tebrikler lily bence 74 varsındır sen ben hep tayt ve üzerimde ince bir badiyle tartılıyordumkızlar, hepinize öncelikle hayırlı Cumalar, sonrasında da kandilinizi kutluyorum
geçmişe sadece kiloları almak için baktım diğer yorumlara bakmadım, sonra daha müsait bir zamanda bakar, yorumumu yaparım inşallah,
ben de size bugunle ilgili hesabımı vereyim
bugun çok mutluyum
neden derseniz, tartıyı buldum
sonra çıktm üstüne 2-3 kez, tam 75!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
evet belki diyebilirsiniz ki ne seviniyorsun alt tarafı 2 haftada anca yarım kilo vermişsin ama öyle değil bnm kilom 75in de altındadır da üstümde bisürü şey vardı hala var çıkartmadım üşüyorum diye...
normalde tartıya çıkarken üzerimde mümkün oldugunca ince şeyler oluyordu ince bir pijama ile bir badi gibi ama bugun altımda eşofman ayağımda kalın çorap+patik, üstümde ince kazak üstüne örgü tunik, sırtım üşüdüğünden yeleği de hiç çıkartmam o da tunik boyunda işte... ama çok kalın bişey değil...
yine de normalin 2 katı kıyafetle tartıldım, üstelik menülerimi görmüşseniz, hepsi kilo alma programı gibi+spor da yapamadım doğru dürüst ona rağmen yarım kg bnm için mucize
ha bu arada annem memleketten gelirken dijital tartı bekliyorum inşallah, biz çıkıp alamamıştık o bakayım alayım dedi, inşallah alır
öyle olursa kendi odamda biyer ayarlıcam artık ya da kardeşlerimin odasında, çünkü herkesin oldugu odada sabah üstümü çıkarıp tartılmak olmuyor
neyse fıstıklar ben çıktım yarım kalan ütülerimi de yapayım size slm vereyim dedim
unutmadan, akşam bir kase yogurda 2 tatlı kaşığı kadar bugday özü yani ruşeym koydum yedim sonra küçük bir elma yedim yeşil elma, gece 1den sonra yattım midem hala şişti, epey tok tutuyor
tadı da güzel önce tattım sade olarak, ufalanmış gofret gibitadı cevizle fındık karışımı bişey lezzetli yani...
sağol tatlım inşallah bir aya kadar 70lerin altına düşerim ztn hedefim mart 12ye kadar 67-68 olmaktebrikler lily bence 74 varsındır sen ben hep tayt ve üzerimde ince bir badiyle tartılıyordum
çıplak tartılmamla arasında en az 500 gr oynuyor tartı dijital tabi
ben de bundan sonra sadece çamaşırlarımla tartılıcam
sağol tatlım inşallah bir aya kadar 70lerin altına düşerim ztn hedefim mart 12ye kadar 67-68 olmak
kızlar, hepinize öncelikle hayırlı Cumalar, sonrasında da kandilinizi kutluyorum
geçmişe sadece kiloları almak için baktım diğer yorumlara bakmadım, sonra daha müsait bir zamanda bakar, yorumumu yaparım inşallah,
ben de size bugunle ilgili hesabımı vereyim
bugun çok mutluyum
neden derseniz, tartıyı buldum
sonra çıktm üstüne 2-3 kez, tam 75!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
evet belki diyebilirsiniz ki ne seviniyorsun alt tarafı 2 haftada anca yarım kilo vermişsin ama öyle değil bnm kilom 75in de altındadır da üstümde bisürü şey vardı hala var çıkartmadım üşüyorum diye...
normalde tartıya çıkarken üzerimde mümkün oldugunca ince şeyler oluyordu ince bir pijama ile bir badi gibi ama bugun altımda eşofman ayağımda kalın çorap+patik, üstümde ince kazak üstüne örgü tunik, sırtım üşüdüğünden yeleği de hiç çıkartmam o da tunik boyunda işte... ama çok kalın bişey değil...
