Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

hımmm o kötü olmuşş nasıl düzeltmeyi düşünüyorsunn peki
neyseee iğne iyi gelirrr düzelir inşallahh salgın sanırım efe de yeni düzeldii

of ya karnım çok şiş görünce kafam bozuluyor
sanki verdiğim bütün kiloları geri almış gibi görünüyorum
aslında regilime daha 10 gün var 10 gün boyunca böyle dolaşmak istemiyorum
bende lapamı yapsam acaba zaten eşimde yok karışamaz
ama yanlızım diyede korkuyorum güçsüz falan düşersem
çoluk çocuk perişan oluruz
of ya biran önce regil olurum inşallah

kızlar öğlen bişeyler yazdım ama gönderilmedi sanırım kardeşim netteydi hala gönderilmemişti
neyse dünden itibaren geçmişi okumaya başladım bitince menülerimi de yazarım inşallah tabii yine sayfa donup kalmaz ve pcyi omple kapatmak zorunda kalmazsam....

KAlbim... kuzum ölçüleri ayda bir alcaz evet, mümkünse ayın 1inde... en geç 2sinde de tabloya dökerim... sen de mart 1de verirsin bakalım 2 ayda kaç vermişsin

Sadişimmm...
inşallah o bekarkenki eteklerine olcaksın biliyorum...
bu arada bana slim in6 biraz zorlayıcı geliyor ondan azar azar yapıyorum çünkü korkuyorum kendime, vücuduma zara vericem diye... Randoma da kolay gelmiş zumba aslında bana da eskisine göre kolay geliyor hareketleri artık otomatiğe bağlanmış gibi yapıyorum da işte yine de çok zorlamamaya çalışıyorum malum ameliyatlıyım dikkat etmem lazım
ama olsun geç olsun güç olmasın şekerler...

kızlar ben de dijital tartıyı aldığımda elime, dedim ki psikopata bağlarım şimdi bi ara denizle sadiş gibi wcden önce, sonra, sabah ayrı akşam ayrı falan... ama yok öyle değil... perşembe akşamı koydum paspası kaldırıp pcnin arkasına, cuma sabah birkaç kez tartıldım emin olmak için sonra yine kutusuna koydum yüzüne bile bakmıyorum, bence alışkanlık haline getirmekle alakalı, diyetsiyene giderken hergn tartılırdım bi de kıyas yapardım diyetsiyeninki hassas hem yağ vs ölçümü de yapıo ya... şimdi öyle bi takıntım kalmadı şükür...

pembem.... kız tam naklen yayın yapmışın valla dün
ben de izmirden biliyorum yeni otobusler çıktı aynı metrobus gibi multifonksiyonlu, tıklım tıklım ama birazcık boşluk olsun "yaaaa arka bomboş ilerleyin" diolar bomboş olsa ztn gidersin... alışığım yani...
bi de yazdığın gibi teyzeler gunlere gidiyorlar tam mesai bitimi de trafiğe çıkıyorlar sonra yer verilsin diye bekliyorlar

kızlar ya ben de sevgi gibiyim aslında... evli değilim ama işler bizde... neyse ki annemle koordineli gidiyoruz, bugun sabah dedi ben behçe evinde yemeği yapcam pilav da yapmış ben de çorba yaptım brokoli vardı hepsini azcık suda hasladım, dibinde kalanı çorbaya kattım çaktırmadan hehe ondan da salata yaptık oh mis... evli olsak yine aynı....ufffffffffffffff

Random... dünkü menün her zmnki gibi kusursuz maşallahsonradan yaptığın kaçamak çok değil bence hem ikramları da es geçmişsin ne diyim

Sevgimmm... kuzum dün sabahın güzel, akşam da öyle ama limonatada şeker vardır bi de bitter ohhhh... hem öğün de atlamışsın fıstıgım yaaa dikkat et kendine onun haricinde süper

Kalbimmm... caesers salad güzeldir eminim afiyet olsun ama bi de mcflurry üstüne bi de sarımsaklı ekmek.... ooooooo epey kaçamak günü olmuş olsun ztn diğer günler çok dikkatlisin...afiyet olsun

