anaaa denizelcim ne güzelsin sen öyle yaaa. son halin çok hoşuma gitti. maşallah maşallah
bu arada saçın koyu renk çok güzel. sakın sarı yapma bi daha
anaaa denizelcim ne güzelsin sen öyle yaaa. son halin çok hoşuma gitti. maşallah maşallah
bu arada saçın koyu renk çok güzel. sakın sarı yapma bi daha
kızlar ben kararımı verdim zayıflayamayacağım (denizeliklim i görünce çok kıskandım ahahah)
bende nasıl bir mide var 7 kilodan fazla verdim ama biri geldiği zaman delirmiş gibi yiyorum 10 gün okadar çok yedimki anlatamam börekler pastalar gofretler çerezler çikolatalar tatlılar saymıyayım size yazmadığım günlerde yedim bunları:)) ama genede fazla kilo almamışım yani nasıl bi mide hiç küçülmezmii
bu hafta dengesiz geçecek artık p.tesi geri evime geldiğimde tertemiz bir sayfa açaçağım kendime daha düzenli kaçamaksız bir haftam olacak ve bu kilolar gidecek eve ben 26 şubata 58 kg olcam demiştim kendi kendime ozamana kadar olamayacağım napim en azından 62 63 olurum ama lütfen bana yardımcı olun şu diyeti bırakmıyayım ve verdiğim kiloları geri almıyayım((((((( geri 72 olmak istemiyorum ((((((
bencede sarı ve uzun olmasın bundan sonra senin saç modelin buçok yakışmış canım
ben soğuktan spor salonuna gidemiyorum ya nolcak benim bu halim. evde leslie falan yapıyorum ama yeterli olmazmış gibi geliyo.
tatlım inan ben de kıskandımkızlar ben kararımı verdim zayıflayamayacağım (denizeliklim i görünce çok kıskandım ahahah)
bende nasıl bir mide var 7 kilodan fazla verdim ama biri geldiği zaman delirmiş gibi yiyorum 10 gün okadar çok yedimki anlatamam börekler pastalar gofretler çerezler çikolatalar tatlılar saymıyayım size yazmadığım günlerde yedim bunları:)) ama genede fazla kilo almamışım yani nasıl bi mide hiç küçülmezmii
bu hafta dengesiz geçecek artık p.tesi geri evime geldiğimde tertemiz bir sayfa açaçağım kendime daha düzenli kaçamaksız bir haftam olacak ve bu kilolar gidecek eve ben 26 şubata 58 kg olcam demiştim kendi kendime ozamana kadar olamayacağım napim en azından 62 63 olurum ama lütfen bana yardımcı olun şu diyeti bırakmıyayım ve verdiğim kiloları geri almıyayım((((((( geri 72 olmak istemiyorum ((((((
kız ben ne zmndır spor yapamıyordum bugun yapayım dedim babamla alışverişe çıktık 15-20dk ancadır dışarıda acayip rüzgar var o zmndan beri ısınamadımben soğuktan spor salonuna gidemiyorum ya nolcak benim bu halim. evde leslie falan yapıyorum ama yeterli olmazmış gibi geliyo.
off ya ben ne zmn girsem öyle ztnbugün burası pek bi sessiz
bende çıkıyım ozaman yarın görüşürüz
öpüldünüz şekerler
kız ben ne zmndır spor yapamıyordum bugun yapayım dedim babamla alışverişe çıktık 15-20dk ancadır dışarıda acayip rüzgar var o zmndan beri ısınamadım
ev buz gibi, bi de ben bu aralar devamlı mutfaktayım donuyorum
bnm oda da gündüz iyi güneş görüyor ama nete girmek sorun oldu bundan sonra da babam yokken girersem girerim yoksa o da sorun maalesef bizde...
sporum aksıyor diye ben üzülüyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa
sen en azından yapabiliyorsun leslie işe yaramaz mı hiç? süper hem de
neden az gelsin biz nasıl zayıfladık leslienin sayesinde 45 dk felan yap yeterli canım dert etmee
kız ben ne zmndır spor yapamıyordum bugun yapayım dedim babamla alışverişe çıktık 15-20dk ancadır dışarıda acayip rüzgar var o zmndan beri ısınamadım
ev buz gibi, bi de ben bu aralar devamlı mutfaktayım donuyorum
bnm oda da gündüz iyi güneş görüyor ama nete girmek sorun oldu bundan sonra da babam yokken girersem girerim yoksa o da sorun maalesef bizde...
sporum aksıyor diye ben üzülüyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa
sen en azından yapabiliyorsun leslie işe yaramaz mı hiç? süper hem de
öneri için sağol tatlım da ben karışım otlar kullanmıyorum biraz uyuzum bu konudaısırganotlu çörekotlu ve ballı bikarışım aldık aktardan bikaçgün yedim hiç üşümüyorum ellerim kendine geldi valla tavsiye ediyorum aktardan aldım markası cemreydi sanırım ve aktar 1ay sonra kan değerlerine baktır artışı görceksin dedi okadarda emin konuştu
ısırganotlu çörekotlu ve ballı bikarışım aldık aktardan bikaçgün yedim hiç üşümüyorum ellerim kendine geldi valla tavsiye ediyorum aktardan aldım markası cemreydi sanırım ve aktar 1ay sonra kan değerlerine baktır artışı görceksin dedi okadarda emin konuştu
maşallah ben de o da yok maalesef... evdeyim ama o kadar şey var ki koşuşturmam gereken bi de ev buzdolabı gibi ztn
siz öyle diyosanız öyledir kızlar valla spor salonu buz gibi. içim titriyo orda. adam gibi ısınamıyorum ki yağ yakayım.
annem de kızdı hasta olcaksn dedi yollamıyo şimdi beni. otur evde yap vidyolardan diyo bana
havalar biraz ısınana kadar evde leslie takılcam sanırım. hastalanmaktan korkuyorum.
neyse bu arada az 5 mil leslie artı popo ve bacak sıkılaştırıcı hareket yaptım.
çörekotu ölümden başka her derde deva deniyor ama bal biraz sakıncalıtatlım çörek otu ve bal karışımı kilo aldırabiliyo dikkatli kullan bence
çörekotu ölümden başka her derde deva deniyor ama bal biraz sakıncalı
hem bnm el-ayak üşür hep kansız olmasam bile çözümü nedir bilemiyorum:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?