kızlar yaaa canım sıkkın eşim 4 5 gündür karnım ağrıyo ishalim midem bulanıyo diyordu dün acile gitti gaita testi yaptırmış temiz çıkmış
geçen hafta sonu portakal toplamışlardı kasaları kaldırmıştı sanırım göbeği düşmüş(( internetden araştırdım belirtileri benziyo karıkoca tedavileri ile tedavi ediliyormuş bitanesini yaptım bakalım şimdi uyudu bakalım yarına nasıl olcak (
Dünkü menümü yazmamıştım onu yazıyım
Sabah: Beyaz peynir,bikaç yeşil zeytin.1dilim salam,2dilim falanda kaşar,1dilim tam buğday ekmeği
Öğlen: kırmzı yeşil sarı biber közü marul dan oluşmuş salata 5-6 tane köfte salçalı soslu
Akşam: tavuk ızgara, beyaz peynir
Havuçlu kek yapmıştık 1 dilim yedim bide poçanında tadına baktım ucundan
Bugün hiç mutlu uyanmadım çok uykum vardı ve akşam tartılıp morelim bozulmuştu kabızlığın üstüne bi tartıldım 59 300 çıktım sinirim bozuldu bikaçgündür mutsuz hissediyorum kendimi neyse haftasonu uykumu alrsam geçer heralde
kızlar yaaa canım sıkkın eşim 4 5 gündür karnım ağrıyo ishalim midem bulanıyo diyordu dün acile gitti gaita testi yaptırmış temiz çıkmış
geçen hafta sonu portakal toplamışlardı kasaları kaldırmıştı sanırım göbeği düşmüş(( internetden araştırdım belirtileri benziyo karıkoca tedavileri ile tedavi ediliyormuş bitanesini yaptım bakalım şimdi uyudu bakalım yarına nasıl olcak (
bir kilo bildirimi de benden olsun a dostlar
şimdi herkes kızıcak bana biliyorum, o kadar zırladın düşemiyorum diye, yine düşmüşsün diceksiniz ama mazur görün yavrularım yaaa...:26::26:
ivittt kilom 69 kızlar. sonunda düştüm 6lı sayılara.. çok mutluyum.. kilo verenleri de tebrik ediyorum..
şimdi lily'ye bildirim de yapıcam.
bu arada kızlar dün 15 senelik komşumuz tanımadı beni :) gerçi kafamda bere falan vardı ama... yeter artık verme, çok kilo vermişsin falan dedi :)) anneme de demiş bu sabah daha fazla vermesin diye. allahım beynimi yerdi insanlar kilo ver diye. şimdi de verme yeter diyolar. yemin ederim yaranılmaz.
Kendimi bütün sınıfın yazılıdan 100 aldığı benimse sıfır aldığım tembel çocuklar gibi hissediyorum.
Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.Başarınıza çok seviniyorum umarım devamı gelirr kızlarrr.Randomcum sonunda 69 olmuşsun ben bile rahatladım kırdın 70i afferin kızzz:)
Kalbim : Az kaldı 3 kilo ne ki ineceksiiiin:) okulda çıtır çıtır gezceksin
pembisim tsk ederim :)
kiz sen niye kendini kötü hissediyorsun anlamiyorum senin zaten fazla kilon yok ki
hem kabizlik yüzünden cok ciktin bence tartida, wcye cik sonra yine tartil bakalimm
randomcimm farkindamisin bilmiyorum ama 20 KILO VERDINNNNNNNNNNNNNNNNN
cok mutlu oldum senin adina canim tebrik ederimmmm :)
hiiiihhh valla yaranilmaz tatlim banada gecen birileri dedi cok vermissin böylede iyisin devam etme felan diye ama onlara inat devam edecem.
he bide gecen annemin en yakin arkadasi uzun zamandan sonra beni gördüler, yani en son diyet yapmadan önce görmüslerdi beni.
