Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

arkadaşlar denizeliklim başarı öyküsü yazsın kampanyası başlatıyorum ben
bence zamanı geldiiiii fıstık gibi olmus hatun ya

öneri için sağol tatlım da ben karışım otlar kullanmıyorum biraz uyuzum bu konuda

Neden kullanmıyosun ki canım zararlı olduğunu düşündüğün bişeymi oluyo karışımda buarada beyazbulutun dediği gibi keçiboynuzu pekmezide iyi bende bu pekmezden almaya girdim adam buda kan yapar ama bu daha hızlı yapar diye çörekotluyu sattı bana :) buarada sonradan keçiboynzu pekmezine almadığıma pişman oldum tadı çok güzeldi:)

tatlım çörek otu ve bal karışımı kilo aldırabiliyo dikkatli kullan bence

aynı benim kafadansın hee ilaç gibi bişeyin bile kilosuna bakıoruz:) bende bunu alırken aktara sordum bu kilo aldırır falan dedim kesinlikle öyle bişey olmaz dedi tabi hergün bi çaykaşığı aldırmayabilir bol bol yersem alabilirim tabi ama tadı çok çirkin bir tatlı kaşığıgını bile yutası gelmio insanın buarada karbonhidrat diyetime başladığımdan beri kullanmıyorm bu karışımı zaten beni kendime getirdi biraz.

valla öyle pembişim :)) geçen gün şarap ikram ettiler bi yerde. onun bile kalorisini düşündüm hemen :)) hatta dedim bile aldığım kalorileri size sorcam diye :))

valla öyle pembişim :)) geçen gün şarap ikram ettiler bi yerde. onun bile kalorisini düşündüm hemen :)) hatta dedim bile aldığım kalorileri size sorcam diye :))

bende dün şekerli bol köpüklü Türk kahvesine hayır deyip kalkıp kendime sade Türk kahvesi yaptım arkadaşım bizdeydi bırak artık şu kilo kompleksini abartma artık falan dedi böyle milletede çok çaktırınca kompleksli oluosun kimse anlamıyo

lilycim karışım kullanamıyorsan keçi boynuzu pekmezi kullan günde bir tatlı kaşığı ye en azından
kızlar teşekkür ederim keçi boynuzu pekmezini çok severim her çeşit pekmezi az cok bilirim dut, üzüm, keçi boynuzu... severim de ama bu aralar tahinle başladım ya bakalım hayırlısı
aslında tahin de kilo aldırır ama napayım sofrada olunca dayanamıyorum bir iki çay kaşığı yiyorum
karışımlardan çekiniyorum malum ilaç kullanıyorum belki tek başına zarar vermeyecek şeyler karışınca farklı bir etki olur da zarar verir diye... sinerjik etki yani

kalori olarak da az cok bilmek bazen insanın pişmanlığını arttırıyor yaaaaaaaa....
alkolun 1 gramı 7 kalori

yağ 9, karbonhidrat-protein biri 4 biri 4.5 ama hangisi 4 hangisi bucuklu hatırlayamadım tam:44: ben bu aralar biraz çizgiyi aştım sanırım offf yaaaaaaaaaaaa
tatlı şeyler atıştırıyorum çok değil belki eskisi kadar ama yine de iyi bişey değil sonucta

lilycim tahin yerine bence sadece pekmez yesen daha iyi kalori açısından tahin daha kalorilidir eminim bende her sabah dut pekmezi yiyorum sabahları ama
bir yandanda korkuyorum iştah açma özellikleride var çünki
baldan çekiniyorsanız polen alın kızlar çok çok faydalı hem bağşıklık sistemini güçlendiriyor
arı sütü bal polen karışımıda alabilirsiniz ben kızıma kullanıyorum ama yetişkinler için olanıda var arı sütüde bibir derde deva
içinde küçücük bir kaşığı var onla yeniyor günde bir kasık okadar

pirinç lapası diyeti ile merhaba herkese

sabah bile yedim lapayı tadı fena değil şimdilik bir sorun hissetmiyorum kendimdee artık yarın sabaha bakcaz verdikmi aldık mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…