Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

menümü yazayımda gidip akşam yemeğimi yiyeyim buarada nie kimse menüsünü yazmıyor ve yorum yapılmıyorr

sabah
1 çaybardağından az 2 yk yoğurtlu pirinç lapası
2 çatal kadar yumurta
1 dilim(çok azdı) peynir(bunlar efenin artanları)
1 tabak limonlu maydanoz

1 greyfurt

1 çaybardağından az 2 yk sarımsaklı yoğurtlu lapa
1 tabak karışık salata

1 sade nescafe
1 galeta tamda bu büyüklükdeydi Galeta, yapımı, yapılışı Resimli Oktay Usta kolay pratik yemek tarifleri

1 çaybardağından az 2 yk sarımsaklı yoğurtlu lapa
1 tabak salata
1 tanede soda içerim

şimdilik bukadar bol bol su içtim 2 ltyi geçmiştir 2 bardak yeşil çay 3 e tamamlarım 30 dk bisiklet bindim 10 dkda oryantal yaptım 50 mekik çektim yatmadan 30 dk bisiklet daha bineceğim 50 mekik daha çekerim

evet canım yarın öğlen adanaya gideceğim pazar gecesi geri evime gelcem orda kalma süresini kısa tutuyorum eşimin sayesinde kilo almam hiç değilse

düğünde bol bol oynarsın spor olur:) pazartesi tam gaz devam etcen yni bırkmak yk dn öyle bişeyler yazmışssında küserim wallaaa:)

düğünde bol bol oynarsın spor olur:) pazartesi tam gaz devam etcen yni bırkmak yk dn öyle bişeyler yazmışssında küserim wallaaa:)

canım vermem gereken 6 7 kilo var aslında sıksam kendimi 1buçuk ayda veririm yada 2 ayda ama ben bu kaçamakları yaptıkça uzadıkça uzadıı nerdeyse 2 aydır bu kilodayım ama 3 ay daha bu kilodada olsam bırakmam yavaşda olsa heray 100 grmda versem devammm

kızlar ben resmen bu diyet işini bozdum yaaaaa
bırakmıcam tabii ki yılmak yok ama işte bişeyler bozulunca eski düzene döndürmesi zor oluyor
yedikçe yedim pişman mıyım? evet hem de nasıl bi de bu pişmanlığın verdiği psikoloji de cabası
ztn havalar da soğuk bi de annem de yok her işe koştur dur valla yetişemiyorum üstelik kpss hazırlığı yapmam lazım ne zmndır askıda tam oldu işte çalışabilirim derken hep bişey çıkıyor, diyet de arada kaynıyor işte hepsi bir arada olunca hem bedenen hem de beynen yoruldum yaaaaa

bugun duş aldım ama dondum ya sabah çift kat çorapla ayaklarım buz gibiydi hala üşüyorum yazmam gerekenler var sobalı odada babam haber izliyor inşallah bugun fatmagulu izletir:44:
gitsem şimdi ya kitap okucam ki tvnin sesinden anlamam, ya da kös kös haber izlicem
mutfak yine dağıldı toplayasım yok buz gibi:18:
neyse ben günlüğüme gidip yazayım bari menülerimi de çıksın aradan kaç gündür diyorum bi türlü yazamadım gitti

beyazbulutcum, tahin kalorili ama napayım safrada olunca yiyesim geliyor ama yarın sadece pekmez yicem azıcık sırf şifa niyetine
sadişim yorum yapmayanlar var mı bilmiyorum ben daha yeni katıldım sayılır tatilden sonra aranıza
menünü yorumlucam inşallah
avukatcımla ilgili de... ben kendisine özelden mesaj atayım ilk sayfaya da yazcam adını sizin için sakıncası yok sanırım

sabah maydanozu limonlamış olman güzel içindeki demirin emilimini arttırmışsın maşallah
menüde sorun göremedim de 3 öğün lapa çekilmez gibi geldi en azından ben beceremezdim seni tebrik ediyorum
maşallah sporuna da ben yapamıyorum bu soğukta bilgisayara bile zor gelebilirken spor yapmak işkence gibi şu aralar, hem cok yoruldum ya sabahtan beri...

bilmem iyi bişemi yapmışımm farkında değilim vallahi midem bulandı ama yedim bitti bu ögünüm bitek sodayı içmedim onuda ilerleyen saatlerde içerim artıkk
haklısın insan yorulunca ne spor yapası geliyo nede diyete uyası geliyo canımm daha yarın gidene kadar gene yicemm sanırım gitmem öğlen sonuna kalacak efe üşütmüş doktora götücem sonra şu nalet olası soba dolmuş onu temizlicem bu sene bıktırdı şu soba beni evimin heryeri kapkara oldu is kokuyoo keşke yarın bahçede temizlerken bir çalsa gitse bende kurtulsam

sorma ya bizim de soba dolmuş daha birkaç hafta önceydi temizlendi üstelik daha 2 ay öncesinde kurulmuştu bi de biz daha kömürü bu karakış soğuklarında yakmaya başladık işte 2 gün falan oldu ondan once hep odun yakıyorduk bi de sıcak iklimdeyiz düşün yani...

