öneümde bir kase makarna duruyor kızım yemedi şeytan ye dedi
bende sana mı sorucam ne yiyeceğim didim
arada yokluyor fikrimi değiştirirsem diye ama çok beklerrr
ben makarnayı ekmek arası yapıp yiyen duydum
benim annemde makarnayi ekmekle yer. sinir oluyorum cunku kücük kardesimde annemden göre göre alisti artik makarnayi ekmekle yemeye.
gecen kizdim anneme senin yüzünden zeynep (yani kardesim hihi) kilo alir felan diye simdi dikkat ediyor artik
bide bi aliskanligi daha var annemin, bildigmiz sarmayi ekmegin icine SIKIYOR ve öyle yiyor
catlak bu kadin ya
ben makarnayı ekmek arası yapıp yiyen duydum
benim annemde sürekli yapıyorekmek arası dolma :120:
Bende makarnayı bol salçalı mayonezli seviyorum.
Hatta makarnayı her öğün bıkmadan yiyebilirm ama işte
yiyip yiyip kilo almamak istiyorummmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
tatlım ben de istiyordum baya araştırdım yazın da iş biraz sermayeye bakıyor maalesef o da bende yokevde kös köss oturan arkadaşlarım evde ne yaparızda çalışıp para kazanabilirizz bişeler yapmam gerekiyor fikriniz varmıı
lilycim makarna yemedim sorun yok ihi :))
SevgimBügünkü menümü yazayım...
Sabah normal kahvaltım,
Zeytin, peynir, domates, bir adet haşlanmış yumurta, 2,5 dl ekmek, biraz da kayısı reçeli
Öğle: Nesfit
Akşam: 1 tabak, yarısı bulgur pilavı yarısı taze fasülye. ( 1 er tahta kaşık)
2 bardak çay...
Su: 1-1,5 lt kadar
Spro: Şimdi yapıp duşa giricem.
Çokda soğuk:18::18::18:
cnm menün güzel çok fazla değil yani...afiyet olsunMenüm
Sabah: Kepek ekmeğine beyaz peyniir domatesli tost,Sıkma portakal suyu
Ara: Filtre kahve
Öğlen:Şehriyeli tavuk suyuna çorba,Brokoli graten 2 kk kadar,2tavuk çöp şiş,3 yemek kaşığı bulgur pilavı
Brokoli Graten:Tadını merak edip aldığım bişeydi.Brokolili püre diyebiliriz yani ona benziyodu.Bu yemekler fulla karbonhidrat deposu olduğundan akşam yemeği yemedim.Belki süt içerim ya da meyve yerim.Ama yersemde yazarım.Karbonhidrat patlamasının verdiği sorumlulukla azcık spor yapmaya çalıştım.Tabi sizin sporunuzun yanında benim ki devede kulak kalır.
Spor: 15 dakka leslie tarzında pembe usulü hareketler,100tane yan hareketi,25 er bacak hareketi yanı iki bacağımı sayarsak elli
Su:2 Litre içebildim biraz daha içmeye çalışcam.
Hee bide geçen gün başıma ne geldi onu anlatıyım.Tartıya bi çıktım ANAAAA 54 kiloyum hahahahah diye aptal bi gülümsemeyle birlikte aptal bi kahkaha attım.Sonra tartıya bakiyim bi dedim meğersem altına su kaçmış.Bidaha indim çıktım gene 59 lanettt yaaa olsun 10 saniyede olsa beni gülümsetmeyi başardı tartıcığım ahahaha ama o tipimi görmeniz lazımdı=)
cnm menün güzel çok fazla değil yani...afiyet olsun
senin gibi bnm de başım dijital tartıyla dertte... sabah aç karnına tam 75,5 gösterdi cumaya kadar 74.9u görmem lazım hırs yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?