Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

pembisim bence menü sacma degil, ama keske aksam corbanin yaninda 1 poaca olmasaydi.
gerisi güzel ama begendim, bide 1 catal cikolatali pasta yemissin kiz aferin iyi tutmussun kendin :)

yasmincim menü güzel afiet olsun. pirinc lapasi nasil bisey acaba merak ettim cunku bi kac kisi yiyemiyormus
hem sen iyilestinmi bakalim? hasta hasta diyet yapma bence canimmm.

denizim menüyü begendim afiyet olsun. hehe cig tavukmu yedirdiler sanaaa
iyi olmus ama cunku az yemissin hehehe
sporunu yapamamissin ama

random menü harika her zamanki gibi :)
gece zaten leslie yapmissin. süper gidiyorsun

sevgim sadece yumurta ve lahmacun yemissin cok cok az olmus, ac kalma sakinnnnn
vayyyy coladan sadece 1 bardak icebilmissin süpersin kuzum :)

Son düzenleme:
sabah 1 su bardağı adaçayı içtim.şimdi buzluktan semizotu çıkardım pişiriyorum.pişince 1 tabakta ondan yicem.içine pirinç koydum.acaba pirinç ve sebze birleşince bişi olur mu.uuuufffffffffff ( 10 kilo nasıl gidecek.ben napıcam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tatlışım arkadaşın doğumgünü demiştim ya öyle büyük pasta almamışlar bi dilim pastayı 15 kişiye birer çatal olmak üzere yedirdiler eheheh yani bana kalsa yerim ama pasta yoktu=)

Yaaaa kızlar galiba benim miğdem artık hiç yağ kabul etmiyo ne yesem çok yağlı geliyo migdemi bulandırıyo özelliklede badem yiyince hep miğdem bulanıo sizede oluyo mu???
Dün 10 tane badem yedim nerdeyse kusuyodum.Dışardan yemek yiyemez oldum herşey yağlı geliyo herşey miğdemi bulandırıyo

heee anladim. ne güzel iste kiz sevinsene miden artik yagli yemekleri kabul etmiyor :)
bendede öyle canim.

17 kilom kaldi:18:
daha cooooook var

gidicek gidiceeeeekkk :))

ya dün gece annem dedi ki hep sabah tartılıyosun bi de gece tartıl bakalım ne kadar fark olcak dedi. üstümdekileri çıkarıp tartıldım. dedim kesin 70 falan çıkarım ama 69 çıktım. aaa dedim gece böyle çıkıyosa yarın kesin 68 falan olurum dedim sabah tartıldım, yine 69 çıktı. anlayamadım. tam da 69 diil aslında. 68 bucuk gibi bişeydi. tam ortada duruyodu. benim tartı dijital diil ya tam bilemiyorum şimdi. yani anlamadım gece o kadar su falan içmiştim 69 çıktım. sabah boş mideyle neden değişim olmadı. onu şey edemedim ben.

kendimi çok kötü hissediyorum motive olmak için elimden geleni yapıyorum ama olmuyor
2 gün düzenli besleniyorsam 3-4 gün feci yiyorum veriyorum verdiğim geri alıyorum
yapamıyorumm...

iradesizin tekiyim 3 ay olucak ya 3 koca ay sıksam kendimi 10 gitmişti ama ben 6 kilo bile veremedim...

kendimi çok kötü hissediyorum motive olmak için elimden geleni yapıyorum ama olmuyor
2 gün düzenli besleniyorsam 3-4 gün feci yiyorum veriyorum verdiğim geri alıyorum
yapamıyorumm...

canım öyle düşünme. bu kadar zaman sonra her gün düzenli gitmek mümkün değil ki.
sıkma kendini. avatarını falan da sürekli değiştiriyosun dikkatimi çekiyo.
insana en çok kendisi baskı kuruyo. kurdukça sıkıntı basıyo. hiç sıkma kendini. deli gibi şişman değilsin zaten canım benim.

evet değilim sorun iradesizliğim zaten çok bişey istemiyorum 60 olayım yeter bana illa 55 diye bir gayemde yok
ama bukadar iradesiz olmak canımı sıkıyor

değiştirmiyorum artık avatar filan sanki çok işe yarıyorda
miydemede bdenimede eziyet ediyorum yaaa

eheheh alemsin kız 5.900ü 6 kilodan saymıyomusunnn ayrıca yavaş ama geri almamacasına veriyosun sen bikeremmm:)

canım o 6 kilo olmadı henüz iişte sıktım kendimi 2 günde düştüm 66.1 ye sonra yedim yedim bu sabah 66.4 çıktım veriyorum aluıyorum böyle oluncada yavaş değil mehter takımı gibi
2 ileri bir geri kilo veriyorum yaaa

insan diyet boyunca hep aynı beslenemez anlıyorum arada olur kaçamak oda tamam
ama benimki kaçamak değilki baya kıtlıktan çıkmışım gibi yiyorum ne biçim insanım ben yaaa

bende öyleyim canım zaten kimse bize kilo vermenin kolay bişey olduğunu söylemediki elbette zor olcak ama sonundaki güzelliğe değicek inşallah

insan diyet boyunca hep aynı beslenemez anlıyorum arada olur kaçamak oda tamam
ama benimki kaçamak değilki baya kıtlıktan çıkmışım gibi yiyorum ne biçim insanım ben yaaa

bi eski yemelerimizi düşün ozaman kıtlıktan çıkmış gibi yemediğini anlıcaksın bizim gözümüzde büyüyo yemekler ve zaten istesekte kıtlıktn cıkmış gibi yiyemiyoruz miğdemiz kabul etmiyo sen bi iki gün şiş gezdin ya ondan böyle hissediyosun bende öyleyim ama motive olmalıyız.

bende öyleyim canım zaten kimse bize kilo vermenin kolay bişey olduğunu söylemediki elbette zor olcak ama sonundaki güzelliğe değicek inşallah

sonunu görebilicekmiyim ki ben
zor ama insan bir hafta düzenli beslenir yada arada kaçamak yapar benim gibi üst üste kaçamak yapmazki
bugün sabah kalktım kahvaltı ettim gayet iyi sonra koltukta uyuya kalmışım
kalttım bisküvileri yedimm yinee
neyse kendime haksızlık etmiyim bu sefer paketi bitirmedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…