Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

öneümde bir kase makarna duruyor kızım yemedi şeytan ye dedi
bende sana mı sorucam ne yiyeceğim didim
arada yokluyor fikrimi değiştirirsem diye ama çok beklerrr

o seytan yokmu zaten beni bazen iyi kandiriyor
kendisi gülüyordur kesin bu kiz ne kadar salak ne dersem yapiyor diyordur

benim annemde sürekli yapıyor ekmek arası dolma:120:

benim annemde sürekli yapıyor ekmek arası dolma:120:

demek ki tek annem yapmiyormus öyle

Bende makarnayı bol salçalı mayonezli seviyorum.
Hatta makarnayı her öğün bıkmadan yiyebilirm ama işte

yiyip yiyip kilo almamak istiyorummmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

mayonez miiiiiiiiiiiiiiii ögggggggggg
kiz nasil yiyorsun öyleeeee

kızlar az önce 1 adet greyfurt yedim. menüme onu da eklemiş olayım. böylece günlük 3 porsiyonluk meyve hakkımı tamamlamış bulunmaktayım.

evde kös köss oturan arkadaşlarım evde ne yaparızda çalışıp para kazanabilirizz bişeler yapmam gerekiyor fikriniz varmıı
tatlım ben de istiyordum baya araştırdım yazın da iş biraz sermayeye bakıyor maalesef o da bende yok
homeoffice işi yani mesela elişi yapıyorsun, site açıyorsun ordan satıyorsun ya da bunun için hazır açılmış siteler var senle biz özelden paslaşalım eğer düşünürsen, bnm elişi becerim yok maalesef ben ev yapımı ürünler düşünüyordum da ailem biraz yan çizdi ondan yattı yani... ama ne bileyim elişi takı vs yapıosan daha kolay ya da yemek falan

Kalbimmm... menün her zmnki gibi süper tatlım afiyet olsun
ekmek konusuna gelince senin hesaplamana gerek yok ztn sen az yiyorsun...
ama beyazbulutun dedikleri mantıklı olan ben de aynı şekildeyim...

Beyazbulut çok az yemişsin aslında... 4 dl ama sabah sanırım vücut tolere eder ztn erken de kalkmışsın
ama o saatte kalkıp da az su içmen biraz bana garip geldi ben de 11de kalktım ama senin kadar az değil suyum, takviye yap kendine

cnm ekmek konusuna gelince... aslında bence eğer sadece sabah yencekse, 2-3dl yenip diğer öğünlerde yenmemeli ama pilav falan olursa da o zaman bunu haftada 2-3 öğün yemekten bişey olmaz tabii ölçülü, tabii ki onlar da ekmek olarak sayılır yani eşdeğerdir ekmeğe...
şahsen ben gün içinde yediklerime göre dengelemeye çalışıyorum
mesela sabahları bu aralar 1 dl yiyorum eee pilav, makarna olursa da dikkatli yiyorum ya da akşam azıcık ekmek koyuyrum menüme...

dediklerini yeni gördüm sen doğru olanı yapıyorsun ekmek konusunda

Random...
cnm menü genel olarak güzel ama tavsiyem 3 öğün meyveyi 1er porsiyonlar halinde yemen mesela 2 mandalina ya da 3, bir porsiyon eder ztn...
bir de öğlen bulgur pilavı yemişsin ya aynı gün içinde pilav, makarna vs. 2 defa yememeye çalışalım bnm için de geçerli bu tabii... çok gelebilir vücuda... onun yerine 1 dl tahıllı ekmek daha doğru bi seçim olur...

kızlar bazı insanlar ekmekle makarna, pilav, dolma vs yer
mesela ben yufka ekmekle bulgur pilavı yiyenleri mi görmedim, ekmekle dolma yiyenleri mi... ben hiç ekmekle pilav, makarna, bulgur pilavı, dolma, sarma yemem yani hiç yemedim desem yalan değil yani...
tamam çorbayı ve bakliyatı ekmekle yediğim zamanlar oldu ama çorbayı 3-4 yıldır, bakliyatı da yazdan beri ekmekle yemiyorum pilav üstü kuru arada işte... ama o da ölçülü, mesela 2 kaşık pilav yanına 2-3 kaşık kuru fasulye gibi yani 5 yk yerine onu bölerek...

