoları koyarsın face merak ettim nasıl oldunn die

selam kızlar
yazılanları okudum da
cyy arkadaşımız şu an annesinin yanında
kendisi öğretmen ve karneden sonra annesie gitti
bu sebeple giremiyeceğini belirtmişti
büyük ihtimal pazertesiden itibaren sahalara dönüş yapacaktır

avukat hanıma gelince
ben günlüğümü açtığım ilk günden beri kendisini tanırım
sağolsun sürekli günlüğüme uğrar ve yorum yapardı
bir ara ortalıktan kayboldu
bizde o sıralar günlük kardeşlerini kurduk
avukat hanımı neden aramıza almadık bilmiyorum
sanırım bir ara kayboldu diye o onutuldu
bence aramıza alınmasında hiçbir sakınca yok
çünkü dediğim gibi günlük bölümünden tanıdığımız ve muhabbetimiz olan bir arkadaş

tanıdığımız kişilerin gelmesinde bir sakınca görmüyorum
ama öyle her isteyenide buraya alırsak
işin içinden çıkamayız gibime geliyor

karameleğim hoş geldin
nerdesin iki gündür
kız senin lahmacunlarına çok güldüm
ne bozuyon diyetini hele ki lahmacun gibi kalorili bişeyle
inşallah fazla yememişsindir.

aynen canım her isteyeni alamayız zaten ama bazılarımızın tanıdığı güvendiği biri olabilir diye düşünüyorm avukatcım biara sınav mı bişeylere çalışcaktı ondan kaybolmuştu sanırsam

canım cyy de sonradan katıldı kimse bişey demedi zaten herkes burdakileri takip ediyo değil ya kim eklenmiş kim ayrılmış nerden bilcekler(ama bu mesajımdan sonra bilcekler galiba eheheheh)

Burdaki kimse bişey demediden kastım bizler değil yanlış anlamayın.Arkadaşlar dedi ya dışardan alım olunca dier insanlar bizi almadınız onu aldınız derler diye kastım onlardı.Yani cyy nin sonradan katıldığını biz biliyoruz kastım buydu cyy yi istemedim gibi bi düşünce çıkmasın

Denizcim yanlış anlayıptamı cyy annesinde aramıza döncek diye açıklama yaptın.Yanlış anlaşılmaya mahal vermiyim araya nokta virgül koymayınca farklı anlaşılabilinir.Biliyorum dönceni ve özlemle bekliyoruzzz.:)

Son düzenleme:
karameleğim hoş geldin
nerdesin iki gündür

bozdummuda hakkını veryo ama hep lahmacunla bozuo:) biara en başlarda 5 lahmacun yemişti ne zaman adana seferş olsa lahmacunlara dayanamıo ama ben olsam bende dayanamam:) yaa acaba sabah öğlen normal yiyip akşam lapa yemek doğrumu kilo aldırmasın sonra sana bebişim

karameleğim hoş geldin
nerdesin iki gündür
bizim misafirler dün gitcektii bugün gittiler onun için lapaya geç başladım bugün öğlende yiyemedim akşamdan başlıcam artık
vallahi 5 lahmacun yedim gene ama 100 grm almışım ehehehheeh

canım bilmiyorumdaa bu akşamdan itibaren başlıcam işte cuma öğleye kadar sabah başlamak şartmı

canım düz siyah kalem elbise tek özelliği arkada kalçaya kadar altın sarısı fermuarı var bide omuzları büzgülü başka bir özelliği yok ama genede korayım resimleri görürsünüz

oldum olası siyah altınsarısı uyumunu severimmm yakışır kesinnn umarım güzel geçer düğün

oh oh epey kalabalıklaştık bne her geldiğimde bomboş oluyor buralar evde de duvarlarla konuşuyorum ztn burda da kendi kendime sohbet ediyorum ne zamandır
kızlar ben her önüne geleni alalım demiyorum mesela ben cyy için de almak istedim başta ama baktım isveç yapıyor dedim şimdi biz yapmıyoruz arkadaşlar istemeyebilir
avukatı da unutmadım ilk başta da yazcaktım ama kendisi kkya girmiyordu şimdi yazsam ya girmezse dedim bi de size haber verdim kendisi girmeyince onun bilgisi olmadan eklemek istemedim yoksa o da bnm ilk göz ağrım minikkle ikisi
bu konuda kendisine yazdım gecenlerde bnm topiğe beni de listeye ekleyebilirsin demiş kendisine dedim ki motivasyon istiyorsan yerin hazır, bu topikten bahsettim biraz
bunu size sormadan yaptım bu nedenle sizden özür diliyorum ama o an oyle yazmış bulundum çünkü çok kötüydü motive etmeye çalıştım sizlerden de bu yönde olumlu yazılar almak hoşuma gitti hepinize çoooooooooooookkkkkk teşekkürler
bu arada pembenin dediği bi gelip bi gelmeme sanırım cyy ve bnm için değildi değil mi? malum tatilde herkes bi yerlere gitmek durumunda kalabiliyor

kızlar hemen menümü yazayımda gideyim lapamı yicem ehehehehe
bugün sabah tartdıldığımda 64.7 düm yani 200 grm daha almışım ama 3 4 gndür okadar çok yiyiorum kii azbile almışım yani

sabah
yarım kk dan az peynir
4 yeşilzeytin
az sucuklu yumurta
2 dilim tahıllı ekmek

2 kaju 4 badem

yarımlahmacun
çeyrek simit

1portakal

2 yk yoğurtla lapa(pulbiber nane eşliğinde)

1 bardakda nescafe içerim olur biter

bu arada ben de montiye başlıcaktım aslında listelere uyamıyorum ama dedim bir şeye bağlı kalmak zorunda olursam bozmam zor olur ama maalesef birkaç gün daha ertelemem lazım sanırım
sabah normaldi de öğlen simit yedim evdeki yemekler de montiye uygun değil kuru fasulye var bi de etli bezelye sağolsun annem yaptı ben yemekle uğraşmayayım diye
2 gün daha yemek var evde dün akşam da pilav yapmıştım ztn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…