gecen hafta bize geldiler, ve hic tik yok hic bisey demediler zayiflamissin felan diye.
annemde dedi ki: siz niye kizima zayiflamissin demiyorsunut görmüyormusunuz cok zayifladi.
o kari da diyo ki: gördüm simarmasin diye bisey demedim
sonrada hemen lafi degistirdi yani hic nasil yaptin güzel olmussun felan demedi uyuz sey
gicik oldum artik o kariya.
cok saolll kuzum ya valla 1 hafta zırladım 70i kıramadım diye çok şükür bu kandil gününde sevindim.Kendimi bütün sınıfın yazılıdan 100 aldığı benimse sıfır aldığım tembel çocuklar gibi hissediyorum.
Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.Başarınıza çok seviniyorum umarım devamı gelirr kızlarrr.Randomcum sonunda 69 olmuşsun ben bile rahatladım kırdın 70i afferin kızzz:)
abow daha yeni farkina vardim. burda en kilolusu benim
Sanırım bu gidişle sınıfta kalacağım
Random benden sonra başlamıştın.
Utanıyorum
evet evet öyle yapanlar da var. bakıp bakıp hiç ses çıkarmayanlar. ama öyle olunca anlıyorum ne kadar kıskandıklarını ihihihi.
canım teşekkür ederim valla ben de çok sevindim senin adına. topikte iki tombiş senle ben kaldık. :) şaka şaka bu kilolarımız geçici artık ben oyle düşünüyorum. o kabus dolu günler geride kaldı. şükürler olsun allahıma.
cok saolll kuzum ya valla 1 hafta zırladım 70i kıramadım diye çok şükür bu kandil gününde sevindim.
kız deli misin sen? sen 100 den inmedin mi buralara... sakın öyle düşünme. buraya ilk yazdığım zamanlar ben de öyle diyodum ama inan burası kilolar konusunda en rahat olacağın yerdir.
Sanırım bu gidişle sınıfta kalacağım
Random benden sonra başlamıştın.
Utanıyorum
kızzzz öyle deme sakın üzülürüm amaaa((
yavrum senin hastalıklar falan girdi araya ama normaldir böyle olması. sen de biliyosun.
ama motivasyonunu kaybetme lütfen. buraya da sık sık girmiyosun sanki artık. gel buraya konuşalım edelim motive olursun hem canım benim üzülmek yokkkk çok kızarım bak.
Buarada bugünde kandilmiş.Kandiliniz mübarek olsunnn.Keşke biri kandil simidi getrsede yesem.Bugün dehşet yemeğe odaklıyım.Evde havuçlu kek poça falan var çok zor bigün olcak
hem hastalık girdi hem de bikaç haftadır annem hamurişine dadanmıştı.
Valla napıcağımı bilmiyorum.
Çok kötü hissediyorum kendimi...
bir kilo bildirimi de benden olsun a dostlar
şimdi herkes kızıcak bana biliyorum, o kadar zırladın düşemiyorum diye, yine düşmüşsün diceksiniz ama mazur görün yavrularım yaaa...:26::26:
ivittt kilom 69 kızlar. sonunda düştüm 6lı sayılara.. çok mutluyum.. kilo verenleri de tebrik ediyorum..
şimdi lily'ye bildirim de yapıcam.
bu arada kızlar dün 15 senelik komşumuz tanımadı beni :) gerçi kafamda bere falan vardı ama... yeter artık verme, çok kilo vermişsin falan dedi :)) anneme de demiş bu sabah daha fazla vermesin diye. allahım beynimi yerdi insanlar kilo ver diye. şimdi de verme yeter diyolar. yemin ederim yaranılmaz.
bende tembel öğrenciyim tahtaya çıkıp tek ayak üzerinde beklesem :18::18::18::18:Kendimi bütün sınıfın yazılıdan 100 aldığı benimse sıfır aldığım tembel çocuklar gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?