sevgiiimmm....
makarnayı yağsız ve tuzsuz olarak haftada 3 kez öğlenleri yiyebilirsin ama üstüne ketçap- mayonez yerine, az yağla salçalı sos yapıp yogurtlayabilirsin ben yaklaşık 3 yıldır o şekilde yiyorum hele üni.deyken bazen salçalı sosu döküp üstüne peynir ezip koyardım o da güzel ben peynirli makarnayı severim, ketçap ve mayonez kilo aldırır ben mayonezi sadece Amerikan salatasında severim kimisi rus salatası da diyor buna... ama onu da daha light hale getirmeyi öğrendim ev arkadaşımdan, yarı yarıya yogurt-mayonezle yapıyorsuk daha hafif oluyordu hatta süzme yogurtla da yapılsa olur
diyetisyenler de makarna kilo yapmaz kilo yapan içine konan yağlı tuzlu soslardır diyorlar... tabii bu 7-24 makarna yenebilir demek de değil...
ben ne zmn en son makarna yedim hatırlamıyorum yani epey olsu en azından 2-3 hafta olmuştur:44:

günlüğüme yazacagımı buraya kopyalamışım

Son düzenleme:
Bügünkü menümü yazayım...

Sabah normal kahvaltım,
Zeytin, peynir, domates, bir adet haşlanmış yumurta, 2,5 dl ekmek, biraz da kayısı reçeli

Öğle: Nesfit

Akşam: 1 tabak, yarısı bulgur pilavı yarısı taze fasülye. ( 1 er tahta kaşık)
2 bardak çay...

Su: 1-1,5 lt kadar
Spro: Şimdi yapıp duşa giricem.
Çokda soğuk:18::18::18:

Canlarım seviyorum ama yemiyorum
Aylardır bir kez yedim. Oda bir yk kaşığı yokmuştur bile.
Kilo aldırma konusunda hiçbir yiyecek mayonezi geçemez.
O yüzden yemiyorum.
Makarnayı genelde salçalı sosla yiyorum ya da sade ve yoğurtla ekleme yapmıyorum artık.

lilycim makarna yemedim sorun yok ihi :))

biliyorum cnm okudum da okumadan önce yazmıştım ama silmedim ya epey yazdım ya...
Sevgim cnm beğendim menünü afiyet olsun
sporla taçlandırmanı 4 gözle bekliyorum

Son düzenleme:
dün sizinle menümü paylaşmamıştım yazayım dedim
dün resmen zafiyet geçirdim yaaaa.... annemler varken durmadan yemek yemek olmuyor açlıktan doymuyormuş gibi...
o nedenle iki öğün oldu...

sabah - 12:00
- 1 dl tam buğday ekmeği
- 1 kk light peynir
- domates
- 3-4 yeşil zeytin
- 1 kupa yeşil çay

akşam - 17:30
- 2 kepçe mantar çorbası
- 4-5 yk beşamel soslu tavuk+sebze yemeği
- yarım dl tam buğday ekmeği (gün içinde yemedim diye yedim yemekle)
- havuç-turp salatası

ara - 2217: (gece 01:30da yattım ama)
- 5-6 kestane
- yarım armut

su - 1 lt anca oldu sanırım:44:
spor - 15 dk kadar müzikle leslie hareketleri yaptım o kadar