lilycim bende cozuttum ya napıcaz böyle bir türlü kendime gelemedim menümü yazmaıyorum oyüzden kaç gündür
aslında çok motiveyim ama bişey oluyor yiyorum ya yarın tartı günü:18::18::18:

ben ekimde kurdum sobayı ilk günden beride kömür yaktık hep hala dolmadı
nasıl dolmuş sizin sobalar öyle
bende bıktım ama pisliğinden küçücük balkon var oda odun kömür dolu konuşucam bu yaz doğal yaptırsın ev sahibi
küçücük ev zaten alt tarafı 4 petek konucak oda ufaklarından yani apartmanda 3 daire var zadece kömür kullanan
fazlada gelmiyor hem 100-150 arası geliyor herkese tüpü içinde ben 30 torba kömür aldım 500 tl bitti sayılır daha şubata yeni girdik
70 tlde tüp :S

Son düzenleme:
arkadaşlar denizeliklim başarı öyküsü yazsın kampanyası başlatıyorum ben
bence zamanı geldiiiii fıstık gibi olmus hatun ya

bencede bencede bencede

arkadaşım fıstık gibi çıtır olmuş başarı öyküsü yazsın bencede

kızlar size çok teşekkür ediyorum
gerçekten beni çok mutlu ettiniz
insanın çabalarının karşılığını görmesi çok güzel
başarı öyküsüne gelince bence daha çok erken
hem daha istediğim kiloya inemedim
daha doğrusu görüntü olarak henüz memnun değilim
ben başarı öykümü istediğim kiloya değilde asıl o kiloyu korumayı başarınca yazacam
önemli olan korumayı başarmak
yani enazından şöyle 1 yıl bu kiloyu koruyayım ondan sonra yazmayı düşünüyorum
tabi bir yıl boyunca burdan ayrılmayı düşünmüyorum
çünkü siz olmadan ne vermeyi nede korumayı becerebilirim

sizi çok ama çok seviyorum

lilycim bende cozuttum ya napıcaz böyle bir türlü kendime gelemedim menümü yazmaıyorum oyüzden kaç gündür
aslında çok motiveyim ama bişey oluyor yiyorum ya yarın tartı günü:18::18::18:
tatlım ben de aslında çok kötü değilim psikolojik olarak da ne bileyim üşeniyorum kendime ayrı hazırlamaya çok üşüyorum:18::18::18:ellerim ve ayaklarım buz gibi hatta içimden bugun şu geçti... dedim peyniri buzdolabına koymaya gerek yok benim eller buz gbi ztn
bu arada ben tartı nerde onu bile bilmiyorum kardeşim demin gece vardiyasına gitti ya sabah napcam ben öffffffff:44::44::44:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
kız ben de hepinizi çok seviyorum yaaaa

bu arada ben menümü paylaşacagım ama birazdan inşallah
yani iyi de olsa kötü de olsa yazmalıyız bence

Sabah:
Sahanda salamlı yumurta
Normal kahvaltılıklar...

Ara:
Yarım elma

Öğle:
Yarım greyfurt
Nesfit

Akşam:
2 kepçe tarhana çorbası
1.5 tahta kaşık mantı ( kepçe küçüktü 2-3 yk kaşığı anca alıyor işte)

Bu kadar...
Su çok içmedim hava buz gibi içesim gelmiyor

Birazdan çay demlencek babam mısır pıtlağı istedi belki bir iki avuç hüpletirim.

Sporumu yapıcam bugün.

Artık bıktım ya saçma sapan menüler yapıyorum
Üstümde bir sürü yük!
Yok aöf yok kpss bilmem ne...
Bu kadar yapmam gereken şey olduğunu düşündükçe hantallaşıyorum.
Kurtulmak istiyorum
Çıtır bir memur olmak istiyorum.
Hiçbir cacık yok hayatımda ya!
Aşk yok, sosyallik yok.
Ot gibiyim...:84::84::84::84::84::84::84:

yavrum senin şu sporuna bayılıyorum
kocaman maşallah diyorum

bu arada ben menümü paylaşacagım ama birazdan inşallah
yani iyi de olsa kötü de olsa yazmalıyız bence

bencede iyi veya kötü menüler paylaşılmalı yoksa burası amacına ulaşmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…