günaydin herkese
dün okadar cok yedigim halde 200 gr erimisim
yaniiii kilom 82.8
heheheheh sevindim valla gözün aydın tatlımmm eriii daha çok erii daha hızlı eri inşallah amiiiiiiiiiinn cümlemizee ehehe
tatlışım arkadaşın doğumgünü demiştim ya öyle büyük pasta almamışlar bi dilim pastayı 15 kişiye birer çatal olmak üzere yedirdiler eheheh yani bana kalsa yerim ama pasta yoktu=)
Yaaaa kızlar galiba benim miğdem artık hiç yağ kabul etmiyo ne yesem çok yağlı geliyo migdemi bulandırıyo özelliklede badem yiyince hep miğdem bulanıo sizede oluyo mu???
Dün 10 tane badem yedim nerdeyse kusuyodum.Dışardan yemek yiyemez oldum herşey yağlı geliyo herşey miğdemi bulandırıyo
17 kilom kaldi:18:
daha cooooook var
kendimi çok kötü hissediyorum motive olmak için elimden geleni yapıyorum ama olmuyor
2 gün düzenli besleniyorsam 3-4 gün feci yiyorum veriyorum verdiğim geri alıyorum
yapamıyorumm...
canım öyle düşünme. bu kadar zaman sonra her gün düzenli gitmek mümkün değil ki.
sıkma kendini. avatarını falan da sürekli değiştiriyosun dikkatimi çekiyo.
insana en çok kendisi baskı kuruyo. kurdukça sıkıntı basıyo. hiç sıkma kendini. deli gibi şişman değilsin zaten canım benim.
iradesizin tekiyim 3 ay olucak ya 3 koca ay sıksam kendimi 10 gitmişti ama ben 6 kilo bile veremedim...
eheheh alemsin kız 5.900ü 6 kilodan saymıyomusunnn ayrıca yavaş ama geri almamacasına veriyosun sen bikeremmm:)
canım o 6 kilo olmadı henüz iişte sıktım kendimi 2 günde düştüm 66.1 ye sonra yedim yedim bu sabah 66.4 çıktım veriyorum aluıyorum böyle oluncada yavaş değil mehter takımı gibi
2 ileri bir geri kilo veriyorum yaaa
insan diyet boyunca hep aynı beslenemez anlıyorum arada olur kaçamak oda tamam
ama benimki kaçamak değilki baya kıtlıktan çıkmışım gibi yiyorum ne biçim insanım ben yaaa
bende öyleyim canım zaten kimse bize kilo vermenin kolay bişey olduğunu söylemediki elbette zor olcak ama sonundaki güzelliğe değicek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?