Son düzenleme:
bugunku menüm şu şekilde... ama yine 2 öğün oldu yaaaaaa

sabah - 11:00
- 1 dl tam buğday ekmeği
- salçalı yumurta
- 2-3 yeşil zeytin (tuzsuz-yağsız)
- yarım çay kaşığı çilek reçeli
- 2 bardak çay

akşam - 17:30
- 2 kepçe kremalı mantar çorbası
- 4 yk zeytinyağlı kereviz (susuz kısmından aldım ztn az yağlı yapmıştım)
- 1 parmak salatalık turşusunun yarısını yedim acı ve tuzlu geldi

su - şimdiye kadar 1 lt oldu tam, 1.5lt yapmaya çalışacagım
spor
- 8,5 dk slim in 6
- 12 dk leslie (5 milin 1 mili)
- 20 dk zumba cardio (25dklık video normalde)
şimdilik bu kadar...

Menüm

Sabah: Kepek ekmeğine beyaz peyniir domatesli tost,Sıkma portakal suyu
Ara: Filtre kahve
Öğlen:Şehriyeli tavuk suyuna çorba,Brokoli graten 2 kk kadar,2tavuk çöp şiş,3 yemek kaşığı bulgur pilavı

Brokoli Graten:Tadını merak edip aldığım bişeydi.Brokolili püre diyebiliriz yani ona benziyodu.Bu yemekler fulla karbonhidrat deposu olduğundan akşam yemeği yemedim.Belki süt içerim ya da meyve yerim.Ama yersemde yazarım.Karbonhidrat patlamasının verdiği sorumlulukla azcık spor yapmaya çalıştım.Tabi sizin sporunuzun yanında benim ki devede kulak kalır.

Spor: 15 dakka leslie tarzında pembe usulü hareketler,100tane yan hareketi,25 er bacak hareketi yanı iki bacağımı sayarsak elli
Su:2 Litre içebildim biraz daha içmeye çalışcam.

Hee bide geçen gün başıma ne geldi onu anlatıyım.Tartıya bi çıktım ANAAAA 54 kiloyum hahahahah diye aptal bi gülümsemeyle birlikte aptal bi kahkaha attım.Sonra tartıya bakiyim bi dedim meğersem altına su kaçmış.Bidaha indim çıktım gene 59 lanettt yaaa olsun 10 saniyede olsa beni gülümsetmeyi başardı tartıcığım ahahaha ama o tipimi görmeniz lazımdı=)

cnm menün güzel çok fazla değil yani...afiyet olsun
senin gibi bnm de başım dijital tartıyla dertte... sabah aç karnına tam 75,5 gösterdi cumaya kadar 74.9u görmem lazım hırs yaptım

Kalbim, götürmüşsün pekmezi çok severim bende menün güzel bebeğim...
Beyazbulut, şekerim menünde yemek nirde? öğle yoğurt, kahve akşam çorba zafiyet geçirme kuzum benim... Bende yürüyüşe gitmek istiyom havalar bir düzelse
Random; ekmeği azalt gülüm be 2 ye indirsen süper olcak.. bu arada karı demene bitiyom ya
Lilycim, bugünkü menün gayet güzel hayatım. Bütün spor videolarını yarıda bırakmış ortaya karışık yapmışsın
Pembe, öğleni akşamla bölüşseymişsin harika olurmuş, sporunda fena sayılmaz. leslie benide sarmamaya başladı..
Kaçırdığım kimse kalmadı galiba cyy ve deniz yazmamış henüz...

cnm menün güzel çok fazla değil yani...afiyet olsun
senin gibi bnm de başım dijital tartıyla dertte... sabah aç karnına tam 75,5 gösterdi cumaya kadar 74.9u görmem lazım hırs yaptım

ben bu dijitalleri hiç sevmiyorum. sürekli oynuyo kafayı yedirtiyo bana.
ben klasik baskülle tartılıyorum valla.
zaten ilk neyle başladıysam onunla devam ediim diyorum.
ben sabah aç karna tartıldıgım için gün içinde tartılınca direk fazla çıkıyorum. bi de dijital yalan yanlış gösteriyo.
baskülümden hiç şaşmam valla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…