Sadişimmm...kuzum ben sana demedim mi slime 5dk ile başla yavaş yavaş arttır, sen 20dk yapmışsın 2 gün agrımıstır
bu arada dünkü menün güzel akşamki kaçamağın da çok değil bence, en azından salata yiyip gitmişsin çok yemek de yiyebilir ve üstüne o sıkmaları yiyebilirdin... ama akşam olması biraz riskli o kadar... neyse cnm çok kötü değil ama... afiyet olsun

Beyazbulut...dünkü sabah-ara-öğle süper çok dengeli olmuş bence...akşam da çok değil pırasalı ekmek olmuş ben de çok acayip kötü bişey bekledim okurkensandığımdan epey hafif bi de 5miş yediğinde...spor da yapmışsın yakmışsındır ztn o ekmeği....bence gayet dengeli bir menü afiyet olsun

bu arada siteyi biraz değiştirmişler ben son yazdıgım mesajları bile göremiyorum kafam karıştı, yazdıklarım da daha küçük puntolarda görünüyor

sabah 1 tatlı kaşığı keten tohumu içtim.

kahvaltı: 2 dl çavdar ekmeği, omlet, kahvaltılıklar, siyah çay ve az bal.

ara: 2 kuru incir, 2 fındık

öğlen: dışardaydım yine, makarna yedim domates soslu. yanında ayran içtim. bir de orta türk kahvesi içtim yemekten önce.

ara: yok.

akşam: 1 kpç tavuk çorbası, 5-6 köfte, brokoli salatası, 1 yudum haşlanmış patates(öğlen makarna yediğim için sadece 1yudum attım ağzıma), domates.

spor: yok. gece leslie yapar myım bilmiyorum açıkçası... bi an gaza gelirsem yaparım söz vermiyim :)
su: 1-1.5 lt ancak olmuştur. gece boyu bolca içicem.
yeşil çay: dün gece ve bu sabah içemedim. bu gece mutlaka demlicem.

pofff spor yapsam iyi olucak aslında. dün gece yaptığım kaçamağı ve bugunku makarnayı eritmek istiyorum. gerçi baya bi yol yürüdüm bugun ama napsam bilemiyorum..

Sevgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm
kuzum sen boşver kadınları valla ben sallamıyorum artık boş konuşanları
neden dersen, bnm de etrafımda var bi sürü
şimdi bana soruyorlar napıyorsun evdeyim diyorum, okul noldu diyolar bitti diyince eeee çalışmıonmu iş durumu noldu???
soruların ardı arkası kesilmio sanki her okuyan çalışacak, ya da evlencek...
tamam ben de çalışmak istiyorum da böyle laflar sıkıyor insanı
evlenirsin eeee ne zmn çocuk yapıon 1.si doğar aradan zmn geçer 2. düşünmüonuz mu... vs vs... yani insanlar hep merak içindeler, kendilerine bakmadan senin benim hayatımızı sorgular... boşver evleniyorum de size ne de... tamam saygısızlık olmasın diye daha yumuşak söylenmeli elbette ama evlenmeyi düşünmüyorum kpssye hazırlanıyorum dersin onlara ne? sanki senin işe girmenin onlara faydası var..
boşver gitsin valla en iyisi takmamak....

Beyazbulutum lebelebi sağlıklı bir alternatif bazen ben bile ne yedim utuyorum olabiliyor, sporunu da sabah yapmışsın oh oh gitsin kilolar erisin yağlar
kız Deniz..... sen de kalk yap bakiyim sporunu
oy oy kıyamam ben arkadaşıma yaaaa.... seni o guzel sevgililer gününde kocacın yalnız mı bırakıyor
olsun kız bekar bekar takılırız burda üzülme

Sadişim, spor da yapılmış oh bu arada gruplara katılmak istediğini bizimle paylaştığın için teşekkürler, elbette bu yolda her şeyi denemek lazım motive olursun hem... bu grup işinde sana başarılar diliyorum
Beyazbulut sen de katılmıştın noldu kız???:44:

