oldum olası siyah altınsarısı uyumunu severimmm yakışır kesinnn umarım güzel geçer düğün
öğlen hariç iyi görünüyor bu arada öğle menümüz hemen hemen aynıkızlar hemen menümü yazayımda gideyim lapamı yicem ehehehehe
bugün sabah tartdıldığımda 64.7 düm yani 200 grm daha almışım ama 3 4 gndür okadar çok yiyiorum kii azbile almışım yani
sabah
yarım kk dan az peynir
4 yeşilzeytin
az sucuklu yumurta
2 dilim tahıllı ekmek
2 kaju 4 badem
yarımlahmacun
çeyrek simit
1portakal
2 yk yoğurtla lapa(pulbiber nane eşliğinde)
1 bardakda nescafe içerim olur biter
oh oh epey kalabalıklaştık bne her geldiğimde bomboş oluyor buralar evde de duvarlarla konuşuyorum ztn burda da kendi kendime sohbet ediyorum ne zamandır
kızlar ben her önüne geleni alalım demiyorum mesela ben cyy için de almak istedim başta ama baktım isveç yapıyor dedim şimdi biz yapmıyoruz arkadaşlar istemeyebilir
avukatı da unutmadım ilk başta da yazcaktım ama kendisi kkya girmiyordu şimdi yazsam ya girmezse dedim bi de size haber verdim kendisi girmeyince onun bilgisi olmadan eklemek istemedim yoksa o da bnm ilk göz ağrım minikkle ikisi
bu konuda kendisine yazdım gecenlerde bnm topiğe beni de listeye ekleyebilirsin demiş kendisine dedim ki motivasyon istiyorsan yerin hazır, bu topikten bahsettim biraz
bunu size sormadan yaptım bu nedenle sizden özür diliyorumama o an oyle yazmış bulundum çünkü çok kötüydü motive etmeye çalıştım sizlerden de bu yönde olumlu yazılar almak hoşuma gitti hepinize çoooooooooooookkkkkk teşekkürler
bu arada pembenin dediği bi gelip bi gelmeme sanırım cyy ve bnm için değildi değil mi?malum tatilde herkes bi yerlere gitmek durumunda kalabiliyor
kız yanlış anlamadım yaaa takılıyorum sanaYok canım tabiki hayır sizi kast etmedim düzenli gelmeyenleri söyledim mesela gamzenin belki topicten bile haberi yoktur çünkü o kendi günlüğündeyken daha bırakmıştı aman yanlış anlaşılmasın(buarada gamzede gelirse baştacımız) cyy ve senin gidip gelceni biliyoruz sonuçta benimde giremediğim zamanlar oluyo herkesin bi özel hayatı varr işte böyle yazıyla bişey anlatmaya çalışınca yanlış anlaşılınca sinir oluyorum kendime
KIZLAR facedeki sayfamıza foto ekledim
hemen bakın yorumlarınızı bekliyorum
kız bayıldım yeni saçın da güzel olmuş ben de zayıflayınca değiştircem kendimi heheKIZLAR facedeki sayfamıza foto ekledim
hemen bakın yorumlarınızı bekliyorum
ben hayatımda hiç boyatmadım saçımı ztn geçen yıl örtündüm ama düşünüyorum yeni bir saç şekli malum memur olcam yaaa değişim şartbende saçımı boyatmak istiyorum ama sevgilim karışıyo doğal seviyomş pfff
valla süpersin fıstığımmliycim ben bugün bir şubat diye tekrar ölçümlerimi aldım bel 85 kalça 100
valla süpersin fıstığımm
oh oh maşallahkızlar teşekkür edyorum
aslında şu an dahada zayıfım
ordaki son foto 1,5 ay önce çekilmişti
ogünden bugüne 2-3 kilo daha gitti
kızlar teşekkür edyorum
benim herifde doğal seviyormuş sana kendi saçından başkası yakışmaza diyoo ama bakalım zayıflayınca (tabi zayıflayabilirsembende saçımı boyatmak istiyorum ama sevgilim karışıyo doğal seviyomş pfff
kızlar teşekkür edyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?