arkadaşlar denizeliklim başarı öyküsü yazsın kampanyası başlatıyorum ben
bence zamanı geldiiiii fıstık gibi olmus hatun ya
GENE KİMSE YOK PEMBİŞDE GİRİP GERİ ÇIKIYO:d
baktım kimse yok geri çıktım:) sizin düğün ne zaman canım haftasonumu
evet canım yarın öğlen adanaya gideceğim pazar gecesi geri evime gelcem orda kalma süresini kısa tutuyorum eşimin sayesinde kilo almam hiç değilse
düğünde bol bol oynarsın spor olur:) pazartesi tam gaz devam etcen yni bırkmak yk dn öyle bişeyler yazmışssında küserim wallaaa:)
sabah maydanozu limonlamış olman güzel içindeki demirin emilimini arttırmışsın maşallahmenümü yazayımda gidip akşam yemeğimi yiyeyim buarada nie kimse menüsünü yazmıyor ve yorum yapılmıyorr
sabah
1 çaybardağından az 2 yk yoğurtlu pirinç lapası
2 çatal kadar yumurta
1 dilim(çok azdı) peynir(bunlar efenin artanları)
1 tabak limonlu maydanoz
1 greyfurt
1 çaybardağından az 2 yk sarımsaklı yoğurtlu lapa
1 tabak karışık salata
1 sade nescafe
1 galeta tamda bu büyüklükdeydi Galeta, yapımı, yapılışı Resimli Oktay Usta kolay pratik yemek tarifleri
1 tabak salata
1 tanede soda içerim
şimdilik bukadar bol bol su içtim 2 ltyi geçmiştir 2 bardak yeşil çay 3 e tamamlarım 30 dk bisiklet bindim 10 dkda oryantal yaptım 50 mekik çektim yatmadan 30 dk bisiklet daha bineceğim 50 mekik daha çekerim
sabah maydanozu limonlamış olman güzel içindeki demirin emilimini arttırmışsın maşallah
menüde sorun göremedim de 3 öğün lapa çekilmez gibi geldi en azından ben beceremezdim seni tebrik ediyorum
maşallah sporuna da ben yapamıyorum bu soğukta bilgisayara bile zor gelebilirken spor yapmak işkence gibi şu aralar, hem cok yoruldum ya sabahtan beri...
sorma ya bizim de soba dolmuş daha birkaç hafta önceydi temizlendi üstelik daha 2 ay öncesinde kurulmuştu bi de biz daha kömürü bu karakış soğuklarında yakmaya başladık işte 2 gün falan oldu ondan once hep odun yakıyorduk bi de sıcak iklimdeyiz düşün yani...bilmem iyi bişemi yapmışımm farkında değilimvallahi midem bulandı ama yedim bitti bu ögünüm bitek sodayı içmedim onuda ilerleyen saatlerde içerim artıkk
haklısın insan yorulunca ne spor yapası geliyo nede diyete uyası geliyo canımm daha yarın gidene kadar gene yicemm sanırım gitmem öğlen sonuna kalacak efe üşütmüş doktora götücem sonra şu nalet olası soba dolmuş onu temizlicem bu sene bıktırdı şu soba beni evimin heryeri kapkara oldu is kokuyoo keşke yarın bahçede temizlerken bir çalsa gitse bende kurtulsam
arkadaşlar denizeliklim başarı öyküsü yazsın kampanyası başlatıyorum ben
bence zamanı geldiiiii fıstık gibi olmus hatun ya
aynen bence de
bencede bencede bencede
arkadaşım fıstık gibi çıtır olmuş başarı öyküsü yazsın bencede
tatlım ben de aslında çok kötü değilim psikolojik olarak da ne bileyim üşeniyorum kendime ayrı hazırlamaya çok üşüyorum:18::18::18:ellerim ve ayaklarım buz gibi hatta içimden bugun şu geçti... dedim peyniri buzdolabına koymaya gerek yok benim eller buz gbi ztnlilycim bende cozuttum ya napıcaz böyle bir türlü kendime gelemedim menümü yazmaıyorum oyüzden kaç gündür
aslında çok motiveyim ama bişey oluyor yiyorum ya yarın tartı günü:18::18::18:
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyykızlar size çok teşekkür ediyorum
gerçekten beni çok mutlu ettiniz
insanın çabalarının karşılığını görmesi çok güzel
başarı öyküsüne gelince bence daha çok erken
hem daha istediğim kiloya inemedim
daha doğrusu görüntü olarak henüz memnun değilim
ben başarı öykümü istediğim kiloya değilde asıl o kiloyu korumayı başarınca yazacam
önemli olan korumayı başarmak
yani enazından şöyle 1 yıl bu kiloyu koruyayım ondan sonra yazmayı düşünüyorum
tabi bir yıl boyunca burdan ayrılmayı düşünmüyorum
çünkü siz olmadan ne vermeyi nede korumayı becerebilirim
sizi çok ama çok seviyorum
menümü yazayımda gidip akşam yemeğimi yiyeyim buarada nie kimse menüsünü yazmıyor ve yorum yapılmıyorr
sabah
1 çaybardağından az 2 yk yoğurtlu pirinç lapası
2 çatal kadar yumurta
1 dilim(çok azdı) peynir(bunlar efenin artanları)
1 tabak limonlu maydanoz
1 greyfurt
1 tabak karışık salata
1 sade nescafe
1 galeta tamda bu büyüklükdeydi Galeta, yapımı, yapılışı Resimli Oktay Usta kolay pratik yemek tarifleri
1 tabak salata
1 tanede soda içerim
şimdilik bukadar bol bol su içtim 2 ltyi geçmiştir 2 bardak yeşil çay 3 e tamamlarım 30 dk bisiklet bindim 10 dkda oryantal yaptım 50 mekik çektim yatmadan 30 dk bisiklet daha bineceğim 50 mekik daha çekerim
bu arada ben menümü paylaşacagım ama birazdan inşallah
yani iyi de olsa kötü de olsa yazmalıyız bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?