Sadişim ben de bi ara emel acarı izliyordum da şimdi pek tv izlemiyorum burda takılıyorum prime time'da
ztn mısır gevreğinin yeme ölçüsü 4 yk yarım bardak sütle, yani ideal porsiyon ama ben 1 bardak süt katıyorum öbür türlü çok katı geliyor bana...
o sandviç ekmekleri için de bi ara burda yazmıştık 2-3 dl ediyordur en fazla diye yani tahminler doğru çıkmış topikçek tebrikler... artık diyetisyen gibi olduk kızlar... ben de showdaki ece nevra durukanın nestle ile iyi beslen mutlu yaşa programını izledim
ama bilindik şeylerden bahsetti...

kızlar bugun görüştüğüm arkadaşımın bir arkadaşı da diyetteymiş.
kız demiş ki basenden 3 cm inceldim boyum da 1 cm uzadı!!!
böyle bi şey mümkün mü ya?
eve geldim boyumu ölçtüm resmen :)) dedim 21 kilo verdim benim de uzamıştır o zaman
ama yok aynı.
saçma geldi bana.
sizce de saçma değil mi? hadi baseni anladık da....

kızlar herkes dertlenmiş valla sevgim, kalbim, denizim...

Denizcim seninki de zor valla, Allah kolaylık versin tanıdık birini çağır yanınızda dursun annen falan... oğluşuna da geçmiş olsun kıyamam yaaa ben çocuklara...
KAlbimmm....

bebeğim sen büyük oldugun için öyle bi de anneler erkek çocuklara biraz fazla düşkün oluyorlar evlat ayırmak değil de işte sen büyüdün ya ondan... aynını ben de yaşıyorum annem sağ olsun biraz daha iiyi bu aralar
biliyor ne hald eoldugumu, çiçeğim güzel kızım diye alıyor gönlümü...
ama oğlanlarla muhabbeti daha yoğun tabii bn şöyle bi tez geliştirdim aslında,
en büyük çocuklar en sorumluluk sahibi olanlardır, aynı zmnda en itilip kakılan ya da zorluk çeken, bir de azcık kıskanç olurlar çünkü daha az ilgi görüyorlardır (bunlar bende de oldugunu düşündüğüm ve etrafımda da gözlemlediğim durumlar)
ortancalar biraz daha rahatlar, en küçükler ise en şımarıklardır, hiçbir şeyi beğenmezler, ama en cok ilgiyi de onlar görürler
bizim evde yazdığım gibidir durum ortanca çok rahattır kimseye eyvallahı yok ama işini de yaptırır neden erkek çünkü... küçük de hiçbişeyi beğenmez tabii ergenlik de var şimdi...
yani bu durumlar normal her ailede olur
ben de senin gibi diyorum memur olcam çekip gitcem uzaklara... kafamı dinlicem diyorum da uzaklara gidince de farklı olmuyor özlüyorsun bi şekilde, başımda olsun da varsın eziyet çekeyim diyorsun çünkü anne babanı kaybettin mi bi tane daha bulamazsın, bu nedenle hep düşünürüm sevsen de sevmesen de bi eş bulursun ama aile bulamazsın
bu nedenle saygı göstermek hürmet bizden, gerisi onlara kalmış...

Sevgiiiiiimmmm, kuzucummmm
yapma kuzum yaaa aglama bak okurken içim parçalandı, şu aralar çok zor zamanlardan geçiyoruz sanırım hepimiz, topikçek
senle ben hele gerçekten zor halimiz
sevgiyle aynı durumdayız, ev işi, diyet, kpss... o benden de çok çalışıyor yaşça küçük benden ama o bnm kpss örtmenim
bilmediklerimi ona soruyorum...
diğer yorumlara aynen katılıyorum
senle özel olarak ilgilencem fıstığım...

daha önce kasları daha kısa oldugundan boyu da kısalmıştır kiloyla ve 1cm daha az çıkmıştır boyu...
kilo vermeye başlayıp hele bi de sporla desteklediyse, kasların uzamasına bağlı olarak boyu da olması gereken hale gelmiştir bi de kemiklerden de olabilir
daha önce daha kambur duruyormuştur şimdi daha dik duruyordur kilo verdiği için bu nedenle boyu uzamış gibi olmuştur
bnm boyum 155cm diyetisyene de dedim olsun ölçelim dedi, 155çıktı doğru dedi, ben biliyorum sonucta hastanede ölçülüyorum da ondan yani... uzar mı??? belki kilo verince 1-2 cm fark edebilir o da dediğim gibi kemik ve kaslardan dolayı
mesela ben yürürken şimdi daha dik durdugumu hissediyorum kendimi daha da uzamış gibi hissediyorum

