kızlar dün yazcaktım ama boşver dedim kendi kendime sizin de moralinizi bozmamak için ama yazmak şart oldu...
dün ijlale ben aramıza alamayız seni ilk sayfadakiler haricindekiler olmaz dedim avukathanımı almışsınız ilk sayfaya yazmışsınız o muhabbetin bahanesi olmuş dedi
avukat ve yasmini ekleme nedenim ztn ilk listeye eklemek düşüncesindeydim avukat hemen hepimizin topiğine hoşgeldin yazandır onu ilk topik açarken listeye alamadım yoktu çünkü kkda..
cyy de isveç yapıyordu biz belli kalıp beslenmiyoruz diye eledim yoksa ilk sayfadakilerden başkasını almayacaktık
bir de tanımadıklarımızı eklemiyoruz biliyorsunuz
ben size dün bu saatten sonra kimseyi almayalım ne dersiniz diyecektim boşverdim
bence sadişim ablan günlük açsın bir müddet takip edelim olmadı ekleriz aramıza
ama dünkü yazışmadan sonra iyice moralim bozuldu bnm...
ayrıca listelemede de değişiklik yapmayı planlıyorum bildirim yapanlara göre liste yapacagım mesela diyelim ben bu hafta bildirim yapamadım o zmn kendimi listeye eklemeyeceğim ne dersiniz???
çünkü aramızda olmayanları da ekliyordum liste de her hafta uzuyor takip zorlaşıyor o yuzden yani...
Benim facebooktaki (profildeki) fotoğrafıma bakın yorum edin gızlar. aralık sonu gibi çekilmiş bir foto.
fark varmı bakın
cnm tabii ki ara sıra bildirim yapamadık diye topikten atılmıcaz olur mu oyle şey??? bu bizim için geçerli değil, ilk sayfada adı olup da hiç girmeyen ya da 1-2 kez giren ama onun haricinde görmediklerimiz için geçerli bi durumgeriye dönük olarak ancak okuyabildim ve bu yoruma takılıp kaldım
birilerini gruba dahil etmeme fikrimiz belki birliğimizi bozmamak ve takibi kolaylaştırmak adına iyi ama bizim güzel arkadaşlığımızı, grubumuzdaki ahengi görüp de buna dahil olmak isteyenleri de geri çevirmek dışarıdan bize karşı olumsuz bir bakış açısı oluşturuyor.
bende olsam böyle güzel bir gruba girmeyi isterdim :)
buna bir formül bulmak lazım ama bu bir haftalık kilo bildirimiyle olmamalı bence.
ben tatilde 2 kilo aldım, cuma günü kilo bildirimi yapmayı düşünmüyorum mesela, bu yüzden gruptan mı çıkarılacağım? ya da hafta sonu şehir dışına çıkacağım cuma kilo bildirimi yapamayacağım, bunun için gruptan mı çıkarılacağım?
yavrularr ben akşama kuzenime yemege davetliyim menümü akşam yazamam belki şimdiye kadar yediklerimi yazayımda akşamıda yarın yazarım artık
sabah
az bişe sucuklu yumurta
2 yk kadar çökelek kavurmaa
2 yeşil zeytin
1 çk ballı kaymak
1 2 dilim domates salatalık
2 dilim beyaz ekmek(tahıllı almaya gidemedim birtürlü)
1 galeta
4 5 tane tavuk kanat
3 yk domatesli bulgur pilavı
salata
1 portakal
şimdide 1 bardak sadenescafe içiyorum
akşamada allah kerim artııkk
şimdilik spor yapmadım akşam gelince yarım saat bisiklet binerim su 1 buçuk lt oldu yatana kadar 2buçuk yaparım 1 bardak yeşil-mate-biberiye karışık çay içtim 3 yaparım onudaa
cnm ben listeyi excelde tutyorum bnm işim olsa da mutlaka yaparım sorun değil ztn öyle bişey olursa rica ederim siz kafanızı bunun için yormayın gerçektenmenüme ek olarak
3 içli köfte
2 lahana sarma
salata
1 bardakda kola
eve yeni geldik yazılanları okudum sizde haklısınız aslında birsüre girsin kendine özel günlük açsın bizde gidip yorumlarızz burda aramızda olmasada kendine günlük açtığında ona destek çıkacağınızdan adım gibi eminim canlarım
şu liste işine gelince bence herkes kilo alsa bile bildirimini yapsın herhaftada sırayla birimiz yapalım listeyi lilynin işi oluyo bazenn ve artık yeni birilerini almayalım ozaman aramızaaa gelenlerde girmiyorsaaa uyarılsın ve dahada gelmiyorsa silinsinnn
cnm ben listeyi excelde tutyorum bnm işim olsa da mutlaka yaparım sorun değil ztn öyle bişey olursa rica ederim siz kafanızı bunun için yormayın gerçekten
ama yeni bir listeleme yöntemi geliştirdim kendi çapımda inşallah cuma yapcam onu ama sürprizzzzzzzser veriyorum sır vermiyorum
bu arada ablan bence zayıflama gruplarına da katılsın neden dersen, daha motive olur
10 dk slim in 6 yaptım sonunda sevgimeleğimin sayesinde yükleyebildimve 5 dk yap demiştim ben 10dk yaptım ama resmen kollarım kalkmadı süper acı çektiriyoo
30dkda bisiklet bincem ama efeyi sallıyorum uyuyunca onuda yapcmm
şu slim in 6 yı banada yollayın ya
lilinin verdiği linkler açılmıyor
10 dk slim in 6 yaptım sonunda sevgimeleğimin sayesinde yükleyebildimve 5 dk yap demiştim ben 10dk yaptım ama resmen kollarım kalkmadı süper acı çektiriyoo
30dkda bisiklet bincem ama efeyi sallıyorum uyuyunca onuda yapcmm
karamelek dedim dimi sana ben
Random saçlarım orada kısa çıkmış biraz ve yeni boyadım ben akaju şuanda..
bende pirinç lapası na başladım bugün
benim midemde sorun olmadı
umarım işimize yarar
menünü beğendim
tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?