yine de normalin 2 katı kıyafetle tartıldım, üstelik menülerimi görmüşseniz, hepsi kilo alma programı gibi+spor da yapamadım doğru dürüst ona rağmen yarım kg bnm için mucize
ha bu arada annem memleketten gelirken dijital tartı bekliyorum inşallah, biz çıkıp alamamıştık o bakayım alayım dedi, inşallah alır
öyle olursa kendi odamda biyer ayarlıcam artık ya da kardeşlerimin odasında, çünkü herkesin oldugu odada sabah üstümü çıkarıp tartılmak olmuyor
neyse fıstıklar ben çıktım yarım kalan ütülerimi de yapayım size slm vereyim dedim
unutmadan, akşam bir kase yogurda 2 tatlı kaşığı kadar bugday özü yani ruşeym koydum yedim sonra küçük bir elma yedim yeşil elma, gece 1den sonra yattım midem hala şişti, epey tok tutuyor
tadı da güzel önce tattım sade olarak, ufalanmış gofret gibitadı cevizle fındık karışımı bişey lezzetli yani...
Bir sevgililer günü stresi daha sardı durdu beni..Sevgilin olsa ne alcam stresi olmasa niye yok bunalımı doyumsuzuz işte ne istediğimizi bilmiyoruz.:) Tabi ben ne alcam stresini tercih ederim.Günlüğümüzün evlileri sizlere soruyorum.Evlilik Aşkı öldürür mü?Hala sevgililer günü kutluyomusunuz eşlerinizle?Ya benim sevgilim daha evlenmeden soğuk bakıyo sanki böyle kutlamalara yani yılbaşına faalan kesin karşıydı bunada kesin karşıdır hiç muhabbetini açmadım daha zaten böyle günlerde karşımdakinin plan yapmasını istiyorum artık kendimi paralamak istemiyorum.Ya da ben plan yaparsamda karşımdakide hevesli olsun istiyorum çok mu şey istiyorum acaba..Ama biz bayanların kimyasında var çok şey istemek napıyım yani:) ne alsam acaba geçen sene çok güzel bi mont almıştım beğenmedi bunu değiştirelim yazık olmasın dolapta boşuna durcak dedi bende gittim kendime kot aldım iki tane onun hediyesini değiştirip dolayısyla bu sene ne alcam bilmiyorm öyle oskarmış seni seviyorumlu bardaklarmış hiç sevmediğim şeyler acaba onamı sorsam sana ne aliyim diye eheeh yoksa kendime bişeyler bakıo gibi yapıp onun begendiği bişeyimi alsam gizliden bilemedm:)
kızlar dün sabah tardıldığımda 64.3 düm yai lapa sonunda 800 grm vermişim 1 günde ama bugün yarım ekmek tantuni yedim geri gelmiştir o kilolar sorun değil eve gidince gene yaparım bir lapa geri gider ehehehehe
evlilik aşkı öldürür mü hmmm bu soru tartışılır şekerim :44::44:Bir sevgililer günü stresi daha sardı durdu beni..Sevgilin olsa ne alcam stresi olmasa niye yok bunalımı doyumsuzuz işte ne istediğimizi bilmiyoruz.:) Tabi ben ne alcam stresini tercih ederim.Günlüğümüzün evlileri sizlere soruyorum.Evlilik Aşkı öldürür mü?Hala sevgililer günü kutluyomusunuz eşlerinizle?Ya benim sevgilim daha evlenmeden soğuk bakıyo sanki böyle kutlamalara yani yılbaşına faalan kesin karşıydı bunada kesin karşıdır hiç muhabbetini açmadım daha zaten böyle günlerde karşımdakinin plan yapmasını istiyorum artık kendimi paralamak istemiyorum.Ya da ben plan yaparsamda karşımdakide hevesli olsun istiyorum çok mu şey istiyorum acaba..Ama biz bayanların kimyasında var çok şey istemek napıyım yani:) ne alsam acaba geçen sene çok güzel bi mont almıştım beğenmedi bunu değiştirelim yazık olmasın dolapta boşuna durcak dedi bende gittim kendime kot aldım iki tane onun hediyesini değiştirip dolayısyla bu sene ne alcam bilmiyorm öyle oskarmış seni seviyorumlu bardaklarmış hiç sevmediğim şeyler acaba onamı sorsam sana ne aliyim diye eheeh yoksa kendime bişeyler bakıo gibi yapıp onun begendiği bişeyimi alsam gizliden bilemedm:)