Denizim... menü fena değil... künefe... cısssss gerçi azıckk tatmışsın...... makarnayı da ketçaplı yemişsin ketçap sakıncalı, kilo aldırıcıymış tvde diyetisyenin biri demişti... içeriğine baktığında da nişasta var tatlım dikkat...hani spor bakiyim???

oğlana da ben gelseydim iğne yapmazlardı falan de ya da çok hasta oldugun için yapmışlar ben bu kadar kötü olcagını bilmiyordum de yani ne bileyim:44:

Sadişim... menün bakınca dengeli gibi görünüyor ama okuyunca... sabahı beğendim dengelemişsin ekmek-patatesi...menün genel olarak yüksek karbonhidrat içeriyor tatlım,
sabah patates, ara muz, öğlen pilav+erişte, ara havuç-gerçi çiğ ama olsun, beyaz ekmek+kızartma, bi de çokonat
bunlarla bugun açlık krizlerine girmişsindir sanırım
ama spor yapmışsın epey, yakmışsındır sanırım

Random...menün aslında dengeli öğlen makarna yemişsin ama öğlen oldugu için yakmışsındır epey yürümüşsün sonucta...

sabah - 10:30
- 1 kk light beyaz peynir
- 1 küçük domates
- 1.5dl tam buğday ekmeği
- 4-5 yeşil zeytin

öğle - 14:45
- 1 tabak tavuklu şehriye çorbası (2-3kepçe vardır sanırım-evde kalanı ısıttım)
- 1 yk kadar dövülmüş ceviz (o da torbanın dibinde kalan kırıntılardı)

ara - 16:00
- 1 yeşil elma

akşam - 18:45
- 6 yk tavuklu bamya yemeği
- 3-4 yk yogurt
- havuç-turp salatası

ara - 21:00
- 3 avuç yer fıstığı

su - 1,5lt
spor - yok

dün öğlen kalan çorbayı ısıtıp yedim kesmedi ne yesem dedim üstüne krem şanti döktüğüm kekten yaptığım pasta vardı dolapta, baktım torbanın dibinde kırıntı da olsa ceviz var onu yedim kardeşim cips almış hem de bnm sevdiğim ketçaplı, geldi abla yer misin dedi tam da çorba yetmedi yiyecek bişeyler ararken, yok yemicem dedim, pastaya da hayır dedim, fırının içinde duran küçük keklere de... akşamki bamya yemeğine toplamda 1 tahta kaşıkla yağ koydum yemek piştikten sonra üzerine gezdirdim, o da yaklaşık 2-3 yk ediyor ztn... susuz kısmından yedim ztn... ama 9 gibi acıktım annem de fıstığı kavurmuş ondan yedim 2 avuç yetmedi 1 avuç daha yedim çok oldu ama napayım o kadarcık olsun artık
sporumu da yapamadım kardeşim 23:30da zorla kapattı ben de uyukluyordum ondan yapamadım, gün içinde de ancak akşam 5-6 gibi müsaittim ama sonra yaparsın deyip izin vermedi sonra yemek telaşı derken kaynadı...
ama dengeli olduguna inanıyorum takdir siz jürinin

offf offf
ben çok fenayım ya
resmen yemek krizine girdim
dolabın önünden ayrılamıyorum
az önce çocuklara ikinci posta akşam yemeği hazırladım
yumurta istediler kırdım bide onlarla birlikte yedim
ardından tatlı çekti canım bir tatlı kaşığı pekmez yedim
ardından ekmek,peynir,zeytin offf ekmek tandır ekmeğiydi
kaynanam yapmış yollamış çok güzeldi ya epeyde yedim ölçüsünü bilmiyorum ama
çocuklarla birlikte 1 ekmeğe yakın yedik halen açım ya ben ne yapacam
canım çok tatlı istiyor şöyle şerbetli şerbetli

benim de canım çok tatlı istiyo bugunlerde.
dün gece bir parça tatlıyı bile yemeyen ben gecenin köründe pekmez kaşıkladım.
pişman da olmadım işin ilginç yanı.

