Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

geriye dönük olarak ancak okuyabildim ve bu yoruma takılıp kaldım

birilerini gruba dahil etmeme fikrimiz belki birliğimizi bozmamak ve takibi kolaylaştırmak adına iyi ama bizim güzel arkadaşlığımızı, grubumuzdaki ahengi görüp de buna dahil olmak isteyenleri de geri çevirmek dışarıdan bize karşı olumsuz bir bakış açısı oluşturuyor.

bende olsam böyle güzel bir gruba girmeyi isterdim :)

buna bir formül bulmak lazım ama bu bir haftalık kilo bildirimiyle olmamalı bence.

ben tatilde 2 kilo aldım, cuma günü kilo bildirimi yapmayı düşünmüyorum mesela, bu yüzden gruptan mı çıkarılacağım? ya da hafta sonu şehir dışına çıkacağım cuma kilo bildirimi yapamayacağım, bunun için gruptan mı çıkarılacağım?

cnm tabii ki ara sıra bildirim yapamadık diye topikten atılmıcaz olur mu oyle şey??? bu bizim için geçerli değil, ilk sayfada adı olup da hiç girmeyen ya da 1-2 kez giren ama onun haricinde görmediklerimiz için geçerli bi durum
yoksa seni çıkartmayız aşk olsun
ben dışarıdan almak derken mesela seni ve avukatı baştan yazcaktım ama sen isveç yapıodun avukat da kkda takılmıordu o aralar ondan istikrarlı ollaz diye eklememiştim ikinizi
hem biz bu grubu günlük kardeşleri olarak birbirimizi takipte kolaylık olsun diye kurduk her isteyeni alabilmek için değil
neyse buna bi son vercem izninizle....
avukata ve diğer ilk sayfada adı geçenlere yazcam eğer gelcez derlerse haftaya cumaya kadar zamna tanımak istiyorum sonucta 1günde herkese ulaşılmaz
sonra baktık gelmediler silcez ok??? anlaştık mı??? uyar mı size???????

menüme ek olarak
3 içli köfte
2 lahana sarma
salata
1 bardakda kola

eve yeni geldik yazılanları okudum sizde haklısınız aslında birsüre girsin kendine özel günlük açsın bizde gidip yorumlarızz burda aramızda olmasada kendine günlük açtığında ona destek çıkacağınızdan adım gibi eminim canlarım

şu liste işine gelince bence herkes kilo alsa bile bildirimini yapsın herhaftada sırayla birimiz yapalım listeyi lilynin işi oluyo bazenn ve artık yeni birilerini almayalım ozaman aramızaaa gelenlerde girmiyorsaaa uyarılsın ve dahada gelmiyorsa silinsinnn

cnm ben listeyi excelde tutyorum bnm işim olsa da mutlaka yaparım sorun değil ztn öyle bişey olursa rica ederim siz kafanızı bunun için yormayın gerçekten
ama yeni bir listeleme yöntemi geliştirdim kendi çapımda inşallah cuma yapcam onu ama sürprizzzzzzzser veriyorum sır vermiyorum
bu arada ablan bence zayıflama gruplarına da katılsın neden dersen, daha motive olur

kızlar internet 9dan beri sorunlu o yuzden ben çıkıyorum şimdi iyi gibi de 5dk sonra delirtir yine beni menümü yarına yazcam olur mu???
hepinizi ptümmmm şekerlerimmmmm

yeni profil açtık ona bugün beyazmelek diyeD o aktifleşsinn girdiririm seninle onun hakkında daha önce konuşmuştuk hatırlıyorsann onun zayıflaması için elimden gelini yapcammm

kızlar bu arada menülerin geneli iyi kaçamak yapan olmamışş ben iyi yedim ama bugün hergünkü gibii

cyy ve beyazbulut bugün pirinç lapasına başlamış bende yarın başlıyorum ama sabah normal kahvaltımı yapcam çünkü eşim evde

ben yaptığımda bendede hiç ağrı felan olmadı aksine müthiş wc ye çıkıyordummm

2 mil leslie yaptım kızlar. daha fazlasını yapamadım valla kalkmıyo resmen bacaklarım. biraz da sıkılaşma hareketi yaptım ama çok çok az..

10 dk slim in 6 yaptım sonunda sevgimeleğimin sayesinde yükleyebildim ve 5 dk yap demiştim ben 10dk yaptım ama resmen kollarım kalkmadı süper acı çektiriyoo

30dkda bisiklet bincem ama efeyi sallıyorum uyuyunca onuda yapcmm

Son düzenleme:

şu slim in 6 yı banada yollayın ya
lilinin verdiği linkler açılmıyor

karamelek dedim dimi sana ben
Random saçlarım orada kısa çıkmış biraz ve yeni boyadım ben akaju şuanda..

bende pirinç lapası na başladım bugün

benim midemde sorun olmadı

umarım işimize yarar

menünü beğendim

tebrikler

bende miyde yanması yaptıı sanırım benim miydemde sorun var
bugün yapmayacağım zaten sadece bir günlük şişliği alsın diye yaptım
dün 67.5 çıkmıştım çünkii:26::26::26::26:bu sabahda 66.4 200gr fazlayım hala:44::44::44:
pekte işe yaradığını söyleyemem yanii

Günaydın kızlaar Dün menümü paylaşamamıştım abuk sabuk oldu ama yazıyım yinede

Sabah: minicik bitane peynirli ev yapımı poça
Öğlen: buharda sebzeler,ızgara tavuk,4yk falanda patates püresi
Akşam: 1minik kase çorba,1poça,10 badem
Gece: 1çatal çikolatalı pasta,5leblebi,5fındık

Çok saçma sapan bi menü oldu bugünlerde çok pis karbonhidrat patlaması yaşıyorum.pofff saçmalıyorum ama kendimi tutmuyorum bırakıyorum resmen.Neyse ipleri elime almam lazım artık yoksa kilo alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…