kızlar bu sabah tartıldım 63.5 geldim lapanın sayesinde eheheheh ama wc ye çıkamamıştım tartıldım genede çok mutluyum 63,5 oleyyyy
ne tarz hediyelerden hoşlanır yavuklun kız bilmiyonmu
benim kocaya ben heç hediye almam hep o alır
ucuz bişey beğenmezki beyimiz bende almıyorum oyüzden
işte benimkide beğenmiyo ucuz bişey kıyafet alsam okadar çok aldımki vakti zamanında pek alcak bişey kalmadı benimki saatleri çok seviyo ama oda pahalıyani alamam ama en son kartvizit cüzdanı beğenmiş onu sölüyodu hangi avm de beğendiğini biliyorumda hangi mağazada beğendiğini bitürlü öğrenemedim acaba kolundan tutup o avm ye götrp ben sana bunu alcammı demeliyim bilemedmki pofff buarada maşşallah Allah bozmasın şanslıymışsın eşin düşünceliymiş darısı biz bekarların başına:)
ben senin yerinde olsam öyle yapardım geneldede öyle yapıyorum zatenişte benimkide beğenmiyo ucuz bişey kıyafet alsam okadar çok aldımki vakti zamanında pek alcak bişey kalmadı benimki saatleri çok seviyo ama oda pahalıyani alamam ama en son kartvizit cüzdanı beğenmiş onu sölüyodu hangi avm de beğendiğini biliyorumda hangi mağazada beğendiğini bitürlü öğrenemedim acaba kolundan tutup o avm ye götrp ben sana bunu alcammı demeliyim bilemedmki pofff buarada maşşallah Allah bozmasın şanslıymışsın eşin düşünceliymiş darısı biz bekarların başına:)
zirt pirt wc'ye gitmek spor sayiliyormu acaba cok merak ediyorum, biktim artik sürekli tuvalete kosmaya öffff öffff.
bugünün ilk menüsü benden olsun bakalim.
Kahvalti
2 dilim siyah ekmek
light sürme peynir, yarim dilimden az light gouda
salatalik
2 zeytin
kücük parca omlet
sekersiz cay
2 diyet bisküvi
Ögle yemegi
1 tabak spaghetti
birazdan birtane portakal yerim ve günü öyle kapatirim.
bu arada makarnayi bitiremedim azicik kaldi tabagimda bende zorlamadim kendimi :)
su: 2 litre olmustur yada daha fazla
spor: 45dk bikini fatburner workout
yesil cay: 1 kupa
ögle yemeginden sonra hemen sporumu yaptim yakmak icin
su an acim ama yemicem bisey
ben senin yerinde olsam öyle yapardım geneldede öyle yapıyorum zatenbizimkide saat delisi ama istedikleri çok pahalı
bende ne istiyorsan makul bişey söyle alıyım diyorum genelde istemiyor bişey zaten artık çalışmıyorum param yok kredi kartını ver sana hediye alcam diyom yok canım istemez diyooo
makarna insanı hemen acıktırıyor iste yoksa bence menün güzel eğer açlığına dayanır günü böyle kaparsan harika
menüm
sabah yarım litre suyla güne başladım
kahvaltı bir buçuk dilim tam buğday ekmeği bir yumurta beyaz peynir şekersiz çay
ara sade kahvemm
öğle bir kase yoğurt bir dilim tam buğday ekmek yarım muz
ara küçük bir ayvanın yarısı
akşam 4 yk makarna 4 yk taze fasulye yoğurt
2 kupa traçınlı yeşil çay
2 litre su
spor 5 mil leslienin 2 mili 25 dakika
20 dakika stepeer adımlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?