sabah - 11:00
- 1 kk peynir - light değil
- 1 dl tam buğday ekmeği
- 5 yeşil zeytin
- domates
- 2 bardak çay

öğle - 14:15
- 6 yk tavuklu bamya
- 2-3 yk yogurt

ara - 16:15
- 2 bardak muzlu smoothie (300ml ancadır) - yarım cezve y.yağlı süt+1 minik anamur muzuyla yaptım

akşam - 19:00
- 3 kepçe tavuk suyuna tarhana çorbası
- 3-4 lokma domates
- brokoli salatası

spor - yok ama en az 30dk yapcam birazdan
su - 1,1lt oldu 2 olur mu bilmiyorum ama 1.5 yaparım

baktım pasta var, kek var hatta bir iki halka muzdan doğramıştım dedim muzun kalanını da ya muzlu yogurt ya da süt yapayım, bizim bi cezve var yarım lt su alıyor, onun yarısına kadar yarım yağlı süt koydum muzu da 3 parçaya böldüm robottan geçirdim köpüklü bir muzlu süt yani smoothie oldu tatlıydı da aslında... ama muzlar hamdı biraz ona rağmen tatlı geldi, şeker de koymadım aslında biraz bal koysam mı dedim sonra yok muz k.hidrat ztn bi de balla fazlalaştırmayım dedim
çorbaya da 1 yk yağ koydum bi de tavuğun yağı da vardır suyunda... salatayı da sirke, limon ve zeytinyağıyla yaptım

bence gayet güzel ve sorunsuz bir menü
okadarcık fıstıktan bişeycik olmaz hergün yemuyorsun zaten
gerçi benim yediklerimden sonra yorum yapmak ne hadime

benim de canım çok tatlı istiyo bugunlerde.
dün gece bir parça tatlıyı bile yemeyen ben gecenin köründe pekmez kaşıkladım.
pişman da olmadım işin ilginç yanı.

vallahi bende pişman olmadım ama korkmuyorda değilim
son günlerde çok saldım diyet işini
inşallah alışkanlık haline getirmem

kızlar ben de tatlı krizine girmeme yolları bulmaya çalıştım ne zmndır bunun yolu ara yapmak bir bi de psikolojik bence...
size bi tavsiye...
yeşilçay yapıp içine tarçın atın iyi gelir
bende hafif hipoglisemi var ztn dr da farkında da çaktırmıyor aç kalamıyorum 2-3 saatte bir acıkıyorum o nedenle ara yapıyorum
şimdi mesela elma yicem yoksa acıkırım dolapta pasta fırında kek var... onun için elmemı yiyim bari
size gelince... hadi Denizin Pms'si başlamış yani adet öncesi sendrom, kız Random sana noluyor???:44:
neden canınız tatlı istiyor anlatın bakiyim???
gerçekten karnınız aç mı yoksa duygusal mı bu tatlı krizleriniz???

vaaav buda süper bir menü tebrik ediyorum tatliş

bence gayet güzel ve sorunsuz bir menü
okadarcık fıstıktan bişeycik olmaz hergün yemuyorsun zaten
gerçi benim yediklerimden sonra yorum yapmak ne hadime
estağfirullah ne demek???
hepimiz kendimizce yorumlamalıyız bence birbirimizi...
belki birimiz bişey biliyordur hepimiz öğreniriz
fıstığı da hep yemiyorum evet ama geçen gün çok cnm çekmişti ama yoktu evde, hatta iğdeleri bitirmiştim evdeki

benim de adet öncesi sendromlar yüzünden canım.
ben her ay adet olmadan ve 3-4 gün önce ve adet sırasında böyle aklımı kaçırıyorum.
ben yeşil çayıma her akşam tarçın atıyorum mutlaka.
dün gece yeşil çay içmedim. ondan mı pekmeze saldırdım ben acep hmmm olabilüüü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…