maşallah diyelim de nazar değmesin fıstığımbenim de ellerim hep sıcaktır ya hihihi
kız random senin boy kaçtı kuzum yaaaa???:44:merak ettim debenim de ellerim hep sıcaktır ya hihihi
kız random senin boy kaçtı kuzum yaaaa???:44:merak ettim de
kız çizelgen yanlış o zmn fıstıgm1.60 kuzum ya. :)
kız çizelgen yanlış o zmn fıstıgm
bmi yani vücut kitle indeksin 20 değil yanlış mı girdin ki acaba???
aynen bence dearkadaşlar denizeliklim başarı öyküsü yazsın kampanyası başlatıyorum ben
bence zamanı geldiiiii fıstık gibi olmus hatun ya
aynen bence de
olabilir neden merak ettin dersen dicektim ki olman gereken kiloya gelmişsin daha verirsen aşırı zayıf olursun dicektim o nedenle yani...yavrum hiç farkında diilim yanlış olmuş o demek ki
olabilir neden merak ettin dersen dicektim ki olman gereken kiloya gelmişsin daha verirsen aşırı zayıf olursun dicektim o nedenle yani...
öneri için sağol tatlım da ben karışım otlar kullanmıyorum biraz uyuzum bu konuda
öneri için sağol tatlım da ben karışım otlar kullanmıyorum biraz uyuzum bu konuda
tatlım çörek otu ve bal karışımı kilo aldırabiliyo dikkatli kullan bence
Neden kullanmıyosun ki canım zararlı olduğunu düşündüğün bişeymi oluyo karışımda buarada beyazbulutun dediği gibi keçiboynuzu pekmezide iyi bende bu pekmezden almaya girdim adam buda kan yapar ama bu daha hızlı yapar diye çörekotluyu sattı bana :) buarada sonradan keçiboynzu pekmezine almadığıma pişman oldum tadı çok güzeldi:)
aynı benim kafadansın hee ilaç gibi bişeyin bile kilosuna bakıoruz:) bende bunu alırken aktara sordum bu kilo aldırır falan dedim kesinlikle öyle bişey olmaz dedi tabi hergün bi çaykaşığı aldırmayabilir bol bol yersem alabilirim tabi ama tadı çok çirkin bir tatlı kaşığıgını bile yutası gelmio insanın buarada karbonhidrat diyetime başladığımdan beri kullanmıyorm bu karışımı zaten beni kendime getirdi biraz.
valla öyle pembişim :)) geçen gün şarap ikram ettiler bi yerde. onun bile kalorisini düşündüm hemen :)) hatta dedim bile aldığım kalorileri size sorcam diye :))
lilycim karışım kullanamıyorsan keçi boynuzu pekmezi kullan günde bir tatlı kaşığı ye en azından
kızlar teşekkür ederim keçi boynuzu pekmezini çok severim her çeşit pekmezi az cok bilirim dut, üzüm, keçi boynuzu... severim de ama bu aralar tahinle başladım ya bakalım hayırlısıNeden kullanmıyosun ki canım zararlı olduğunu düşündüğün bişeymi oluyo karışımda buarada beyazbulutun dediği gibi keçiboynuzu pekmezide iyi bende bu pekmezden almaya girdim adam buda kan yapar ama bu daha hızlı yapar diye çörekotluyu sattı bana :) buarada sonradan keçiboynzu pekmezine almadığıma pişman oldum tadı çok güzeldi:)
aynı benim kafadansın hee ilaç gibi bişeyin bile kilosuna bakıoruz:) bende bunu alırken aktara sordum bu kilo aldırır falan dedim kesinlikle öyle bişey olmaz dedi tabi hergün bi çaykaşığı aldırmayabilir bol bol yersem alabilirim tabi ama tadı çok çirkin bir tatlı kaşığıgını bile yutası gelmio insanın buarada karbonhidrat diyetime başladığımdan beri kullanmıyorm bu karışımı zaten beni kendime getirdi biraz.
alkolun 1 gramı 7 kalorivalla öyle pembişim :)) geçen gün şarap ikram ettiler bi yerde. onun bile kalorisini düşündüm hemen :)) hatta dedim bile aldığım kalorileri size sorcam diye :))
ben bu aralar biraz çizgiyi aştım sanırım offf yaaaaaaaaaaaabende dün şekerli bol köpüklü Türk kahvesine hayır deyip kalkıp kendime sade Türk kahvesi yaptım arkadaşım bizdeydi bırak artık şu kilo kompleksini abartma artık falan dedi böyle milletede çok çaktırınca kompleksli oluosun kimse anlamıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?